Kv nin yalnız duramaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada bunu çok duyuyorum. Alınmayın nolur ama kolay değil evi terk etmek. 40 yaşıma geldim. Benim evim bu Annem yok. Nereye gideyim ben şimdi. Otele mi?

Tabi ki celallenip evi terk etmeyin. Ama dik durun. Eşinizle önceden konuşun. Hatta kv yi arayıp anne seni 1 hafta misafir edelim diyin o gelmeden. Eşek değilse anlar

Kimine göre normal gelmiş 25 gün, kimine göre uzun. Ama sonuç olarak siz rahatsizsiniz.Bir de sanırım siz bişey demeseniz bu süre uzayacak.Ben olsam ben de sinir olurum.Ben olsam çok ilgilenmem ,ne bileyim öyle rahat etmesi icin uğraşmam ,eşim yokken sürat asarım ,ama asla kötü bişey söylemem.Agzina laf vermem.Bir de sık sık kendine plan yapabilirsin ,annenleri cagirabilirsin, hastalanabilirsin,belin agriyip iş yapamayabilirsin.Keske oluru olan bir süre kalsa da siz de o da mutlu olsanız.
İnsan eti ağır ,insanları biktirmamak gerek.Bir de niye insanlar birbirini uyarmiyor acaba ?Benim annem de zor biri olabiliyor ,kardeşim bu yaz sozlenecek ,biz annemizi kontrol etmeye çalışıyoruz şimdiden.Yok ,evlenince yanlarına gidersen bile en fazla 10 gün kalırsın ,yok bak herşeyi o öyle olmaz böyle olur deme diye ,herkes söyleyince gayet de anlıyor.İnsanlari anlamıyorum

Oglunuz varsa ilerde evine hicccc gitmezsiniz sizin zihniyetinizdeki gelininiz de cok huzurlu olur. Sakin rahatsiz etmeyin ilerde

Burada sorun kv nin geline gitmesi değil, kızına hiç gitmemesi. Sizde biliyorsunuz ki bazı kv lerde aman damanı rahatsız etmeyeyim ama geline gideyim o bana hizmet eder anlayışı var.

Bütün sene farklı şehirde yaşayan birinin gelip 3 hafta kalması bence çok değil ne olacak yani ne yapıyor ki size? Benim annemde şehir dışında yalnız erkek kardeşim var evli evi ayrı gelir çocuğumda var geldi mi 1 2 hafta mı kalacak 3 hafta falan kalıyor eşim laf deseydi çok üzülürdüm kadın sıkılmıştır tabi hep evde anlamıyorum yani kadını eşinizin annesini bir eve sığdıramıyorsunuz sizde annesiniz gelininiz 2 3 hafta barındırmada ne hissedersiniz acaba yazık gerçekten bi koca alıyorsunuz anası gelmesin kalmasın otursun oturduğu yerde dimi

Sekercim gelsin tabi de, ucu gidilmemesi beni rahatsız ediyor. Hiç gitmeme potansiyeli var.

Senede bir gelip bir ay kalması idare edilir bir durum bence. Gelip size karisan tavırlarıyla rahatsız eden bir kadında değilmiş zaten.

Siz gelip daha uzun kalmasından yada hiç gitmeme ihtimalinden rahatsiz oluyorsunuz sanırım, baştan eşinizle yine konusun bu konuyu.

Oglunuz varsa ilerde evine hicccc gitmezsiniz sizin zihniyetinizdeki gelininiz de cok huzurlu olur. Sakin rahatsiz etmeyin ilerde
aynen hıc düşünmüyorum gıtmeyı
Mukemml kaynana olacağım :)
oglum gelsin bneı özlerse
Gıdıp te elın kızını rahatsız etmem
Hem haddını bılen kaynanalar basım ustune
Ama surkelı emır veren kendıne hizmet ettirmeyı vazıfe bılenler uzak dursun.

[/QUOT

Ben sizi anlıyorum benim kv'de bana en son geldiğinde 40 gün kalmıştı kızı olsaydım eminim o kadar kalmazdı! Bakış açıların değişmesi gerek madem anneyse kızında da kalmalı ben o damat saçmalığını da anlamıyorum damatlar bütün gün çalışıyolar zaten niye rahatsız olsunlar. İnşallah eşin seni anlar . Herşey dozunda kalmalı
Şu dozu ayarlamak bu kadar mı zor

Sizde yakın arkadaşımızı 1 ay sizde kalması için anlaşma yapın görsün kocanız nasıl oluyormuş diye!

Gerçekten biraz empati yapabilirsiniz , sizin babanız şehir dışında yasasa ve gelse sizde kalsa 25 gün, aynı şeyi kendi babanız için düşünecek misiniz? Babamla ayni şehirde yaşayan evli olan erkek kardeşim var gelinde kalmıyor ama ben de 25 gün kalıyor diye düşünecek misiniz? Bence "gelin bakamaz gelsin bende 25 gün değil isterse 2 ay kalsin ben bakarim , hem 25 gün ne ki ben babacigimi ozluyorum torunları var zaten babacigim 85 yaşında annem de yok yaninda elimde bir tek babam kaldı , zaten amcamla yaşıyor onunla da anlaşamıyor , babacığım az bir nefes alsın kalsın 2 ay " demezseniz benim de bildiğim her şey yalan bu hayatta.

Yılda 1 defa için söylediğiniz süre çok değil. Tabiki evladını torununu görmek ister kadın. Siz çocuğunuzu uzağa evlendirirseniz yılda 3 gün görürsünüz olur biter. Babanız 85 yaşındaymış şu anda kim ilgileniyor babanızla?

Benim kv demde, kv si hayattayken bayramda bile görmeye gitmezdi. Kadın aylarca hastanelerde yattı telefonla aramaya tenezzül bile etmezdi. Şimdi her bayram özel gün bekliyor ki bütün çocukları torunları yanında olsun ama Allah nasip etmiyor işte.

Bence de torunlarını sizi görmek istiyor kadın haklı olarak. Eşi yok biraz insaflı olmak lazım sıkılması bunalması çok normal. yıllardır da evliymişsiniz cicim micim ayları da değil ki. Şuan gelmesin diyorsunuz ama o günleri görmek nasip olursa aynı şekilde çocuklarınızın evine gitmek için sizin de içiniz gidecek bence

Sen karışma ne demek ya kendisi mi hizmet ediyo ilgileniyo da karışmıycaksın. Tamam karışmıyorum ozaman kendin ilgilen annenle de 25 gün nedir ya

Aynen annene su ver dese onu bile yapmaya gocunur gelin varya nasıl olsa o verir
Adam "Karıcığım annemi bi süre ağırlarsan mutlu olurum " diyeceği yerde bide sen karışma diye üste çıkıyor
Ben olsam bu lafın üstüne "Tamam karışmıyorum o zaman annenle sen ilgilenirsin" derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…