- 3 Mayıs 2011
- 13.828
- 49.108
- 798
Burada bunu çok duyuyorum. Alınmayın nolur ama kolay değil evi terk etmek. 40 yaşıma geldim. Benim evim bu Annem yok. Nereye gideyim ben şimdi. Otele mi?
Oglunuz varsa ilerde evine hicccc gitmezsiniz sizin zihniyetinizdeki gelininiz de cok huzurlu olur. Sakin rahatsiz etmeyin ilerde
Canım annem vefat etti benim. Babamda 85 yaşında, gelmez öyle.Sen de anneni babanı çağır da eşin görsün o vakit. Kv lerin çoğu çift yüzlü. Damada ☺geline ise . Olmazsa uzun kalırsa bir sinir krizi geçiriverin
Sekercim gelsin tabi de, ucu gidilmemesi beni rahatsız ediyor. Hiç gitmeme potansiyeli var.Bütün sene farklı şehirde yaşayan birinin gelip 3 hafta kalması bence çok değil ne olacak yani ne yapıyor ki size? Benim annemde şehir dışında yalnız erkek kardeşim var evli evi ayrı gelir çocuğumda var geldi mi 1 2 hafta mı kalacak 3 hafta falan kalıyor eşim laf deseydi çok üzülürdüm kadın sıkılmıştır tabi hep evde anlamıyorum yani kadını eşinizin annesini bir eve sığdıramıyorsunuz sizde annesiniz gelininiz 2 3 hafta barındırmada ne hissedersiniz acaba yazık gerçekten bi koca alıyorsunuz anası gelmesin kalmasın otursun oturduğu yerde dimi
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Aslında sizin babanızın daha çok ihtiyacı var birineCanım annem vefat etti benim. Babamda 85 yaşında, gelmez öyle.
aynen hıc düşünmüyorum gıtmeyıOglunuz varsa ilerde evine hicccc gitmezsiniz sizin zihniyetinizdeki gelininiz de cok huzurlu olur. Sakin rahatsiz etmeyin ilerde
Oglunuz varsa ilerde evine hicccc gitmezsiniz sizin zihniyetinizdeki gelininiz de cok huzurlu olur. Sakin rahatsiz etmeyin ilerde
[/QUOT
Hemende bi ayrılı yapistiriyonuz!!klişe olmuş artık sürekli aynı kelime herşeye bu tavsiye verilemez. Bu kadar kolay değilÇözümü yok ya ayrılacaksın ya da katlanacaksın.
Bence de torunlarını sizi görmek istiyor kadın haklı olarak. Eşi yok biraz insaflı olmak lazım sıkılması bunalması çok normal. yıllardır da evliymişsiniz cicim micim ayları da değil ki. Şuan gelmesin diyorsunuz ama o günleri görmek nasip olursa aynı şekilde çocuklarınızın evine gitmek için sizin de içiniz gidecek benceGerçekten biraz empati yapabilirsiniz , sizin babanız şehir dışında yasasa ve gelse sizde kalsa 25 gün, aynı şeyi kendi babanız için düşünecek misiniz? Babamla ayni şehirde yaşayan evli olan erkek kardeşim var gelinde kalmıyor ama ben de 25 gün kalıyor diye düşünecek misiniz? Bence "gelin bakamaz gelsin bende 25 gün değil isterse 2 ay kalsin ben bakarim , hem 25 gün ne ki ben babacigimi ozluyorum torunları var zaten babacigim 85 yaşında annem de yok yaninda elimde bir tek babam kaldı , zaten amcamla yaşıyor onunla da anlaşamıyor , babacığım az bir nefes alsın kalsın 2 ay " demezseniz benim de bildiğim her şey yalan bu hayatta.
Sen karışma ne demek ya kendisi mi hizmet ediyo ilgileniyo da karışmıycaksın. Tamam karışmıyorum ozaman kendin ilgilen annenle de 25 gün nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?