Kv nin huzur bozma calismalari vol1224223q32

Vaaay sinsi vaaay

Okuduğum en mantıklı yorum sen evinde dururken ne torun özlerler ne hasta mısın derler sen annene gidince torunumuzu özledik bize niye gelmediniz başlar kodlanalım tamamen

wuuuuu tamda adına yakışır bir yorum olmuş lıyorum seniiii

Ayni seyi ben yapsam esim asla beni tutmaz. Bugune kadar hakli da olsam hep annesine hak verdi beni asla kayinvalideme karsi savunmaz. Bu yuzden sanslisin. Esin cok bunalmis belli ki annesinin yaptigini da tasvip etmiyor bu yuzden esin icin orta yolu bulmaya calis bence. Esin seni savunmasa sakin adim atma derdim ama esin de senden tarafta ama bunaldigi icin annesine birsey diyemiyor

Burda diyebilecegim tek sey; akilli oyna.
Eger esiniz haddini asiyorsa tabi kendini koru, ezdirme.
Ama esine huzurlu yanini gostermelisin ki, sikayet edip kafasini sisirmemelisin ki adam senden sogumasin.
Mesela: anan bunu bunu etti demek yerine seri bi sekilde " bugun cok kirginim" diye bi boyun bukmek.

Evt kV niz mikemmel diil ama esiniz iyi idare ediyor yani sizide kolluyor ne diye annesini terslemeliki ben onu anlayamadım
Hasa ağaç kovugundan değil o kadından düştü sonucda!
Bir yenge sahibiyseniz yenge izin böyle bir talebiyle karşılaşmak istermiydi niz yada anneni tersle diyen yengenize ne tepki verirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…