Kv nin yalnız duramaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Direk konuya gireyim.
15 yıllık evliyim kv erkek kardeşiyle başka şehirde yaşıyor. Ama hep evinde sıkılıyor. Kardeşiyle pek iyi değiller. Eşim şimdi yasak kalkar kalkmaz gidip annemi buraya getireceğim diyor. Sıkılmıştır annem diyor. Tamam gelsin oğlunu torununu görsün ama gelince okadar uzun kalıyorki, hani gitme buraya taşın desek gitmez ebediyen. Bulunduğum şehirde bir kiz kardeşi var ama ona uğrayıp bize dönüyor. Önce bize gelse sonra oraya gitse çözülecek iş ama eşim bana karışma sen diyor.
Şimdi ben nasıl bir tavır takınayım ki eşim bana alınmadan bu uzun misafirliğe bir çare bulayım. En son geldiğinde 25 gün kalmıştı. O da benim eşime tamam hadi artık dememle bitti. Eşimle tartışmıştık.
(Bu arada kv min bulunduğu şehirde kızı var ama hiç gitmez ona rahatsız etmemek için. )

25 cok da uzun degilmis. Ben aylarca kaliyor sandim. Sizi biraz dar gonullu gordum. Varligi neden rahatsiz ediyor? Evliliginizi mi karistiriyor?
Canım 25 benim çabalarınla inmiş hali. Eskiden aylarca kaliyordu, ben yillar ıçinde tavrımı bellu edince indi 25 e. Rahatız etmez ama evde sürekli birinin olması, ne özel hayat kalıyor ne bişey. Hiç uzun yatiya misafir aldınız mı? O zaman anlarsınız.

yurtdisinda evliyiz biz.. tr den gelen en az uc ayligina gelir.. cogunlukla 4-6 ay..

istememek en dogal hakkiniz. sadece kadinin bir zarari mi var onu merak ettim.. kimi insan yatili misafiri cok sever kimi insan iki gun zor dayanir. tercih meselesi.

Evet benim tercihim ikincisi. Ben yaşım ilerledikçe zorlaniyorum. Kendi düzenimle ancak baş ediyorum.

Burada bunu çok duyuyorum. Alınmayın nolur ama kolay değil evi terk etmek. 40 yaşıma geldim. Benim evim bu Annem yok. Nereye gideyim ben şimdi. Otele mi?
cnm esin senle ayni fikirde degil
İlla gelecek diyorsun
Sende istemiyorum diyrosun
Ya katlanacaksın ya terk edeceksin
Baska yol var mi

Eşin "karışma sen" demiş.Bunu diyen adam zaten yanlış anlamayın ama size yeterince değer vermiyordur.Verse eşinin kırılmaması adına orta yolu bulmaya çalışırdı.İşte gelecek ama şu kadar kalacak,merak etme gibisinden.

25 gün çabalarımla inmiş hali diyorsunuz.Yılda kaç kez geliyor.Bir iki kere ise idare edilebilir bence.Farklı şehirde olunca sürekli görüşemiyorlardır doğal olarak.O kadar da gelecek yani,insan özler annesini.

Bir de 15 yıllık evliymişsiniz.Kayınvalideye bu kadar uzun kalma deseniz kavga çıkar herhalde.Eş kişisine en başta gereken resti çekmek gerekiyordu kanımca.Siz yine de sakince konuşun eşinizle,en azından ne kadar kalacağını birlikte kararlaştırmaya çalışın ama muhakkak tatlı dille."Anneni istemediğimden değil, başımın üstünde yeri var ama tüm düzenim bozuluyor, evin içinde seni özlüyorum vs.Ne kadar kalır ki "gibisinden beraber ayarlamaya çalışım diyerek.Bol şans.

Kızı ve damadı insan ama siz değilsiniz ona göre. Aman kızımla damadım iyi olsun da gelin ne halt ederse etsin diyor resmen ne kadar sinir bozucu ya. Çok haklısınız ama eşiniz destek olmuyrısa ne yapılır bilemiyorum. Annesi sizdeyken buz gibi olun hem annesine karşı hem eşinize karşı. Annesi gidene kadar yanaşmayın ayıp deyin. Gerçi Bunu umursar mı bilmiyorum

bazı kayinvalideler biliyormusun aşırı arsız
Benim anneme ben hafiften of desem suratima bakmaz
Ama bazısına surat degil daha beterini yapsan anlamaz

bazı kayinvalideler biliyormusun aşırı arsız
Benim anneme ben hafiften of desem suratima bakmaz
Ama bazısına surat degil daha beterini yapsan anlamaz
Sen de anneni babanı çağır da eşin görsün o vakit. Kv lerin çoğu çift yüzlü. Damada geline ise . Olmazsa uzun kalırsa bir sinir krizi geçiriverin

Sen de anneni babanı çağır da eşin görsün o vakit. Kv lerin çoğu çift yüzlü. Damada ☺ geline ise . Olmazsa uzun kalırsa bir sinir krizi geçiriverin
mesela benimannemebabam ağzı var dili yok
Kimse rahatsız olmaz kı ::)
benım suan kayınvalıdem yanında degıl
Seneye bakacağız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…