Ah ne guzel taktik :) ama kv calisiyo zten butun gun evde degil beni de laf olsun diye cagiriyoBen olsam bu olayı uzatmaz pusuda beklerdim
Atıyorum 2 hafta sonra hastaymış gibi davranır elimde peçeteyle gezerdim eşime de hayatım yine kaptım şifayı galiba yaa derdim sonra da aslında geçen anneme gittiğimde sağolsun iyi baktı hemen toparladım yine gidesim vardı ama dur bu sefer de senin annene gideyim hem gönlü olsun hem de çabuk toparlanırım derdim
Giderdim formaliteden hasta ayağı yapardım işte evde muz var mı muzlu süt yaptı annem bana çok iyi gelmişti
Evde et var mı annem türlü yapmıştı da o toparlamıştı beni baya
Sıcak su torbası var mı onu belime koyunca iyi oluyorum
Ay canım tulumba tatlısı çekti annem hemen gidip almıştı canım çektiğinde
Böyle böyle dırdır konuşurdum kvyi bi güzel öffletirdim sonra da evime dönerdim eşime hayatım gönlü olsun arada kalma diye gittim ama fazlalık oldum sanırım annen öffleyip durdu bak senin hatrına gittim lütfen bi daha bu konuyu açma bana hastayım zaten üstüne moralim de bozuldu ben bunu haketmiyorum bi dahakine cevabını verirsin annene bi zahmet beni karıştırma artık derdim
Esim yokken gorusmuyoruz pek fazla genelde beraber gidip geliyoruz zaten sorunda orda basladi neden tek gitmiyorumBilmezden duymazdan gel sende eşine çok belli etme kayinvalidengile olan tavrını esinin yaninda hep iyi tut oda desin bak beni dinledi annemlerle daha ilgili diye eşinin yanında iyi ol eşin yokken mesafeli
Peki o olaydan sonra kv ile gorusmeye devam ettiniz mi ?Buna benzer seyler yaşadım. Bi farkla esim bana hic bisey caktirmiyordu. Mesajlarini okudugumda gorumcemin kayinvalidemin ayri ayri beni kotuledigini gordum. Bir aradayken hep laf sokmalar. Bizle muhatap olmuyorsun, hep ailenlesin falan. Halbuki hic bir zorlukta yanimizda olmazlar hep bir bahane. Bir sure sesimi cikarmadim. Mesajlari takip ettim. Bir gün kv evime geldi pat diye. Beni suclamaya gelmis iste oglumla uzaklastik falan gibi. Actim agzimi yumdum gozumu. Her seyi soyledim. Mesajlari, oglunuzu siz biktirdiniz dedim. Hemen esimi de aradim haber verdim boyle boyle oldu diye. Geldigine gelecegine bin pisman ettim. Bir daha hic esime konuştuklarını gormedim. Bence sizde yuzlerine vurun.
Eşim boyle seylere gelmez malesef oyle biri degilTatlım arsız olacaksın. Kocan asıl annesine karşı ağırlığını koysun. Evlilikten soğudum ne demek ya. Kocan geldiğinde zırıl zırıl ağla. Annene cevap veremiyosun bana gelince evlilikten soğudum diyosun. Bebeğimle hasta halimle bu üzüntüleri çekmek zorundamıyım dersin. Bak eşin annesini savunmadığı halde kadın arsız arsız hala konuşuyo. Sakın alttan alma. Yoksa kadın tepene çıkar
Peki o olaydan sonra kv ile gorusmeye devam ettiniz mi ?
Keske bizimde sonuc boyle olsa ugrasmasa yani özüründe degilimEvet. Benden özür diledi, helallik istedi. Hala sacmaliklari var ama benimle ugrasmiyor artik en azindan.
Seninle aynı durumdayım bir tek çocuk yok ama aynı kişi sandım kv kendiminki mi diye düşündüm bian. Allah yardımcın olsun bu kv leri napsak bilmiyorum yok sen kocasın sen ğstün olmalısın karını ez modu hep aynıKizlar merhaba,
Simd size olayi en basindan anlatamicam cok uzun olur son olaylari anlatayim sizde bana fikir verin nasil davranmam konusunda..
Ben 1 aydir rahatsizim 2 aylik bebegim var annemde kaldim 4 5 gun kadar sagolsun cok iyi bakti iyilestim gibi bisey dün evime geri geldim
Hastane islerim varken bebegime bakmasi icin annemi cagirmistm kv neden beni cagirmadin diye trip atmisti
Dün esim pazara gitti gayet iyiydik dönüste annesine ugramis bana ordan mesaj atti senin yuzunden yine ben kotü oldum dedi(yine dedigine gore daha oncede olms boyle olaylar belli ki) kv kp neden annesinde kaliyo bizde kalsaydi ya bizde bakardik diye soylenmisler esimde hasta kiz annesi ilgilendi fln diye kavga etmis onlarla ama baya sinirlenmis bana da mesajla dedi nolur onlarinda gonlunu yapsan arada birakmasan beni diye
Bende artik biktigim icin verdim veristirdim ben babanin evinde mememi acip.gezemem agrim oluyo sagmam gerekiyo krem surmem gerekiyo baban surekli evde ayrica kalsamda sanki cok mu ilgilenicek annen benimle dedim hep benden aramami bekliyolar 1 aydir hastayim bi kere arayip nasil oldn diye sormadilar bana dedm seni doldurup doldurup bana ustume saliyolar fln dedim cvp vermedi
Eve geldi nolur konusma artik iki tarafta bana soyleniyosunuz evlilikten sogutuyosunjz dedi bende hic bisey demedim sıkmamak icin.
Sonra eşim uyudu bende mesajlarina baktim(kontrol amacli degildi sıkıldigim icin bakmistim) annesiyle konusmus annesi bnmle ilgili bi dunya doldurmus evinjze geliyorum kspiyi acmiyo hic bisey bilmiyosun kocasin sen agirligini koy flan demis
esimde hep politik cevaplar vermis ezdirmemis beni ama annesinide terslememis. Bende uyaninca mesajini okudum demedim ama cok sinirliyim
Size sorum esime kv ye karsi nasil davranmaliyim.. butun bunlara bi karsilik vermek istiyorum ama eşimin soyledikleride icime dokundu artik arada kalsin istemiyorum
Hic anlamiyorum o benim annem giderken gelirken kimseden izin alcak degilim ki almiyorumda esime gidiyorum dedim gittim kac gun kalirsn diye bile sormadi ama kv kocaligini goster diye doldurmaya calisiyo gelin degil esiriz sankiKv kp kendilerini hangi sıfatla annenle koyaslayabiliyorlar ki? Tamam sayarsın seversin ama annesine gitmesin biz bakalım deme cürreti nedir?
Politik ol, eşin ılımlı biri belliki kv dolduruşa getiriyor. “Hayatım anneni tabiki seviyorum, sayıyorum ama annemle bir olmasını bekleyemeyiz, bu konuda sana yalan söyleyemem. Aynı şekilde sen de benim annemi kendi annen gibi sevemezsin bunlar çok normal” de.
“Birşey ihtiyacım olduğunda rahatlıkla kv’den isteyemem ayıp olur kendime hizmet ettiremem, ama anneme her türlü nazım geçer, o yüzden orada kalmayı tercih ediyorum” minvalinde konuş. Kv’yi fesat göster masum bakışlarının arkasında. Asla parlama, sen melek ol :))
Hic sanmiyorum..Bu isin en mantikli tarafi kv ile konusmak bence. Siz de politik olmaya calisin. Saldirmayin, sadece mantikli aciklamalar yapin.
Kendi annemde daha rahat edecegimi dusundum, tekrar hasta olsam tekrar kendi anneme giderim, esim hasta olsa nasil benim anneme gitmezse ben de sana gelmem, lutfen aklina takilan bisey olursa esimi degil bana soyle, rahatsz oldugumdan degil oglun dert ediyor annem surekli soyleniyor diye.
Koca kadin, umarim anlar.
Kendileri zamaninda cok ezilmis sanki kv kp in sozunu hic dinlemez kafasina gore is yapar ama bize gelince ooo gelin oglumu dinlemiyoSeninle aynı durumdayım bir tek çocuk yok ama aynı kişi sandım kv kendiminki mi diye düşündüm bian. Allah yardımcın olsun bu kv leri napsak bilmiyorum yok sen kocasın sen ğstün olmalısın karını ez modu hep aynı
Insanin icine oturuyo soyleyemedikleri. Aksam ablami aradim ona anlattim en son dayanamadim cunku icimde tuttukca kendi kendime kuruyorumEsin seni ezdirmemis ne guzel o yuzden sen hic konusma bile konu hakkinda birak kv konussun konustukca oglu ona cephe alir kendi icinde. Ayni seyleri yasamis biri olarak sustugum zamanlar esim beni savundu ben kazandim hep ama sizin gibi bir cinnet aninda actim agzimi yumdum gozumu ve su an ben hakliyken haksiz oldum. Esim de bana karsi cephe aldi. Ofkeyle kalkan zararla oturur birak onlar konussunlar arkandan sen muhatap olma mesafeli ol . Iliskini tam kesme ama cok da yuz verme politik ol.
Iste bende kendimi kurdum kurdum kurdum en sonunda buuumm patladi gitti. Ortalik birbirine girdi. Kv kisisinden kurtuldum ama esim de benden uzaklasti. O yuzden kendini kurma onlari duyma hatta duymamak icin caba goster esine de soyle onlarla ilgili eve laf getirmesin.Insanin icine oturuyo soyleyemedikleri. Aksam ablami aradim ona anlattim en son dayanamadim cunku icimde tuttukca kendi kendime kuruyorum
Evet bunu denicem esimle de uygun bi zamanda konusucamIste bende kendimi kurdum kurdum kurdum en sonunda buuumm patladi gitti. Ortalik birbirine girdi. Kv kisisinden kurtuldum ama esim de benden uzaklasti. O yuzden kendini kurma onlari duyma hatta duymamak icin caba goster esine de soyle onlarla ilgili eve laf getirmesin.
Ben olsam bu olayı uzatmaz pusuda beklerdim
Atıyorum 2 hafta sonra hastaymış gibi davranır elimde peçeteyle gezerdim eşime de hayatım yine kaptım şifayı galiba yaa derdim sonra da aslında geçen anneme gittiğimde sağolsun iyi baktı hemen toparladım yine gidesim vardı ama dur bu sefer de senin annene gideyim hem gönlü olsun hem de çabuk toparlanırım derdim
Giderdim formaliteden hasta ayağı yapardım işte evde muz var mı muzlu süt yaptı annem bana çok iyi gelmişti
Evde et var mı annem türlü yapmıştı da o toparlamıştı beni baya
Sıcak su torbası var mı onu belime koyunca iyi oluyorum
Ay canım tulumba tatlısı çekti annem hemen gidip almıştı canım çektiğinde
Böyle böyle dırdır konuşurdum kvyi bi güzel öffletirdim sonra da evime dönerdim eşime hayatım gönlü olsun arada kalma diye gittim ama fazlalık oldum sanırım annen öffleyip durdu bak senin hatrına gittim lütfen bi daha bu konuyu açma bana hastayım zaten üstüne moralim de bozuldu ben bunu haketmiyorum bi dahakine cevabını verirsin annene bi zahmet beni karıştırma artık derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?