Kv nin kızımı banyo ettirmesi

1 1mirac sen bebeğinin anlamadığını sanıyorsun ama onların da mahremi var.
Banyo bebek için özel ve en savunmasız hissetiği bir alandır. O yüzden tedirgin olurlar. Ve banyo yaptıran kişi onunla birebir ilgilenen kişi olmalı.

Muhtemelen yıkarken çok haşin davranıyorlar. Mesela benim oğlum kafasını durulayacağım zaman panik olur. Bir tek ben yıkıyorum. Eşim de o panikleyince paniklediği için yapamıyor.

Çocuk senin çocuğun. Onunla ilgili şeylere sen karar verirsin. Gerek yok ben yaparım yaptım demeyi öğren..
Bu ileride ona vereceğin mahremiyet eğitimi için de gerekli..

Kocaman çocuğu haftada bir mi yıkıyorsunuz
Öyle hasta olur tabi
Gelişimi bile olumsuz etkilenir

Ya aslında yıkıyorum. Normalde cuma günü yıkadım pazar tekrar yıkıycaktım aksilik oldu. Dünde biseyler oldu öyle kaldı. En kötü bu akşam yıkardım ben bugünde 4. Gün. Onlar Hiç bi fırsatı kaçırmıyolar ki hemen eskiye dönmeye calısıyolar.

Siizn orda ettirmek mi deniyor çok kullanmışsınız dikkatimi çekti konuya odaklanamadim.yaptırmak daha doğru bı terim deglmi.

Son düzenleme:
Çok teşekkürkler haklısınız. Normalde 3 günde bir yıkarım en fazla. Bazı aksilikler olunca bugün 4. Güne kaldı. Anlamıyorum ki babannesi diye bişeyleriyle ilgilenmek felan mı istiyor ne.

Bunun başka bir çaresi yok. Ben yıkadım diyeceksin yıkarım diyeceksin. Bir bahane bulacaksın madem istemiyorsun.

Hayır 3 günde bir yıkıyorum en fazla... kv kışın haftada bir yıkıyordu..
yahu o cocuk senin senin sen dogurdun saka misiniz kac yasinda kadinsin kendi evladini neden kaynanan gorumcen yikiyor soyleyecegin iki cift laf tesekkur ederim ama kizim artik buyudu ben yıkıyorum da gerek yok cocugun mahremini hice sayiyoyrsun bu dogru degil

Buarada uzun sure ara verincede bebekler sudan soguyo bu yuzden korkup agliyolar

keşke cocugum olduğunda çocuğumun banyosunu yaptırmak isteyn kv ile görümcem olsa
şanslısınız bence
bebeği uzun süre yıkamamışsınız onlar gelip alıp yıkıyormuş daha ne
Tam tersii onlar uzun süre yıkamıyor. Cuma yıkamıştım en son. Normalde dun yıkayacaktım bende. Onlar fırsat kolluyor

Siz bilip bilmeden yorum yapmayı çok seviyosunuz. Neyse daha fazla laf anlatmata ugrasmıycam zaten anlamıyorsunuz. Kendi kendinize anlamadan bilmeden konusun siz .

Çocuğunuza sizin dışınızda kimse banyo yaptıramaz. Buna çocuk istismarı denir. Ayrıca siz neden daha önce onlara yikatiyordunuz ki! Bir de bu mevsimde ne üşümesi. Vermeyin çocuğunuzu bir daha. Ben yıkadım deyin.

Sadece o bölgeyi yikamak için iyi olabilir de, baştan aşagi hergün suyun içinde olmasi iyi değil. Bilemedim, burasi Türkiye gibi 35 derece sicakta olmuyor her gün :)

Ayrica kizimin deresi çok hasas. Onu özel banyo yaği ile yikiyoruz. Yazdiğim birazda bize verilen doktor tavsiyesi.

Kaç kere yazıcam daha aynı seyleri ? Ya cuma banyo etti bu cocuk cuma. Sanki 1 aydır yıkamıyomus muamelesi yapmayı bırakın artık. Herşey her an olmuyor. Hiç olmasa bugün sobayı yakar yıkardım zaten 2 hafta bekliycek değilim . Sorun yıkamak değil onların zırt bırt gelmesi ama kimseye anlatamadım bunu.

Akşamı beklemeyin gündüz evinizin en güneş alan köşesine koyun küveti güzelce yıkayın,cam açık olmazsa üşümez artık havalar düzeldi. Kimsenin keyfini beklemeyin,bebeginiz de rahatlar sık sık yıkanınca

Ama 3 gunde bir zaten yıkıyorum ben. Aksilikler olunca bugün 4. Güne kaldı en son cuma yıkandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…