kV nin evi mi kendi evimmi

Canım bence de kendi evin ikna et o gelsin kalsın daha rahat edersin orda söz hakkin olmaz kendi evinde olur gelmezsede esin işten gelince yardimci olur idare edersin is basa düşünce

o 40 gun sana bir omur gibi gelir. omrunu kvyaninda mi curutmek istiyorsun ? kimsenin kendi evi gibi olmaz.

Dogumdan sonra en fazla 1 hafta icinde bebegiyle ilgilenemeyen, agzina hemen emzik tikistirilmis bebegine mudahale edemeyen, kendi zamanindaki tuhaf adetleri bebegine uygulayan kaynanaya hayir diyemeyen ve sinirden sutu kesilmis biri olmak istemiyorsan kesinlikle kendi evin.

İlle biri gelip kalacak diye bişey yok ki, bir bizde var heralde bu, bundan keyif alan da görmedim ama ısrarla bu adet sürüp gidiyor doğuran çocuğunu alıp evine gitsin eşiyle baksın en az baş ağrıtan bu

ben yurt disinda tek basima dogum yaptim, dogumdan 3 gun once esya monte ettim koca bir evin... hastaneden taburcu oldugum gece de sabaha dek koli yapip, sabah ev tasidim.
ustelik hem sezaryen hem de list ameliyati oldum.
kimseye mecbur ve muhtac degilsiniz.
kendi sorumlulugunuzu almayi ogrenin.

Bu soruyu duymamış olalım tabi ki kendi evin :)
Ayrıca kimin çocuğunu alıp götürüyomuş sütlü çocuğu bi de sakın taviz verme, babaanne çocuğu sevecek fazlasına gerek yok.

Aman ha aman cok cok iyi kv bile olsa kendi evinde kal

Eşiniz bir kaç gün izin alabiliyorsa kimseye eyvallah etmeyin derim.Yada anneniz gelip 3 gün kalabilirse size yeterli olacaktır.
Kendi düzeninizi bozmayın.Kayınvalideniz çok isterse gelsin 3 gün kalsın,siz zaten toparlanırsınız.
İnanın yorgun olmak,kayınvalide,anne vs ile çatışmaktan,onlara laf anlatmaya çalışmaktan daha iyidir.Bebeğiniz uyuyunca sizde yatarsınız yanına dinlenirsiniz. Benim annem 1 ay kaldi sağolsun ama 1 ay kalmasada halledilebilirdi.Ben yemek yapmadım bir tek,onun dışında bebeğimin herşeyiyle ben ilgilendim ,o uyuyunca bende 1 saat uyudum,gece bölünen uykumu almış oldum,bir daha uyuyunca tek çeşit bir yemek yaptım annem gidince ,gayette oldu yani. Siz şimdi gitseniz kayınvalideye yatmanız,kalkmanız,emzirmeniz vs, herşeye laf eden,karışan biriyse hele,sorun olacak,ddinlenemeyeceksiniz evinizdeki gibi,bozulan sinirlerinizde cabası.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.

kendi evinde kal tabiki.
çok konu açarsın sonr aburaya doğum sonrası.
kv ye söyle anenmle sen birer hafta kalın yeter de.
sen de toparlanırsın .
sonra da kendin bakarsın zaten bebeğe.
süreyi ne kadar uzun tutarsan senin dezavantajına olur,gönderemezsin de.
sorunlu bir insan olmasa kızı gibi ilgilenecek olsa kalsın amenna ama değişik huyları varmış.
çok sorun yaşarsınız.

Sorun yanlix kalmamansa bi arkadasini sevdigin baska bi akrabani kendi evine cagir simdiden bu kinu icin gerikiyosan doğumdansonra sikinti olmasi muhtemel.

Allahım sinir oluyorum ya ne demek bebeği alıp gidicem ben bakıcam,sen kimsin ki ya.Nefret ediyorum şöyle yok sen bilmezsin, yapamazsın diyen kv lerden.Kendileri çocuk konusunda eğitimli çünkü değil mi analarının karnından da eğitimli doğdular
Kendi evinde ol.

Tabi ki kendi eviniz.
Benim kayin validem de ayni konuyu dillendirdi birkac defa. Hem de bizim aramizdaki mesafe otobusle 28 saat.
Yani ben gidecekmisim orada dogum yapacakmisim ya da dogumdan sonra oraya gidecekmisim.
Sonunda patladim bir daha konuyu acmadi.
Niyeti kotu olmayabilir ama siz rahat edemezsiniz bence. Ben edemem yani.

Sorun yanlix kalmamansa bi arkadasini sevdigin baska bi akrabani kendi evine cagir simdiden bu kinu icin gerikiyosan doğumdansonra sikinti olmasi muhtemel.

Buraya gelin geldim ben akrabamizda arkadaşlarım hepsi bekarken yaşadığım şehirde yani kimse gelip kalamaz öyle

Ayni şeyi bana kaynanam dedi ben şaka yapıyor sanmıştım cocuk doğunca ben alıp bakacağım dedi yalnız değilmişim bunu anladım bende çok cocuk bakmak istiyorsan bir tane doğur dedim Evet dediğim ayıp oldu ama bazen anlamıyorum insanları nasıl bir düşünce ya

Yorumu bir an ben yazıyorum sandım beni tarif ettiniz

İstemem yardımını bende tekim lohusayken hiç çekemezsin otur evinde oda gelmesin inan tek olunca daha rahat edersin yavaş yavaş yaparsın ama kafan rahat olur hem bebişinle yalnız daha güzel oluyor yani ağır bir doğum olmadığı sürece yardım almak iyi değil sorun doğuruyor kv deler

Kendi evinde kal gerekirse kayınvaliden gelsin yanına,sen zaten daha yeni kendi evine geçtin şimdi tekrardan gidersen tekrar bizimle oturun diye eşine baskı yapabilirler.

Ben doğum yaptığımı kv mi yanına çağıran biriyim. Detaya girmicem.. Eğer gerçekten tavsiye istersen tek kelime SAKIN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…