• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv: O bebek oğlumdan değildir!

Tamam benim cevabım ben senin bebeğinin kalbi dursun demiyorum senin bebeğinin DE diyorum bak büyük yazıyorum anla diye DE niye denir o bana laf ediyor ki bende sen DE gör diyorum

o sana tam olarak nerde senin bebeğin ölsün demiş gösterir misin göz göre göre yalan yahu.

onda bile o bebek oğlumdan değildir diye ara bozmaya çalıştı görümcem beni aradı beddualar hakaretler karnındaki ölsün gebersin vs diye

Bu laftan sonra kesinlikle görüşme bence. Eşin cok istiyorsa kendi görüşsün. Bebeğini bile görmeye hakkı yok

süper anneler diye kendisini eleştiren kadınlara taş atmış.
arkadaşım altı aylık hamileyken annesini kaybetti ve kendisi bir tiryakiydi. buna rağmen ağzına sürmedi.
öz teyzem ise sigarayı bırakmadı ve bebeğinin kalbi aniden durdu.
bende bir tiryakiydim ve sinirli stresli zamanları sigara içmeden atlattım.
burada kendisine gelen bir iki olumlu yorumla gaz almış yürüyor. Allah ım o güzel meleği kendi annesinden korusun ne diyelim arkadaşım...

kadın bunu yazmış.
sen de şunu yazmışsın

İnşallah seninkinin de kalbi dursun da orada burada dalga geçip yargılandıklarını anla.

kadın sana bişey dememiş. sen demiş gibi senin bebeğinin de demişsin. ne alaka bizi mi kandırıyosun. okuduğumuz şey gayet net.

Hamile bir kadın hamile bir kadına diyo bunu

Eşim ve kayınpederim görüş diye zorlamıyorlar zaten kv de benimle görüşmeye merKlı değil hala büyük bir nefreti var

E rica edip zorlamıyorlarsa boşver o zaman. Gelmek isterlerse bebek görmeye falan, bebek sizin oğlunuzdan değil, niye görmek istiyorsunuz de. Aynen böyle söyle.

Sebep?
Hakaret mi ediyoruz sana
Heryerde takip edip konularıma eski konularımı karıştırmaya hakkın yok ben burada istediğim gibi konu açmakta özgürüm bu konuyla ilgili fikrin varsa yazarsın saygıyla dinlerim ötesinden rahatsızım ne demek sen birine beddua ettiysen kv de sana eder bu bile hakarettir

Baştan eşinle konuş herşeyi evinize girmelerine izin verme , çocugu görmelerine izin verme ne evde nede dışarıda , kocanın görüşmesine karışma sonra vicdan azabı çekme bu konuda . Seninle ve çocugunla ilgili kuralları baştan konuş herkes sınırını bilsin . Bugün böyle yaklaşanlar yarın dogum yaptıgînda yüzsüzce evine gelir . Kocanda açıkça söylesin senin kurallarını ki çıkıp gelmesinler.

Heryerde takip edip konularıma eski konularımı karıştırmaya hakkın yok ben burada istediğim gibi konu açmakta özgürüm bu konuyla ilgili fikrin varsa yazarsın saygıyla dinlerim ötesinden rahatsızım ne demek sen birine beddua ettiysen kv de sana eder bu bile hakarettir

Sabah beri konuyla ilgili fikirlerimi yazdım zaten, o zaman iyiydi şimdi kötü mü oldu,konuyu saptırıyosun ama buradaki kadinlar yutmaz ben sana kv de sana eder demedim öfke anında olur öyle dedin madem öyle sen de kv yi affet dedim,öfke anında insanların bu tip şeyleri söyleyebileceğini düşünüyorsan affetmen gerekir çünkü

Bana o.. muamelesi yaptıklarında eşim iş yerinde herkesin içinde hem annesine hem kardeşine vurdu asıl o... sizsiniz diye ne kadar acı benimde oğlum olacak ve ben dedim oğlum isterse pavyondan kadın çıkarsın nikah yapsın senin gibi anne olmayacağım annelik doğurmak değil
Ben daha onceki sözlerimi geri alıyorum,ailesine bunu yapabilen evlat!seni ezdirmez merak etme,ayrıca terazilerin kefeleri de eşit canım,ziyan olmuş sayılmazsın,dengin aileye gelin gitmişsin...Hakettiler diyebilecek bir insansan size çözüm yolları sonsuz nasıl olsa...Eşim bunu yapsa Allah korusun,en önce benim gözümden düşerdi.

Baştan eşinle konuş herşeyi evinize girmelerine izin verme , çocugu görmelerine izin verme ne evde nede dışarıda , kocanın görüşmesine karışma sonra vicdan azabı çekme bu konuda . Seninle ve çocugunla ilgili kuralları baştan konuş herkes sınırını bilsin . Bugün böyle yaklaşanlar yarın dogum yaptıgînda yüzsüzce evine gelir . Kocanda açıkça söylesin senin kurallarını ki çıkıp gelmesinler.
Evet ölümlü dünya yasını almış insanlar bişey olsa küskünken bende vicdan azabj çekerim dediğin gibi benim yüzümden oldu diye

Diğer konuda da kızın yazdığını anlamadan beddua ettin, o teyzesinin bebeğinin kalbinin durmasından bahsetti sen söyleneni kendine yordun, bu konuda da olayları saptırma ya da anlamama gibi bi problemin var o sebeple ben artık görümce ve kv nin sana o lafları ettiğine inanmıyorum sen yazılanı 180 derece çevirip anlıyosun

Sabah beri konuyla ilgili fikirlerimi yazdım zaten, o zaman iyiydi şimdi kötü mü oldu,konuyu saptırıyosun ama buradaki kadinlar yutmaz ben sana kv de sana eder demedim öfke anında olur öyle dedin madem öyle sen de kv yi affet dedim,öfke anında insanların bu tip şeyleri söyleyebileceğini düşünüyorsan affetmen gerekir çünkü
Ben o arkadasa bi anlık bişeyle onu yazdım sonra pişman oldum fakat benim olayım 6 yıldır devam ediyor aynı şey mi? Üstelik biri mecburi ailem diğeri görmediğim tanımadığım biri. sabahtan beri senin yazdıklarına ters bişey dedim mi? Saygıyla dinledim ben burada sizin fikirlerinize önem vermesem konu açmam konuyu saptırman beni üzdü başka bişey değil

Gelirlerse sen kimsin niye geldin ne sıfatla diyeceğim dediğimde bu zevki bana bırak ben vurayım yüzüne diyor burada bile amacı onu benimle yüzgöz etmemek
Oo, seni o zevkten mahrum ediyor ha vay bencil,yüzgöz konusu değil baksana,bu fırsatı kendi kapacak elinden!!!

Ben o arkadasa bi anlık bişeyle onu yazdım sonra pişman oldum fakat benim olayım 6 yıldır devam ediyor aynı şey mi? Üstelik biri mecburi ailem diğeri görmediğim tanımadığım biri. sabahtan beri senin yazdıklarına ters bişey dedim mi? Saygıyla dinledim ben burada sizin fikirlerinize önem vermesem konu açmam konuyu saptırman beni üzdü başka bişey değil

Hah işte şunu yazdı alıntı eklemesem hala o da bana bebeğin gebersin dedi diyodun, pişman olduysan ne mutlu ikiniz de anne olacaksınız sağlıkla gelsinler

Yazdıklarınızı raporluyorum şu an yönetim gösterir size
raporlayın.

bence siz okuduğunuzu anlamıyosunuz. orda bana beddua etti ben de ona ettim demişsiniz ama ortada beddua yok.
şimdi de diyorsunuz ki sen birine beddua ettiysen kvde size eder dedi. e yine böyle bişey yok.
kadının mesajı şu.
Sende bi arkadaşa bebeğinin kalbi dursun demiştin kimsenin ağzının ayarı yok galiba neyse

Hah işte şunu yazdı alıntı eklemesem hala o da bana bebeğin gebersin dedi diyodun, pişman olduysan ne mutlu ikiniz de anne olacaksınız sağlıkla gelsinler
Şu an değil onu yazar yazmaz pişman oldum hiç çocuğu olmayan biri bile bunu isteyemezken bende bebek beklerken samimi olarak bunu istemem mümkün değil evet ben sigara iç bebeğin düşsün olarak anlamıştım zaten sonrasında konu kapatıldı

Siz kin tutmakta kırılmakta Haklısınız görğşmeyebilirsiniz ancak iyi veya kötü o elinizin annesi eğer annesi ile Görüşmek istiyorsa onu bence bu konuda özgür bırakın

Back
X