Çözüm?Çünkü sen gelinsin !!!
Hizmet etmekle sorumlusun !!!
Kizinin huzurunu niye bozsun !!!
Orada damat var !!!
Sen kimsin ki onun gozunde !!!
Kadin oğlunun evine geliyor !!!
Dikkat çekiyorum oglununnnnnnnnnnnnn!!!!!
çözüm kocandaÇözüm?
O getireceğim annemi diyor işte, sorunum bu.çözüm kocanda
O da senle ayni fikirdeyse tabi
Kocan diyecek
ozaman annenle ben o evde duramam deyip evi terkedeceksin.O getireceğim annemi diyor işte, sorunum bu.
Canım 25 benim çabalarınla inmiş hali. Eskiden aylarca kaliyordu, ben yillar ıçinde tavrımı bellu edince indi 25 e. Rahatız etmez ama evde sürekli birinin olması, ne özel hayat kalıyor ne bişey. Hiç uzun yatiya misafir aldınız mı? O zaman anlarsınız.25 cok da uzun degilmis. Ben aylarca kaliyor sandim. Sizi biraz dar gonullu gordum. Varligi neden rahatsiz ediyor? Evliliginizi mi karistiriyor?
Burada bunu çok duyuyorum. Alınmayın nolur ama kolay değil evi terk etmek. 40 yaşıma geldim. Benim evim bu Annem yok. Nereye gideyim ben şimdi. Otele mi?ozaman annenle ben o evde duramam deyip evi terkedeceksin.
yurtdisinda evliyiz biz.. tr den gelen en az uc ayligina gelir.. cogunlukla 4-6 ay..Canım 25 benim çabalarınla inmiş hali. Eskiden aylarca kaliyordu, ben yillar ıçinde tavrımı bellu edince indi 25 e. Rahatız etmez ama evde sürekli birinin olması, ne özel hayat kalıyor ne bişey. Hiç uzun yatiya misafir aldınız mı? O zaman anlarsınız.
Evet benim tercihim ikincisi. Ben yaşım ilerledikçe zorlaniyorum. Kendi düzenimle ancak baş ediyorum.yurtdisinda evliyiz biz.. tr den gelen en az uc ayligina gelir.. cogunlukla 4-6 ay..
istememek en dogal hakkiniz. sadece kadinin bir zarari mi var onu merak ettim.. kimi insan yatili misafiri cok sever kimi insan iki gun zor dayanir. tercih meselesi.
cnm esin senle ayni fikirde degilBurada bunu çok duyuyorum. Alınmayın nolur ama kolay değil evi terk etmek. 40 yaşıma geldim. Benim evim bu Annem yok. Nereye gideyim ben şimdi. Otele mi?
Kızı ve damadı insan ama siz değilsiniz ona göre. Aman kızımla damadım iyi olsun da gelin ne halt ederse etsin diyor resmen ne kadar sinir bozucu ya. Çok haklısınız ama eşiniz destek olmuyrısa ne yapılır bilemiyorum. Annesi sizdeyken buz gibi olun hem annesine karşı hem eşinize karşı. Annesi gidene kadar yanaşmayın ayıp deyin. Gerçi Bunu umursar mı bilmiyorumDirek konuya gireyim.
15 yıllık evliyim kv erkek kardeşiyle başka şehirde yaşıyor. Ama hep evinde sıkılıyor. Kardeşiyle pek iyi değiller. Eşim şimdi yasak kalkar kalkmaz gidip annemi buraya getireceğim diyor. Sıkılmıştır annem diyor. Tamam gelsin oğlunu torununu görsün ama gelince okadar uzun kalıyorki, hani gitme buraya taşın desek gitmez ebediyen. Bulunduğum şehirde bir kiz kardeşi var ama ona uğrayıp bize dönüyor. Önce bize gelse sonra oraya gitse çözülecek iş ama eşim bana karışma sen diyor.
Şimdi ben nasıl bir tavır takınayım ki eşim bana alınmadan bu uzun misafirliğe bir çare bulayım. En son geldiğinde 25 gün kalmıştı. O da benim eşime tamam hadi artık dememle bitti. Eşimle tartışmıştık.
(Bu arada kv min bulunduğu şehirde kızı var ama hiç gitmez ona rahatsız etmemek için. )
bazı kayinvalideler biliyormusun aşırı arsızKızı ve damadı insan ama siz değilsiniz ona göre. Aman kızımla damadım iyi olsun da gelin ne halt ederse etsin diyor resmen ne kadar sinir bozucu ya. Çok haklısınız ama eşiniz destek olmuyrısa ne yapılır bilemiyorum. Annesi sizdeyken buz gibi olun hem annesine karşı hem eşinize karşı. Annesi gidene kadar yanaşmayın ayıp deyin. Gerçi Bunu umursar mı bilmiyorum
Sen de anneni babanı çağır da eşin görsün o vakit. Kv lerin çoğu çift yüzlü. Damadabazı kayinvalideler biliyormusun aşırı arsız
Benim anneme ben hafiften of desem suratima bakmaz
Ama bazısına surat degil daha beterini yapsan anlamaz
mesela benimannemebabam ağzı var dili yokSen de anneni babanı çağır da eşin görsün o vakit. Kv lerin çoğu çift yüzlü. Damada ☺geline ise . Olmazsa uzun kalırsa bir sinir krizi geçiriverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?