Kv nin evden kovmadigi kaldi! Bizi catir catir ayirdi!

Bana da evlilik araç gibi geldi,işte altınlar yüzükler kelepçeler elbiseler naynini naynini

Valla kizlar, ben de hicbi sey istemedim, kendileri ne verirse, yurtdisina evlendik, evimizi kendimiz kurduk, ev icin iki ailede para vermedi, benim ailem yine.tencere tava ivir zivir aldi, kayinvalideler hic. Ben de istemeyi dogru bulmuyorum, ama bazen de keske isteseydim diyorum, cunku bakinca isteyenler simariklik yapanlar daha kiymetli oluyor
Arkadasim sizin ayrilmaniz iyi olmus. Siz zengin birini bulun, sozlun olacak kisi de annesinin kiymetini anlayacagi birini bulsun, anne hatali davransa da boyle asarin keserim diye bagrilmaz.

Bana da evlilik araç gibi geldi,işte altınlar yüzükler kelepçeler elbiseler naynini naynini
Aşk olmadıktan huzur olmadıktan sonra eşyanın altının bir önemi yok kp der görümcemi sırf rahat yasar diye zengin bir aileye verdi ama hiç mutlı degil evi eşya dolu ama mutsuz

Evet ayrildim dedim olmayacak bu is dedim. Niye dedi... Ailesi yuzunden elbette.
tavsiyem;sende de hata var farkındasın dimi...
bu kon uyu kapat madem bir daha nişan olursa kv altın için yüz göz olma
veya nişan söz durumuna getireceksen aileyi bir ölç tart derim

Arkadasim sana yaz diye boynuna ip atan mi oldu? Ben derdimle cebellesirken mana bulmalariniza kulak asamadim kusura bakma.

Hangi dertten bahsediyorsun??? Giden beşibiryerdeler ve bilezikler mi senin derdin...Birde siz ne kadar kabasınız gerçekten, bu tabir nedir böyle?? Bence siz ayrılmayın nişanlınızla lakin birbirinize oldukça denksiniz.

Biz evlenirken eşim beni bir kuyumcuya soktu.dedi istediğin hepsi senin. Ne istiyorsan al. Kuyumcu bile şaştı kaldı.
Ne aldım biliyor musun. O kadar çok seviyordum ki tek bir yüzük alıp çıktım. O da gönlü olsun diye.
Seven insan sevdiğini zora sokmaz. İşte bu kadar.

Ben çok hevesliydim bilezik milezik takmaya hep derdim şıkır şıkır gezcem diye ama bi gün takmışlığım yoktur bankada durup durur
Anneme dedim anne sakın şukadar altın isteriz deme o aileye gelin olan benim beni paragöz bilmesinler altına tamah ediyo demesinler ki gerçekten hayatta daha değerli şeyler var güçleri neye yeterse takar onlar zaten dedim ve nitekim tek bir sorun dahi çıkmadı şükür
Annem niye takmıyon misafirlikte filan der gösteriş mi yapcam benim altınım değerlim zaten
yanımda derim. Önemli olan eşinle huzurun
Başlarım altınına bohçasına
İki gram dünyalık uğruna kalp kırmaya mı değer Allah aşkına.

Arkadasim sana yaz diye boynuna ip atan mi oldu? Ben derdimle cebellesirken mana bulmalariniza kulak asamadim kusura bakma.

Hakkında hayırlısı olsun canım, bastan böyle olaylar yasadıysan daha düzelmez zaten.
Basta isteklerini söylemişsin, onlar da kabul etmiş, yani ben seni haksız bulmadım.
Oluyor çünkü bu tarz altın eşya vs... isteme olayları. Ben hiç garip karşılamadım.
Gelenek göreneklere göre hareket eden bi aileyseniz sizi eleştirmeye kimsenin Hakkı yok fakat burada konu açtığın için herkesin görüsüne de göğüs gerekeceksin.

bende takayım diye evde bırakmıştım 2 taneydi çalındı...neye yaradı hiç ...eşimin işi iyi olsun onla anlaşıyımda huzurum olsun hepsi boş

Diğer konularınızı da okudum öyle geldim yorum yapmaya..

tek düşündüğüm kayınvalidenizin verilmiş sadakası varmış, oda bazı konularda haksız olabilir ama çoğu yerde siz haksızsınız, ne büyüğe saygınız var nede sözlünüze sevginiz..

sakın kararınızdan dönmeyin böylesi çok hayırlı olmuş..

zengin annesiz babasız bir koca bulun öyle evlenin yoksa siz zaten geçinemezsiniz.

bizde altın ve bohça istemedik babam hocam koltuk takımı vs de almayın ama bir fırın makine dolap alın dedi diye kp der küplere binmiş eşimle çatır çatır ayırmaya çalışmıştı da eşim kendine zarar vermiş hasta olup yataga düşmüştü babam da eşimin haline üzülüp ayırmayalım çocukları demişti

Aynen canım
Giden o olsun Allah başka kayıp vermesin
not: konuyla alakasız aklıma geldi burdanda söyleyim herkes tedbir alsın yeni evlenecekler düğüne gitmeden iyi saklasın düğünden sonra bankaya koysun bir bankadan müşteriminde 40 binlik düğünde takacağı altın kuaförde onları takıp edenlerce çalınmış düğünden sonrada bizi takıp etmişler eşimle bnm şubem yakındı eve yemeğe gelmiştik çıkınca gidip evde yükte hafif pahada ağır şeyleri almışlar.
şimdi konu sahibide bak müşterin gelinine 40 bin lik altın takıyomuş diyecek gücü vardı yaptı :)

O kadar vicdansiz yorumlar var ki! Sanirsin saray istemisim! Ben zaten sadece paylasmak icin actim konuyu icimi dokmek icin... O yuzden o yorumlari su an gormezden gelmek durumundayim.. Daha kotu olamam.

O kadar vicdansiz yorumlar var ki! Sanirsin saray istemisim! Ben zaten sadece paylasmak icin actim konuyu icimi dokmek icin... O yuzden o yorumlari su an gormezden gelmek durumundayim.. Daha kotu olamam.

bu kadar kişi aynı şeyi söylüyosa bi bildikleri vardır değil mi* kayınvalideniz abartı tepkiler vermekte, terbiyesiz konuşmakta haksız olabilir ama evet siz de haklı değilsiniz. bi dakika durup ben napıyorum dediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…