Kv nin huzur bozma calismalari vol1224223q32

Eşin annesini biliyordur kuzu ama dediği gibi annesini ile aranızda kalıyor şimdiye kadar lafını esirgemedi sende arsızlık yap kpden de kvden de sürekli yardım iste bezdir onları belki susarlar

Evet annem cok uyarmisti zamaninda cocuk tamam ama aileden emin misin diye
Cunku Turkiye de iki kisi degil, iki aile evlenir.
Batida dogup buyuse bile genler degismez, aidiyet farklidir.
Benim dogu lu cok arkadasim var. Paylasimci, icten..
Ama arkadaslar o kadar...evlilik yok yani teklif aldim ama yapamazdim ailem musade de etmezdi

Anneler hakli cikiyor

Tek yöntem şu;
Eşinize asla ailesinden dert yanmayın.
Eğer eşiniz konuyu açarsa her zaman üzgün ve masum bir tavırla "onları anne ve baban olduğun için seviyor, sayıyorum ama onlar beni sevemedi galiba, üzgünüm" deyin ve susun. Uzatmayın ki konu başka yerlere gitmesin.
Eşinizin yanında canım kayınvalideciğim deyin, yokken mesafeli ve net olun.

Son düzenleme:

Eşine de ki sen rahatsızlansan bende ilgilenemesem bebekten dolayı benim annemin mi sana bakmasını mı isterdin?

Aa tuttum bunu. Harbiden söyle biraz zaman geçince hasta numarası yap ve git çök kaynananın evine. Onu bıktırana kadar pervane et etrafında. Bak bakalım bi dahakine her moka kıskançlığından sazan gibi atlayacak mi?

Kv cok fena bir kadın
Kesinlikle sen de kocana politik ol
Çat çat doğruları konuşma

Bennde kalmak isterdim ama onları bebekle rahatsız etmek istemedim canım falan de:)

Sen konuşursan ailesi zamanla haklı duruma düşer
Bıktım bu kv delerden ya bi kendi işlerine bakmıyorlar

Ya evlerine bir kere gidip burunlarından getireceksiniz ya da hiç takmayacaksınız ama ben olsam bir kere gider halısına bir şey döker aaaah ağrım çok der iş o halıyı öyle bırakırım. Canım sunu çekti der onu yaptırırım ve sofrayı falan toplamadan direk bebeğe bakıcam diye giderim içeri. Ya da odadan bile çıkmam konuşmam sadece yatarım. Yahu annem varken neden kaynanada kalayım. Allah ım ne manyak istek bu. Çok sinir oldum kaynananıza

Bizim evlerin arasi 5 dk kalmalik bi durum yok kaldi ki 40 im yeni cikti sonra hasta oldm zaten ama istiyolar ki hep oraya gideyim

Eşin annesini biliyordur kuzu ama dediği gibi annesini ile aranızda kalıyor şimdiye kadar lafını esirgemedi sende arsızlık yap kpden de kvden de sürekli yardım iste bezdir onları belki susarlar
Ay sanmiyorm yapmiyo ki zaten biliyosun mevlutte alt tarafi 2 tencere yikicakti kosarak kacti

Bnmde sirf ben istiyorum diye kabul ettiler cunku esim gercekten cok uyumlu iyi biri ondan yana hic kotu laflari olmadi ama en basindan beri bu aile rahat vermez dediler

Bu esin ysninda iyi yokken mesafeli durumu kv yapiyo. Esim gelince bana karsi cok iyi yokken hep laf sokma modu

Bizim evlerin arasi 5 dk kalmalik bi durum yok kaldi ki 40 im yeni cikti sonra hasta oldm zaten ama istiyolar ki hep oraya gideyim
Öyle olmaz ki. Ben insanları anlamıyorum. Biz de bir problem mi var acaba? Oğlum olsa ileride evlense isterim ki eşi ile ufacık bir problemi olmasın. Keza abim evli yengeme çok değer verir. Biz de abimden çok yengemciyiz. Hiç laf sokmaya falan çalışmayın. Doğrudan kendisi ile konuşun. Eşinize konuşacağınızı söyleyin ve karışmamasını rica edin.

Bu esin ysninda iyi yokken mesafeli durumu kv yapiyo. Esim gelince bana karsi cok iyi yokken hep laf sokma modu
Tamam işte.
Kendi taktiğiyle onu alt edin.

m
muthis yazmissin senden alacagim tuyolar vr :)

Sor kocana sen hasta olsaydın benim anneme mi giderdin rahat etmeye kendi annene mi? Kaynanan tam bir şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…