- 16 Eylül 2015
- 1.227
- 869
- 73
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
bizim korka korka gittiğimiz üniversitede hoca olan gelinimizde bişey istemedi elimizde yoktu zaten yapamazdıkO kadar vicdansiz yorumlar var ki! Sanirsin saray istemisim! Ben zaten sadece paylasmak icin actim konuyu icimi dokmek icin... O yuzden o yorumlari su an gormezden gelmek durumundayim.. Daha kotu olamam.
O kadar vicdansiz yorumlar var ki! Sanirsin saray istemisim! Ben zaten sadece paylasmak icin actim konuyu icimi dokmek icin... O yuzden o yorumlari su an gormezden gelmek durumundayim.. Daha kotu olamam.
Evlilik ticarete donerse sonuc bu olur
İcime yuregime su serptin arkadasim.. Allah bu sabah ezani hurmetine tum sikintida kalanlara yardim etsin... Aileyi bile bile gidiyosun diyceksin belki ama seviyorum ayni senin gibi onun gibi. Para meraklisi da degilim tek istegim biraz birikim icin destek... Herkes tu kaka yazmis da yazmis inan beni yasadiklarimdan fazla uzmuyor hicbiri... Herkes kendi yasadigini bilir ben icimi dokmeye yaziyorum millet acik bulma pesinde... Ne diyim allaha havale hepsi.
dalma çıkamazsın!konu sahibinin eski konularını merak ettim ya tüm yazılanları okuyuncaben bi geçmişe dalayım bari
Kv y sutten cikmis ak kasik yapmissiniz ya pes dogrusu! E tabi buraya konu acarsan bu olur yuklen babam yuklen. Zaten eve gelen misafire boyle davranmasi cok normal degil mi sokaklarda bagirip cagirmasi bunu gerektirir!
Ben zaten dedim bi kusurum varsa ozur dilerim diye ama bu daha cok cildirinca sus pus olduk napalim allahim kurtardi bu kadindan beni.
Kv y sutten cikmis ak kasik yapmissiniz ya pes dogrusu! E tabi buraya konu acarsan bu olur yuklen babam yuklen. Zaten eve gelen misafire boyle davranmasi cok normal degil mi sokaklarda bagirip cagirmasi bunu gerektirir!
Ben zaten dedim bi kusurum varsa ozur dilerim diye ama bu daha cok cildirinca sus pus olduk napalim allahim kurtardi bu kadindan beni.
ben uyardım cnmtakı seti konusuyla başladım bakalım
ben uyardım cnmsen bilirsin brazdan saçların tiftik tiftik döneceksin
cnm sondan başla, sözlüsünü dövdüğü konudanşimdilik sakin sakin ilerliyorum
yalnız konu sahibinin genel olarak takıya ve takılacaklara karşı ilgisi var sanırım. mesela kendi annesinden neler isteyeceklerini de planlamışben onu hiç düşünmemişim mesela onu fark ettim
O kadar vicdansiz yorumlar var ki! Sanirsin saray istemisim! Ben zaten sadece paylasmak icin actim konuyu icimi dokmek icin... O yuzden o yorumlari su an gormezden gelmek durumundayim.. Daha kotu olamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?