Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

kadının yaptığı terbiyesizlik ama sizin de beklentileriniz az değilmiş bence.
yine de ben olsam ayrılmazdım böyle bir sebepten :/

kadının yaptığı terbiyesizlik ama sizin de beklentileriniz az değilmiş bence.
yine de ben olsam ayrılmazdım böyle bir sebepten :/
Ah canim oyle araftayim ki... O kadinin yaptiklarini hazmedemiyorum bir yanlisim varsa boyle bagirmak cildirmak neden? Ogluna öl geber diye bagirdi ya bir insan bu denli acimasiz olamaz.

Ah canim oyle araftayim ki... O kadinin yaptiklarini hazmedemiyorum bir yanlisim varsa boyle bagirmak cildirmak neden? Ogluna öl geber diye bagirdi ya bir insan bu denli acimasiz olamaz.
belli ki problemleri var kadının ama ayrı şehirlerde yaşayacaksanız sizi çok da sıkamaz gibi geliyor bana, hem sözlün de senin yanındaymış ne güzel :) barışma imkanın varsa barış derim ben, aşk da öyle kolay bulunmuyor :')

Cok sagol iyi dileklerin icin Canim bu aileyle ne yapicam hic bilmiyorum ayri yasarsak yapabilir miyiz o ailesine doner mi? Kafamda deli sorular...

Benim tam tersi bir durum basima geldi halada devam ediyor sevdiginiz adamin dustugu durumu cok iyi anliyorum ikiniz icinde cok uzuldum vazgecmeyin . Ben esimi cok severek evlendim. Beni rezil eden annemdi .
Evlenene kadar hic bi sey yoktu evlendikten sonra esime cok kotu davranmaya basladi. Tehtit etti . Ailesini aradi tehtit etti. Bana kocani gozunun önünde öldürecegim dedi. Sucum esimin dedigini yapmam ona saygi duymam herseyimi onunla paylasmam annem yerine kocamin sozunu dinlemem anneme itaat etmemem esimi cok sevmem. Esimin sucu da...duşunuyorum bulamiyorum hanimlar. Bana iyi bir es cocuguma cok iyi bir baba .
Ben evlendigimde ne bir ceyizim vardi nede bir altinim bana sadece eşimin tarafi altin takti ceyizimi esimin annesi verdi. Yemek yapmayi bile ogretmeye ugrasmadi ben eşimle beraber yaparak ögrendim yemek yapmayi... ben aileme nede eşimin ailesine herhangibi bir talepte bulunmadim . Dugun yapmadik sadece nikahim oldu gelinlik bile giymekten vazgectim cunku esim uzakta yasiyordu dugun olsa gelinlik olsa gidip calismasi gerekecekti biz ayri düşecektik . Tek istedigim onunla evlenmekti . Herseye ragmen o kadar dogru bir karar vermisim ki . Annemle görüsmuyorum sadece telefonda halini hatrini sorup kapaatiyorum bunuda Allahtan korktugumdan beni doguran insan oldugu icin yapiyorum. Numaramizi degistirdik sadece ben arayip ulasabiliyorum. Esimi uzmesine izin vermedim . Biraz uzun oldu ozur dilerim .onu gercekten seviyorsan dunyevi seylerde vazgecmelisin cunku ailesi sana bunlari saglayacak biri gibi gorunmuyorlar. O da ailesini yuvanizdan uzak tutarsa seni ezdirmemeyi bilirse . Sende sana edilen laflari umursamazsan mutlu olabilirsiniz. Evlendiginizde herkesi herseyi edilen laflari kapinin diger tarafinda birakmalisiniz yuvanizin huzuru icin... bunu yapabileceginize inaniyorsaniz bence vazgecmemelisiniz . Sevdigin adamda annesinin yanlisini farkinda onun tavirlarindan utanmis rezil oldugunu hissetmis evlendiginde seni annesine ezdirecegini dusunmuyorum.

İcime yuregime su serptin arkadasim.. Allah bu sabah ezani hurmetine tum sikintida kalanlara yardim etsin... Aileyi bile bile gidiyosun diyceksin belki ama seviyorum ayni senin gibi onun gibi. Para meraklisi da degilim tek istegim biraz birikim icin destek... Herkes tu kaka yazmis da yazmis inan beni yasadiklarimdan fazla uzmuyor hicbiri... Herkes kendi yasadigini bilir ben icimi dokmeye yaziyorum millet acik bulma pesinde... Ne diyim allaha havale hepsi.

Bilezik alınmış, burma istemiyordum diyorsunuz. Gramına varana kadar da yazmışsınız buraya. Eğer orada da böyle bakkal hesabı gibi 20 gr olsun 25 gr olsun dediysenizhaketmişsiniz kusura bakmayın.

10 bin de olsa düşünmüş bi bütçe ayırmış kadın, niye pazarlığa döküyorsunuz işi.

Sozlum annem diyip onlara doner diye cok korkuyorum... Henuz nisan yokken ayrilalim diyorum sonra her sey daha kotu olur diye korkuyorum...... Bir yandan da ask iste... Ozluyorum.
Sözlün zaten dönmüş onlara sana yüzüğü vermiş ne olursa olsun seninle olacağının kanıtıydı o yüzük durmalıydı diye düşünüyorum
Aynını yaşadım bi hareketime beni yüzüğü atmakla tehdit etmişti ve attım demişti öyle mi dedim o an bitti
Sözlün yüzüğü vermemeliydi
Neden konuşmuyo senle? Senin suçun ne? Sabah ilk işi seni aramak olmalıydı

Marilyn uzun bir mesaj yazmış ama cevap yok,neden?

Özgüvenine hayran kaldım, cidden, yani sen baya baya beni haklı bulurlar diye mi açtın bu konuyu,sen bu kadar gram hesabı vs yaparken onu isterim bunu isterim derken baban annen ne dedi hiç mi yüzleri kızarmadı, bana toplamda 3 bilezik takıldı annem az maz diyecek oldu yemek masasında, babam anneme sakın ola insanlara bunu dillendirip beni rezil etme ben kızıma parayla değer biçecek olsam kimse altından kalkamaz demişti, pes yani bir de hala ben haklıyım havası

Oğlanı dövme konusuna da bi gel bakalım çok mu normal bu,adam annesine seni keserim falan diyor,siz kafaları sıyırmışsınız ben sana diyim

4 senelik evliyim daha izinsiz kv min buzdolabını açmadım sen baya pazarlık yapıyorsun,kadını sevmiyosan isteme,sen onlara ne vereceksin pardon,ne olacak bu evliliğe katkın,o kadar yatırım yapmaya değer misin, işin ne?

Ay hadi o anası beddua dahi etse süt bağı korur derler ana değil baba bedduası kabul olur denir, sen el kızı olarak bebeyi evine çevire dövmüşsün onu napicaz

Erkek ailesi yaparsa yapar yapmazsa da kendi evladına yapmıyor .Ailenin insafına kalmış bir yerde babam aynı yıl 9 ay içinde 3.müzü de evlendirdi hemde herseyi mizi yaptı boynumuzu büktürmedi sagolsun

Erkek ailesi yaparsa yapar yapmazsa da kendi evladına yapmıyor .Ailenin insafına kalmış bir yerde babam aynı yıl 9 ay içinde 3.müzü de evlendirdi hemde herseyi mizi yaptı boynumuzu büktürmedi sagolsun

Kendi yapana zaten laf yok,parası vardır yapar takar içinden gelir ama burda olay ne nisan alışverişine 10 binle gelmisler en az 15 binle gelmelilerdi, cık cık cık,adetmiş, o kv nin yerinde olsam bizde de adet gelinin kv evinde kalması derdim

sonuç tamamen ayrıldın mı şimdi?

Gram gram hesap bunlara neden oluyor maalesef.
Ben konu sahibinin gercekten sevdiğine inanmıyorum ben neler gördüm de vazgeçemedim eşimden nişan ı atmak istedi kp der babam çocukların birbirine gönlü kaydı günahtır hocam tamam bişey almayın ama ayırmayın da çocukları dedi Allah bilsin ne diyeyim Allah büyük

Annesine hep beni utandirdin yerin dibine soktun diye bagirdi. yuzu yok ki. O yuzugu de ben evden cikarken masaya koymustum attim anlaminda. Sonra arabaya binerken optu beni filan sen yine de al bunu dedi. Ne bu dedim.Sende dursun yine de dedi. Yani atma demeye getirdi.. Biz oyle anladik en azindan.

Konu sahibi paraya endeksli galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…