Kv nin huzur bozma calismalari vol1224223q32

Ah ne guzel taktik :) ama kv calisiyo zten butun gun evde degil beni de laf olsun diye cagiriyo
 
Bilmezden duymazdan gel sende eşine çok belli etme kayinvalidengile olan tavrını esinin yaninda hep iyi tut oda desin bak beni dinledi annemlerle daha ilgili diye eşinin yanında iyi ol eşin yokken mesafeli
Esim yokken gorusmuyoruz pek fazla genelde beraber gidip geliyoruz zaten sorunda orda basladi neden tek gitmiyorum
 
Peki o olaydan sonra kv ile gorusmeye devam ettiniz mi ?
 
Eşim boyle seylere gelmez malesef oyle biri degil
Ben sessiz kalmayi sectim en azindan esime karsi. Kv ye her firsatta laf sokmayi planliyorum
 
Kv kp kendilerini hangi sıfatla annenle koyaslayabiliyorlar ki? Tamam sayarsın seversin ama annesine gitmesin biz bakalım deme cürreti nedir?
Politik ol, eşin ılımlı biri belliki kv dolduruşa getiriyor. “Hayatım anneni tabiki seviyorum, sayıyorum ama annemle bir olmasını bekleyemeyiz, bu konuda sana yalan söyleyemem. Aynı şekilde sen de benim annemi kendi annen gibi sevemezsin bunlar çok normal” de.
“Birşey ihtiyacım olduğunda rahatlıkla kv’den isteyemem ayıp olur kendime hizmet ettiremem, ama anneme her türlü nazım geçer, o yüzden orada kalmayı tercih ediyorum” minvalinde konuş. Kv’yi fesat göster masum bakışlarının arkasında. Asla parlama, sen melek ol :))
 
Son düzenleme:
Bu isin en mantikli tarafi kv ile konusmak bence. Siz de politik olmaya calisin. Saldirmayin, sadece mantikli aciklamalar yapin.

Kendi annemde daha rahat edecegimi dusundum, tekrar hasta olsam tekrar kendi anneme giderim, esim hasta olsa nasil benim anneme gitmezse ben de sana gelmem, lutfen aklina takilan bisey olursa esimi degil bana soyle, rahatsz oldugumdan degil oglun dert ediyor annem surekli soyleniyor diye.

Koca kadin, umarim anlar.
 
Seninle aynı durumdayım bir tek çocuk yok ama aynı kişi sandım kv kendiminki mi diye düşündüm bian. Allah yardımcın olsun bu kv leri napsak bilmiyorum yok sen kocasın sen ğstün olmalısın karını ez modu hep aynı
 
Hic anlamiyorum o benim annem giderken gelirken kimseden izin alcak degilim ki almiyorumda esime gidiyorum dedim gittim kac gun kalirsn diye bile sormadi ama kv kocaligini goster diye doldurmaya calisiyo gelin degil esiriz sanki
 
Hic sanmiyorum..
 
Kendileri zamaninda cok ezilmis sanki kv kp in sozunu hic dinlemez kafasina gore is yapar ama bize gelince ooo gelin oglumu dinlemiyo
 
Esin seni ezdirmemis ne guzel o yuzden sen hic konusma bile konu hakkinda birak kv konussun konustukca oglu ona cephe alir kendi icinde. Ayni seyleri yasamis biri olarak sustugum zamanlar esim beni savundu ben kazandim hep ama sizin gibi bir cinnet aninda actim agzimi yumdum gozumu ve su an ben hakliyken haksiz oldum. Esim de bana karsi cephe aldi. Ofkeyle kalkan zararla oturur birak onlar konussunlar arkandan sen muhatap olma mesafeli ol . Iliskini tam kesme ama cok da yuz verme politik ol.
 
Insanin icine oturuyo soyleyemedikleri. Aksam ablami aradim ona anlattim en son dayanamadim cunku icimde tuttukca kendi kendime kuruyorum
 
Insanin icine oturuyo soyleyemedikleri. Aksam ablami aradim ona anlattim en son dayanamadim cunku icimde tuttukca kendi kendime kuruyorum
Iste bende kendimi kurdum kurdum kurdum en sonunda buuumm patladi gitti. Ortalik birbirine girdi. Kv kisisinden kurtuldum ama esim de benden uzaklasti. O yuzden kendini kurma onlari duyma hatta duymamak icin caba goster esine de soyle onlarla ilgili eve laf getirmesin.
 
Evet bunu denicem esimle de uygun bi zamanda konusucam
 
Az sonra kayınvalideme gideceğiz. Eşim önden gitti, ben hazırlandım çocuklarla gideceğim. Kayınpederim akşam geldiği için eve çocukları görsün diye ben oturacağım, eşim eve dönecek. Dur gidince kayınvalidemin, kayınpederimin ellerini öpeyim, böyle olmadıkları için. Takma, eşine yansıtma. Boşşşşver.
 


Yine harikasın ama ya çok iyi
+1
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…