- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
altin istemek altin icin pazarlik yapmak falan bana cok ters seyler oldugu icin haklısın diyemeyecegim. ikinizde betersiniz bence
cnm sondan başla, sözlüsünü dövdüğü konudan
Ya bizim toplumumuz ilkelKesinlikle ben sözünüze katılıyorum
Konunun başından konu sahibine vadedilen edilen gerçekleşmeyince trip atan bir gelin adayı var
Bunuda fırsat bile bir kv
Bırakın herkes kendi durumu neyse onu ayrlasın yok başta dedi ve yapmadı
Demekki evdeki hesap çarşıya uymadı madem evleneceksiniz bu konularda konuşmasaydınız
Sonra çarşı gezmesinden sonra evde neden hala devam ettiriyorsunuz ki konuyu
Kadın belliki rahatsız olmuş sizede bunu belli etmiş tepkisinin artacağını olayların bu duruma geleceğini düşünmediniz mi ?
bide kv kp der bişey yapmayacagız da dememiş kiVallahi hala özeleştiri yapmıyorsunuz ya pes.
Görmezden gelince hatalarınız yok olmuyor. Üstelik hatamız varsa özür dilerim demek gerçek özür değildir bunu bal gibi biliyorsunuzç Hatam yok esasında istediklerim ne kadarlık şey paragözlük değil, evlenirken altın pazarlığı normal ama madem sinirlendin özür dilermiş gibi yapayım demek o.
Siz vaktinde kadına isterim de isterim diye o noktaya getirin sonra mazluma yatın hem de özür dahi dilemeden dilermiş gibi yaparak yapın bunu.
Pes!
Yani aslında hala kadını suçlu gösterme derdindesiniz.
İstedikleriniz de gayet çok. Beşbiryerde ne demek? Bilezik yapamayacak oradan vurgun yapayım dediniz şimdi mazluma yatıyorsunuz. Amacınız kadını söğüşlemekti sonra kadının sesi çıkınca hemen mazluma yatıp kadını arsız gibi gösterdiniz ama asıl arsızlık evlenmek için pazarlıktır kusura bakmayın.
Kendinize altınlardan bedel biçip kurbanlık koyun pazarlığına çevirip gram pazarlığı yapan sizsiniz.
Üstelik orada kadına hatalıysam özür dilerim demek yerine, özür dilerim çok şey istedim kuyumcuda sizle pazarlık edip zor duruma düşümemeliydim deseydiniz emin olun her şey başka olurdu. Siz özür dilemeden kendinizde hata bulmadan kadına özür diler gibi yapıyorsunuz.
Çok ayıp cidden.
Önce hatanızı anlayın. Evlilik iki kişinin büyümesi yuva kurmasıdır, ana babasının sırtına çıkması değildir. Birikimle başlamak için kimseyi öyle zorlayamazsınız. Herkes birikimle başlamıyor.
Ya bizim toplumumuz ilkel
Hic hoslanmam yabancilari ovmekten ama bu konuda oyle ozeniyorum ki avrupa insanina anlatamam
Bizdeki bu rezillikler ilkellikler yok onlarda
Evleniyor musun cok guzel git evlenq
Bu nedir yahu soyguncu gibi yankesici gibi
bide kv kp der bişey yapmayacagız da dememiş ki
buna genelleme yapmak yanlış olur mesela bizde de vardı böyle istekler adet adı altında ama ne ben ne ailem hiç bi talepte bulunmadık yapılacak diye bi zorunluluk yok ama işte böyle dayatma yapanlarda yok değil mesela benim akrabalarım da da yok görmedim böyle isteklerde bulunanı eskide kalmış eşim tarafı desen oldukça uzak bu tür adetlere anlıycağın herşey gibi bu da kafada bitiyoYa bizim toplumumuz ilkel
Hic hoslanmam yabancilari ovmekten ama bu konuda oyle ozeniyorum ki avrupa insanina anlatamam
tepkini diğer konularına bakarak az buldum; sokak ortasında kv yi saçından tutup ,bir güzel çevirmen gerekliydi
Vallahi hala özeleştiri yapmıyorsunuz ya pes.
Görmezden gelince hatalarınız yok olmuyor. Üstelik hatamız varsa özür dilerim demek gerçek özür değildir bunu bal gibi biliyorsunuzç Hatam yok esasında istediklerim ne kadarlık şey paragözlük değil, evlenirken altın pazarlığı normal ama madem sinirlendin özür dilermiş gibi yapayım demek o.
Siz vaktinde kadına isterim de isterim diye o noktaya getirin sonra mazluma yatın hem de özür dahi dilemeden dilermiş gibi yaparak yapın bunu.
Pes!
Yani aslında hala kadını suçlu gösterme derdindesiniz.
İstedikleriniz de gayet çok. Beşbiryerde ne demek? Bilezik yapamayacak oradan vurgun yapayım dediniz şimdi mazluma yatıyorsunuz. Amacınız kadını söğüşlemekti sonra kadının sesi çıkınca hemen mazluma yatıp kadını arsız gibi gösterdiniz ama asıl arsızlık evlenmek için pazarlıktır kusura bakmayın.
Kendinize altınlardan bedel biçip kurbanlık koyun pazarlığına çevirip gram pazarlığı yapan sizsiniz.
Üstelik orada kadına hatalıysam özür dilerim demek yerine, özür dilerim çok şey istedim kuyumcuda sizle pazarlık edip zor duruma düşümemeliydim deseydiniz emin olun her şey başka olurdu. Siz özür dilemeden kendinizde hata bulmadan kadına özür diler gibi yapıyorsunuz.
Çok ayıp cidden.
Önce hatanızı anlayın. Evlilik iki kişinin büyümesi yuva kurmasıdır, ana babasının sırtına çıkması değildir. Birikimle başlamak için kimseyi öyle zorlayamazsınız. Herkes birikimle başlamıyor.
Kepaze kadin rezil etti bizi.
Yoksa zararin neresinden donsem kar mi ?
Ya bizim toplumumuz ilkel
tepkini diğer konularına bakarak az buldum; sokak ortasında kv yi saçından tutup ,bir güzel çevirmen gerekliydi
işine gelmeyince Allah'a havale et. asıl eski sözlün ve ailesi seni Allah'a havale etmiş ki işiniz bozulmuş. verilmiş sadakaları varmış. inşallah herkes layığıyla evlenir.İcime yuregime su serptin arkadasim.. Allah bu sabah ezani hurmetine tum sikintida kalanlara yardim etsin... Aileyi bile bile gidiyosun diyceksin belki ama seviyorum ayni senin gibi onun gibi. Para meraklisi da degilim tek istegim biraz birikim icin destek... Herkes tu kaka yazmis da yazmis inan beni yasadiklarimdan fazla uzmuyor hicbiri... Herkes kendi yasadigini bilir ben icimi dokmeye yaziyorum millet acik bulma pesinde... Ne diyim allaha havale hepsi.
Tabii yapinca her iki tarafin da adetleri yapilmali mademBunların yanı sıra ben şundan da korkarım: ya onlar da bana şunlar şunlar da bizim adetimiz diye sıralarsa...
Var öyle bir arkadaşım,hiçbir bayramda eşiyle birlikte ailesinin evinde kalamadı el öper 20 dk oturur çıkar gelir, erkek tarafının adetin göre erkek kız tarafında yatıya kalamazmış, laf edince diyorlar ki biz sizin tüm adetlerinizi yaptık
O kadar vicdansiz yorumlar var ki! Sanirsin saray istemisim! Ben zaten sadece paylasmak icin actim konuyu icimi dokmek icin... O yuzden o yorumlari su an gormezden gelmek durumundayim.. Daha kotu olamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?