Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Şimdi daha iyi anladım
Bende diyorum ki bi adam annesine seni doğrarım diyosa, kız külçe altın verseler yine kabul etmemeli o adamı
Meğer mevzudaki esas kız kodu mu oturtan tiptenmiş, adamdan evvel
Hadi hayırlısı

sen kendini alınıp satılacak malmışsın gibi gram hesabına döndürürsen olayı göreceğin muamele de anca bu kadar olur, ben o kaynananın yerinde olsam bu zihniyetle 3 gram bile etmezsin diyip koyardım sizi kapının önüne, kadın gene insaflıymış yatırmış sizi evinde

20 gr dan 15 grama düştüm nedir ya?Bayağı pazarlığa girişmişsiniz siz.Bana da sordular ne istersin diye?Daha sormadan aile büyükleri tembihledi sorarlarsa sakın birşey deme siz bilirsiniz de diye.Zaten birşey diyeceğim yoktu herşeyimi de yaptılar.İki oğlum var gelin adayı bana 20gr 15 gr pazarlığı yapacak.Yolarım:)) Şaka bir yana gözümde düşer bir anda.Bu hayatta evlattan daha kıymetli birşey var mı?Ne için çalışıyoruz? Herşey onlar için.Ben zaten imkanlarımın elverdiği en iyisini yapmaya çalışırım.

Zararın neresinden dönerseniz kar.
Bu kaynanayla oğlan senin oturduğun yere gelsede huzur vermez. Nişanlında eninde sonunda cicim aylar bitince anamda anamda der bak gör. Sonuçta annesi ebediyen kopamaz . Aklını başına topla bu işi evliliğe götürmeden bitir derim

10binle ceyiz alisverisine cikmislar kizlar. Bunun icinde az da olsa bohcasi var elbisesi ve altini var.

mustakbel kayyum annenizden ve yaptiklarindan once, sizin bu cumleleriniz zaten yeteri kadar korkutucu. catir catir o sizi ayirmamis, siz kendi kendinize bu iliskiyi bitirmissiniz.

Siz baslatmissiniz saygisizligi. Altın için adamın annesine ses yükseltmek ne demek. Belki gucu bu kadar. Ben böyle birşey yapsaydim KV ye gerek kalmazdı esim o anda ayrılırdı benden büyük ihtimalle. Nisanlin şimdiden ezdirmis annesini. Daha çok kadina acidim açıkcasi.

Ne sevimsiz konusmalar boyle. Ayrica bir nisan icin 10.000 harcamak nedir ya. Baskalarina hava atmak icin musrifligin dibine vuruluyor resmen.

Kv y sutten cikmis ak kasik yapmissiniz ya pes dogrusu! E tabi buraya konu acarsan bu olur yuklen babam yuklen. Zaten eve gelen misafire boyle davranmasi cok normal degil mi sokaklarda bagirip cagirmasi bunu gerektirir!
Ben zaten dedim bi kusurum varsa ozur dilerim diye ama bu daha cok cildirinca sus pus olduk napalim allahim kurtardi bu kadindan beni.

konularinizin ozetine baktim da, ust uste ayrilip baristiginiz kisi mi bu yoksa her seferinde yeni birileriyle mi baslayip bitiriyorsunuz?
ve ayrica buraya konu acarsan bu olur diye kucumsediginiz kisiler hala bu saat olmus size yanit yazarak yarariniza bir sey yapmaya cabaliyorlar.

E iyi de bir kusurum varsa özür dilerim demekle affolmuyor ki bazı şeyler. Tamam kayınvalide sokaklarda bağırmış çığırmış da senin de kuyumcuda başlık parası hesabı yapar gibi gram hesabı yapman normal mi?
Altın olmazsa olmaz tavrın normal mi? Beşi bir yerdelerim olmadan çıkmam abi tavrın normal mi?
Sen bu adamı anasını savunuyor diye dövmedin mi? Tahammül edemediğin kadından mal beklemen normal mi? Şuna cevap ver, sen sevmediğin, istemediğin bir kadından para istemeyi kendine nasıl yediriyorsun?
Ben olsam o kadar sevmediğim kadınla değil öküzünü satan çiftçi gibi pazarlık etmek, mahallesine yaklaşmam.
Sen her şeyi normal yaptın da biz seni suçlu çıkardık sanki.
Hatan bir değil hangisini sayalım.
Kaynanan geline şöyle böyle yaptım diye konu açmış olsaydı ona ne çirkeflik yapmışsın derdik, ama altın pazarlığı yaptığını söyleyen sensin, haliyle de laflar sana geliyor.
Yorumları beğenmediysen kapattır konunu gitsin.

Iyı de konu altın para meselesi değil demissiniz ama konuyu anlatırken bile 10 bin lirayla gelmisler gramı düşürdüm bilmem ne anlatmissiniz iyidebaşta hata sizde kadın densizce davranabilir ama sizin pek mantıklı davrandiginiz soylenemez yoksa yanında para hoşgörüp altın olmasada olur diyebilirsiniz siz niye hosgormediniz peki Özür Diledim deyince olmuyo maalesef insanları üç gram fazla altın icn sıkıntıya sokmasaydiniz da buyumeseydi keske

Doqru soledin valla biz bizimkiler ne dediyse kabul etmek zorunda kaldik yksa siknti ckcakti esimiz arada kalcakti hatta ayrlma noktasina qelincekti ama napalm bsey demedk hem altin olsa nolur olmasa nolur anamizin karnindn altinla ckmadik ya bn hc bsey yapmayn bile dedm durumlari yok dyede qenede o yoklukta 2 bilezk yaptilar en iyisi yaptklarini kabul edip oturmk valla sevdiqnle sknti ckmasini istemiosan

Eşimle sevgililik dönemimizde evimize çıktığımızda bir koltuğumuz dahi yoktu, şimdi çok şükür arabamız bile var. Elalem eğlensin diye düğün yapacağımıza nikah yaptık, evimizi düzdük. Ama sen ve senin mantığındaki insanlar bu ortak gururu, paylaşımı asla hissedemecek. Bence en büyük eksik bu. Ben üzüldüm sana.

Ayrica butun bunlari istemissiniz ama, eski konularinizda bi fotonuzu gordum, hic de kilo kilo altinlik, 50 bin nisan bohcasi alisverisine layik biri gibi durmuyosunuz. Suudi prensesi misiniz yani 10 bin tlye burun kiviriyosunuz?
Bunun foto ile ne ilgisi var? Her insan kendine gore degerlidir cok cirkin bir yakistirma kibliyorum sizi. Ben kiloluk altin talebinde bulunmadim zaten.
Bu cirkin soylemlerinizin dahilinde degilim.

Ayrica butun bunlari istemissiniz ama, eski konularinizda bi fotonuzu gordum, hic de kilo kilo altinlik, 50 bin nisan bohcasi alisverisine layik biri gibi durmuyosunuz. Suudi prensesi misiniz yani 10 bin tlye burun kiviriyosunuz?
O fotoğrafı bende gördüm yazdıkların aklımdan geçmedi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…