bu cevap bile ileride sizi de onlara yaklaştırmaya calışabileceğini gösteriyorsen ne zaman görüşmek için hazırım dersen o zaman dedi
İstedikleri zaman namusuna laf edip hakaretler edip, istedikleri zaman hayatına dahil mi olacaklar? Asla müsade etme. Eşinin hatrı için bak yüzlerine karşılaşınca, ama o kadar. Selam verirlerse alırsın ama sen selam verme. Kv çok akıllı. Baktı torun geliyor hemen rol kapma düşüncelerine girdi annene papuç bırakmak istemeyecek. Torun benim torunum şimdiden biraz yolumu yapayım da başında durayım gidip gelmem kalmam rahat olsun diye düşünüyor. Bundan sonra yaptığı hiçbir hareketin sana samimi geleceğini sanmam. Ayrıca tiyatro gibi ve itici gelicek. Şöyle düşün, o bebek başkasındandır lafını kocan kafaya taksaydı, bir bildiğin varsa söyle deseydi, o kafada bir adam olsaydı ne olacaktı? Yuvan dağılacaktı kocanla kötü olacaktın. Allahtan kocan akıllı bir adammış. Yoksa çok var öyle dolduruşa gelen.Eşimle sevgiliykenden bugüne kadar kv beni hiç istemedi sevmedi yapıcı olmaya çalıştık konuştuk yanına defalarca gittik sen büyüksün annemizsin sorun nedir çözüm bulalım diye her seferinde bayramlarda dahi kovulduk açıklamasız. Kendince kendi istediği görücü usulü bir kızı alıp yönetmek istedi sebep buydu
Allah razı olsun eşimden bir gün bile beni ezdirmemiştir zaten baktı olmuyor ailesinden habersiz evlendik düğünümüzü kendimiz yaptık evimizi kendimiz kurduk
Üzerinden 2 yıl geçti bu süreçte sadece kayınpederim bize destekti bize maddi manevi her yardımı yaptı kv görümce hiçbir zaman olmadı eşim ve ben ikisiyle hiç görüşmedik
Hamile olduğumu öğrendiğimizde torun sevgisi yumuşatır diye söyledik aracılarla. onda bile o bebek oğlumdan değildir diye ara bozmaya çalıştı görümcem beni aradı beddualar hakaretler karnındaki ölsün gebersin vs diye
Şimdi son günlerde görüşmek istiyorlar ben asla görüşme taraftarı değilim doğmamış bebeğime kadar dil uzatanlarla. Eşim bu konuda bana baskı yapmayacağını istersem ömür boyu görüşmeyeceğimi söyledi fakat kendisi görüşmek istiyor ( karşılaştığı ortamlarda sadece çünkü sen olmadan onun evine gitmem oh karısını bıraktı geldi dedirtmem diyor) yaptıklarını unutmadım ama annem sonuçta hem babamın hatrı var hep arada kalıyor hem annemi özlüyorum yaptıklarını hatırlayınca nefret ediyorum gözden ırak gönülden ırak demesin yakınken uzak olalım küs olmayayım ama onunla özel bişey de paylaşmayayım(bayram,doğum vs) asıl ceza ona budur diyor
Sizce ne yapmalıyım? Eşimin tutumunu nasıl karşılamalıyım?
OooohaaaaaaaEşimle sevgiliykenden bugüne kadar kv beni hiç istemedi sevmedi yapıcı olmaya çalıştık konuştuk yanına defalarca gittik sen büyüksün annemizsin sorun nedir çözüm bulalım diye her seferinde bayramlarda dahi kovulduk açıklamasız. Kendince kendi istediği görücü usulü bir kızı alıp yönetmek istedi sebep buydu
Allah razı olsun eşimden bir gün bile beni ezdirmemiştir zaten baktı olmuyor ailesinden habersiz evlendik düğünümüzü kendimiz yaptık evimizi kendimiz kurduk
Üzerinden 2 yıl geçti bu süreçte sadece kayınpederim bize destekti bize maddi manevi her yardımı yaptı kv görümce hiçbir zaman olmadı eşim ve ben ikisiyle hiç görüşmedik
Hamile olduğumu öğrendiğimizde torun sevgisi yumuşatır diye söyledik aracılarla. onda bile o bebek oğlumdan değildir diye ara bozmaya çalıştı görümcem beni aradı beddualar hakaretler karnındaki ölsün gebersin vs diye
Şimdi son günlerde görüşmek istiyorlar ben asla görüşme taraftarı değilim doğmamış bebeğime kadar dil uzatanlarla. Eşim bu konuda bana baskı yapmayacağını istersem ömür boyu görüşmeyeceğimi söyledi fakat kendisi görüşmek istiyor ( karşılaştığı ortamlarda sadece çünkü sen olmadan onun evine gitmem oh karısını bıraktı geldi dedirtmem diyor) yaptıklarını unutmadım ama annem sonuçta hem babamın hatrı var hep arada kalıyor hem annemi özlüyorum yaptıklarını hatırlayınca nefret ediyorum gözden ırak gönülden ırak demesin yakınken uzak olalım küs olmayayım ama onunla özel bişey de paylaşmayayım(bayram,doğum vs) asıl ceza ona budur diyor
Ben katılırsam katılacak karar bendegörümce çocuk için ölsün diyor eşiniz de onun düğün isteme törenine mi katılacak
vallahi adamlar da bir acayip
Bence eşinin dediğini yap kendisi utansın sen yinede büyüklük yap dediklerinden yaptıklarından utansınlar bir nevi senin onlarla görüşmez yüzlerine en büyük tavır olur..Eşimle sevgiliykenden bugüne kadar kv beni hiç istemedi sevmedi yapıcı olmaya çalıştık konuştuk yanına defalarca gittik sen büyüksün annemizsin sorun nedir çözüm bulalım diye her seferinde bayramlarda dahi kovulduk açıklamasız. Kendince kendi istediği görücü usulü bir kızı alıp yönetmek istedi sebep buydu
Ben olsam gitmem görüşmem. Eşimin görüşmesi de içine sinmezdi. Yani " eşinin annesi neticede girsin görüşsün" diyenler gibi politik davranmak çok zor. Nasıl unutulur bunca söylenen laflar, üstelik en güzel günler en özel anlar onlar tarafından katledilmiş. Yaptığınız herşey eminimki içinize sinmemiştir.
Normalde çoook uyumlu birisiyimdir. Eşim yerine ben iki günlük dünya boşver falan derim. Ama kayın aileniz öyle tipler değil bence. Hem benim namusuma laf edecek bunu da karnımdaki bebeğin üzerinden yapacak hemde doğmamış bebeğime ölsün vs diye beddua edecek. Eeee kocanızda sen ne zaman istersen, yok böylesi onlar için daha büyük ceza diyecek. Bence eşiniz bildiğiniz barışmanız için yol yapıyor. Doğumda kalktı geldi kayınvalideniz size sormadı bile. Bunu eşiniz engelleyemezki. Ya da evinize geldi. Bi kaç ay sonra eşiniz torununu görmek istiyo sende kabul etmiyorsun ben bi saatlik götürüp geliyim der. Bu böyle sürüp gider.
Çünkü eşinizin kanı canı annesi istediği kadar yanlış yapsın kin tutamaz. Ufacık bir adımında koşar tıpkı şimdiki gibi. Görüşmek istemeyen kayınvalideniz olmuş. Şimdi isteyince eşiniz hemen yelkenleri suya indirmiş.
Zaten hersey eşim ve kayınpederimin hatrına yoksa çoktan dava açmıştımBence eşinin dediğini yap kendisi utansın sen yinede büyüklük yap dediklerinden yaptıklarından utansınlar bir nevi senin onlarla görüşmez yüzlerine en büyük tavır olur..
Eşin herşekilde yanındaymış kayın babanda onların sana yaptığı desteği sende yap pişman et laflarına
Eşim ve kayınpederim görüş diye zorlamıyorlar zaten kv de benimle görüşmeye merKlı değil hala büyük bir nefreti varEşiniz sizi hiç ezdirmemiş ne kadar güzel. O zaman bu konuda onu ve kayınpederinizi kırmayın diyeceğim ama valla bebeğinize beddua etmek de nasıl birşey bilemedim.
Aklı sıra eşimin aklına şüphe düşürmek istedi bilmiyor ki herşeyi beraber yapıyoruz birbirimizden habersiz bişeyimiz yok kendi evliliği gibi sanmış olmalıOooohaaaaaaa
Eşin napiyosa yapsın , sen bir daha yağmurlu havada su verme onlara ..
kayinvaliden her gece yanınızda ya çocuk oğlundan mi başkasından mi bilir..hakkını yeme şimdi ..
Aynen öyle eşingilin hatrına yine labali olma sık sık görüşme eşin görmek istediğinde yanında ol tek hiçbir zaman yollama ne olur ne olmaz neler yapar kimbilirZaten hersey eşim ve kayınpederimin hatrına yoksa çoktan dava açmıştım
Evet fotolarını bile görmeye hakkı yok aynı şekilde düşünüyorumEşinize "Çocuğumuza gebersin diyenlerle, benim namusuma, senin namusuna laf uzatanlarla görüşmek istiyorsan, sen bilirsin, daha bir şey demem sana" diyeceksiniz. Esasen eşinizin de görüşmemesi, tavrını koyması gerekiyor. Kaldı ki şu halde kimsenin size bunu teklif etmeye dahi yüzü olmamalı.
Siz elbette muhatap almayacak, yok sayacaksınız. Çocuğunuz doğunca babasıyla yollamayın bile, görüştürmeyin.
Sen olmasan da gider görüşürüm demiyor zaten sen yanımda olursan onların evine giderim diyor iş yerinde karşılaştıklarında benden ayrı görüşüyor o da mecbur iş yerindeAynen öyle eşingilin hatrına yine labali olma sık sık görüşme eşin görmek istediğinde yanında ol tek hiçbir zaman yollama ne olur ne olmaz neler yapar kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?