- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
zaten kıymetimi biliyor diye eziyetleri hala ugraşıyorlarsizinki de fenaymış ya. geçmiş gün ama. eşiniz kıymetinizi biliyosa unutun gitsin.
İyi aksamlar kizlar, sözü atmak zorunda kaldik hem de seve seve.. Gecen hafta sonu sozlumun yasadigi yere gittik annemle nisan duzmeye bohcaliklar filan... Kv adayim kendince 3burma bilezik ayarlamis kafasinda takmak icin bana. Ben burma istemedigim icin sasirdim normal bilezik istiyorum dedim gr lari cok geldi durmadan kp ile kuyumcudan alip basini cikiyolar konusuyolar geliyolar. 5i birlik istemistim bi de yapcaklar diye gittik once ataya cevirdiler sonra tek buyuk altina.. Madem oyle niye once yapariz diyolar? Bileziklerin grlarini dusurelim dediler 20den 15e kadar dusurdum yine sikinti cikardilar velhasil 3bilezik alip ciktik kuyumcudan suratlarini gorseniz bembeyaz nasil asik.... Ben tabi orda biraz sert ciktik olmazsa tamam cikalim diye ona alinmis kv nasil bagiriyor yollarda ben kendimi satarim yine alirim filan diyo sen bize guvenmedin o yuzden surat yaptin diyo. 10binle ceyiz alisverisine cikmislar kizlar. Bunun icinde az da olsa bohcasi var elbisesi ve altini var. Tamam dedim bisey yapmayin yeter ki kizmayin bagirmayin. Annem orda ne kadar uzuldu sozlum ortaligu idare etmeye calisiyor ve daha bir surusu....
Elbise bakiyoruz ben oglumu evlatliktan reddedicem diye bagiriyo kadin yollarda sen beni paspas ettin diyo herkes bize bakiyo biz yine annemle sakinligi koruduk hic bizle gezmed zaten hep ayri takildi disarda telefonla konustu o kadar anlatcak sey var ki kizlar. Kepaze kadin rezil etti bizi.
Artik kvnin bu tavirlarina annem karsiliksiz kalmadi inan dedi burda birakir baska biri olsa dedi. Kv birakirsaniz birakin be diyip duruyo sozlum mudahale etti benim iliskimi maf ettin sen benim dedi annesine ne fayda.
Oyle boyle eve geldik mecbur ayri sehirlerdeyiz eve geldik biz tabi konusuyoruz o sofra hazirliyor konusmayin bugunden dedi benim kocam icerde yatiyo dedi. Misafire dencek laf mi bu? Benim taklidimi yapiyo ben altin secerken kendimi kiliktan kiliga sokmusum.. Sozlum artik en sonunda bagirdi aglamaya basladi yeter artik yettin dedi ben artik burda senle yasamicam dedi rezil ettin beni sozlumun ailesine allah seni bildigi gibi yapsin su an her an burda kesebilirim seni diye bagirdi cocuk. Resmen rezillik cikardi. Ben diyorum hata yaptiysam ozur dilerim diyorum ogluna bagiriyor sen gittin oralara kiz tavladin diyor!! Ve sonunda dedim sozlume ben burda yasayamam sen geliceksen burda yeni bi hayata basliyalim dedim ailemin icinde. O da kabul etti artik goresi gozum yok bu aileyi dedi ve oyle uyuduk..
Sabah ben vazgectim cunku bu annesi ayri sehirde bile olsak bize rahat vermez diye dusundum biraktik bohcalari geldik. Verdigim yuzugu bana geri verdi ve geldigimizden bu yana konusmuyoruz.. Ama ben cok ozluyorum biliyorum bu anneyle hayat yok bize ama gel buraya burda hayat kuralim desem tekrar pisman olur muyum?
Yoksa zararin neresinden donsem kar mi?
Allah o kadini bildigi gibi yapsin ayirdi bizi...
Paylasmak isted sadece kizlar bir anne dunurunun yaninda ogluna bunlari yapar mi? Evden kovmadigi kaldi...
Biz saftriğiz heraldeBen annemden istemeyi bırak annem ne takmak istiyosa ayarlasamda ben alsam yük hiç olmasan nasıl ikna ederim diye düşünüyorum
kp der nişanı atmak istedi eşimle 1 hafta ayrıldık ama eşim işyerinde kendine zarar vermeye kalkmış fenalaşmış bayılmış falan kv dem beni aramıştı .... çok aglıyor yaşayamam diyor yoksa seni gelin olarak istemiyorum vs dedi babam da amcasından duyunca barıştık ve evlendik babam zaten mülayim efendi ahlaklı bir adamdır parmakla gösterilir kader biraz da galibabu kadar şeye rağmen evlenmişsin ya, demek senin ve ailenin basireti bağlanmış.
sürekli yalan dolan, düğün hazırlığı yok ve sen ve ailen yine de olay çıkarmadan eşinle evlenmişsin.
yazık olmuş size.
bende basiretimiz beglandı diye düşünüyorumbu kadar şeye rağmen evlenmişsin ya, demek senin ve ailenin basireti bağlanmış.
sürekli yalan dolan, düğün hazırlığı yok ve sen ve ailen yine de olay çıkarmadan eşinle evlenmişsin.
yazık olmuş size.
böyle yapanın da kıymeti olmuyor, ucuz görüyor karşı taraf, biz ne yaparsak yapalım oğlumuzla evlenecek çok hevesli gibi..böyle konuları gördükçe kendimi sorguluyorum. kendi nişan bohçamı kendi biriktirdiğim paradan aldım verdim ellerine getirdiler, bizimkilerin haberi yoktu. nişanda takılacakları gene eşim aldı bana. kv nişana 1 kuruş harcamadan misafir gibi geldi yedi içti gitti. düğünde takılacak bilezikleri ucundan bile görmeden daha önce... eşimle beraber kırdık sardık herşeyimizi kendimiz yaptık. ama noldu ben kötü gelinim gene... ben mi doğruyum sen mi anlamadım ki
3 yıllık gelinim şükürler olsun pamuk gibi kayın validem ve eşim var eşim görevdeydi ve nişan yüzüğünü bile ben seçtim ölçü verdik hatta küçük geldi parmağına çünkü adam görevde yüzük ölçüsü aldıracak biryer yok eşim telefonda tektaş ve küpede beğen dedi bende yok dedim nişan günü geldiler adam görevden zar zor gelebilmiş zaten bi baktıki tektaş yok beğen al birtane dedi bende yok gerek yok dedim oda sen sallanan aksesuarları seviyorsun nazar boncuğu sallanan bir yüzük beğendi ve onu aldı saolsun. Kayınvalimdem küpede al güzel gelinim dedi ama ben ceplerinde para varmı istanbulda kimseleri yok ya paraya ihtiyaçları olursa diye ağzımı bile açmadım açmamda. nişandan sonra babam bizde nisanlı kız çok bekletilmez araya şeytan girer kendinizi ne zaman müsait hissederseniz gelininizi alabilirsiniz dedi. Eşimin içi rahat etmemiş gitti ertesi gün kuyumcudaki en pahalı küpeyi almış. Kayınvalidem her geldiğinde bir bilezik taktı koluma 5 bileziğim vardı 20 gramdan fazla. ve kayınvalidem kızım set alayım istersen ama dedi 5i bi yerden hazır set de zarar edersin o ucuz ben sana 5i biryerde yaptım dedi altınlarda cumhuriyet altınlarının büyükleriydi. Saolsun kuzenimi 5 tane sahte bilezikle gelin ettiler. Bu ne çirkeflik. Biz karadenizliyiz bizde hasır alınır geline adet değildir ama herkeste alır aşim bunu öğrendi senin neyin eksik elimiz bollaşsın alıcam dedi aaslında doğuma alacaktı ama hesapta olmayan şeyler oldu canı saolsun o evimde olsun da o görevdeyken yattığım yatağın bile azcık kısmını kullanıyorum yani onu bile benimseyemiyorum o yokken. siz altınlara sarılıp uyuyacaksınız eşyaları sevceksiniz heralde ah güzel bohçam ah pahalı koltuklarım. Bunlar boş işler geçiminize sevgin,ze saygınıza bakın diğerleri olur.
3 yıllık gelinim şükürler olsun pamuk gibi kayın validem ve eşim var eşim görevdeydi ve nişan yüzüğünü bile ben seçtim ölçü verdik hatta küçük geldi parmağına çünkü adam görevde yüzük ölçüsü aldıracak biryer yok eşim telefonda tektaş ve küpede beğen dedi bende yok dedim nişan günü geldiler adam görevden zar zor gelebilmiş zaten bi baktıki tektaş yok beğen al birtane dedi bende yok gerek yok dedim oda sen sallanan aksesuarları seviyorsun nazar boncuğu sallanan bir yüzük beğendi ve onu aldı saolsun. Kayınvalimdem küpede al güzel gelinim dedi ama ben ceplerinde para varmı istanbulda kimseleri yok ya paraya ihtiyaçları olursa diye ağzımı bile açmadım açmamda. nişandan sonra babam bizde nisanlı kız çok bekletilmez araya şeytan girer kendinizi ne zaman müsait hissederseniz gelininizi alabilirsiniz dedi. Eşimin içi rahat etmemiş gitti ertesi gün kuyumcudaki en pahalı küpeyi almış. Kayınvalidem her geldiğinde bir bilezik taktı koluma 5 bileziğim vardı 20 gramdan fazla. ve kayınvalidem kızım set alayım istersen ama dedi 5i bi yerden hazır set de zarar edersin o ucuz ben sana 5i biryerde yaptım dedi altınlarda cumhuriyet altınlarının büyükleriydi. Saolsun kuzenimi 5 tane sahte bilezikle gelin ettiler. Bu ne çirkeflik. Biz karadenizliyiz bizde hasır alınır geline adet değildir ama herkeste alır aşim bunu öğrendi senin neyin eksik elimiz bollaşsın alıcam dedi aaslında doğuma alacaktı ama hesapta olmayan şeyler oldu canı saolsun o evimde olsun da o görevdeyken yattığım yatağın bile azcık kısmını kullanıyorum yani onu bile benimseyemiyorum o yokken. siz altınlara sarılıp uyuyacaksınız eşyaları sevceksiniz heralde ah güzel bohçam ah pahalı koltuklarım. Bunlar boş işler geçiminize sevgin,ze saygınıza bakın diğerleri olur.
yalnız anlamadığım bi nokta var.
yorum yapan herkes aynı şeyleri söylüyor.
biz eşimle herşeyi kendimiz yaptık.
ben hiç bişey istemedim.
ben istemedim gittiler en pahalısını aldılar.
vs vs.
aynen çok alakasız olmuş. kızcağıza nispet gibi yazmışlar.
zaten üzgün kız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?