• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv: O bebek oğlumdan değildir!

Dogmamis evladima gebersin diyen insanlarla birinin hatri var diye asla gorusemem.

Kusura bakmayin esinizde pişkin. Evladina beddua etmis hala barisma derdinde. Isterse annesi kardesi olsun. Beddua ya beddua.

Bir daha da aman beni kabul etsin aman cocugumu kabul etsin diye insanlarin kapisina Allah askina gitmeyin.

Katılıyorum..Ölse diyelim gitmem bile atlatabileceğim bir hata değil çünkü..

Evet gerçek ben eşimle tartışıp bir sigara yakmıştım doktorum günde 1-2 taneye izin veriyor 0.1 likten arkadaş da bana iç gebersin çocuğun vs demişti bende senin çocuğun ölsün gibi bişey dedim yanlış hatırlamıyorsam

nutkum tutuldu. sinir anında da olsam öyle bi bedduada duysam benim ağzıman çıkacak laf değil.

Evet gerçek ben eşimle tartışıp bir sigara yakmıştım doktorum günde 1-2 taneye izin veriyor 0.1 likten arkadaş da bana iç gebersin çocuğun vs demişti bende senin çocuğun ölsün gibi bişey dedim yanlış hatırlamıyorsam

Konu orda dururken yalan söylemene pes iç gebersin dediği yeri alıntılar misin

Screenshot_20170506-141222.webp
Screenshot_20170506-141235.webp

Üstüne tıklayın okunur hale geliyor, konu kapandığı için alıntı yapamadım kusura bakmasın konu sahibi, ancak bu kadar oldu

Tamam benim cevabım ben senin bebeğinin kalbi dursun demiyorum senin bebeğinin DE diyorum bak büyük yazıyorum anla diye DE niye denir o bana laf ediyor ki bende sen DE gör diyorum

Görüneni anlatmaya çalışıyorum şu an, neyse

Kişi sana diyo ki teyzemin bebeğinin kalbi durdu sigara yüzünden

Sende ona inşallah seninkinin de durur diyosun konu orda yaw

Tamam benim cevabım ben senin bebeğinin kalbi dursun demiyorum senin bebeğinin DE diyorum bak büyük yazıyorum anla diye DE niye denir o bana laf ediyor ki bende sen DE gör diyorum

süper anneler diye kendisini eleştiren kadınlara taş atmış.
arkadaşım altı aylık hamileyken annesini kaybetti ve kendisi bir tiryakiydi. buna rağmen ağzına sürmedi.
öz teyzem ise sigarayı bırakmadı ve bebeğinin kalbi aniden durdu.
bende bir tiryakiydim ve sinirli stresli zamanları sigara içmeden atlattım.
burada kendisine gelen bir iki olumlu yorumla gaz almış yürüyor. Allah ım o güzel meleği kendi annesinden korusun ne diyelim arkadaşım...

kadın bunu yazmış.
sen de şunu yazmışsın

İnşallah seninkinin de kalbi dursun da orada burada dalga geçip yargılandıklarını anla.

kadın sana bişey dememiş. sen demiş gibi senin bebeğinin de demişsin. ne alaka bizi mi kandırıyosun. okuduğumuz şey gayet net.

Yasadilarina hemen hemen.benzer seyler ben de yasadim.
Esim ailesiyle gorusuyor telefonda ve diyorum gidip gor aileni hicbir mahsuru yok,iyi de olsa kotu de olsa senin ailen.
Ama bizim evimize gelemezler,ben onlari gormek istemem hicbir zaman hicbir yerde.

Back
X