- 17 Aralık 2015
- 530
- 707
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizlik konusunda takıntılı olabilir. Kardeşim de asla başkasının evinde yemek yemez. Kapalı kutu meyve suyu bile içmez. Takıntı işte.Iyi aksamlar. Dert degil ama aklima takiliyor sizden de fikir almak istiyorum. 3 yillik evliyim. Eskiden kv pek gidip gelmezdi hep siz gelin derdi. Bende xalistigim icin ara ara giderdik. Simdi 6 aydir Kv cocuguma bakiyor. Allah razi olsun her gun gelip gidiyor ve cok guzel bakiyor.
Sikinti ettigim konu bizim evde oldugu surede hic bisey yiyip icmiyor. Sabah gelirken evinde kahvalti yapiyor. 2 ay onceye kadar yarim gun kaliyordu. Ben gelince cikiyordu. Anne dur biseyler yiyelim diyordum yok benim gitmem lazim acele isim var falan deyip cikiyordu hemen.simdi 3 e kadar kaliyor mecburi ogle yemegi yiyiyor ama onu da yarim yamalak atistirir sekilde.. sabah o gelince ben cikiyorum hemen. 3 te de ben geldigim gibi o cikiyor. Hic bisey ikram edemiyorum Kac defa soyledim anne bsk dolapta meyve var , pasta var cikar ye yada ac kalma bizi beklme diyorum ama hic bisry yemiyor.
Uzuldugumu kendimi huzursuz hissettigimi de soyledim. Ben zaten seevmem, gunduz vakti yemem, dokunur bana vb birsuru bahana ama kendi evinde yiyor.
Dolapta birsuru kuruyemis var hayatta acip bir tane almaz. Simdi bir tabak hazirladim masaya koydum. Sabah cikarken soylerim ama biliyorum yine hic dokunmayacak.
Ben ona gittigimde cok rahat davraniyorum istiyorum ki o da oyle davransin ama yok sofra kurdugumda bile cok az yiyor tabagin kenarindan tirtikliyor.
Bu konu da ne yapabilirim nasil davranmaliyim. Acaba Benden mi kaynaklaniyor ustune dusmeli miyim yoksa kendi haline mi birakmaliyim..????
Uzun oldu tsk ederim okuyanlara
Not: kendi istegi ile bakiyor torununa cokkkk seviyor. Esim cuzi bir miktar para veriyor onu bile zorla aliyor.
Daha ne istiyorsun anlamadım
Hayır kaynanayla herkes resmi olmaya çalışır ama pek başarılı olamaz onun kaynanasi kendisi sogukmus bence bu güzel bir seyNasıl yani , gerçekten anlamadım. Çok şaşırdım tepkinize.
Evinde yiyip içmediği için mutlu mu olmalıydı ?
Hayır kaynanayla herkes resmi olmaya çalışır ama pek başarılı olamaz onun kaynanasi kendisi sogukmus bence bu güzel bir sey
Siz kaynanizla iyi geçiniyor olabilirsiniz kaynananiz sizin samimiyetinizi kötüye kullanmıyor olabilr ama genel kanı kaynanayla resmi olup onun sana senin ona saygısini korumaya çalışmaktır benim acimdan baska turlusu mumkun degil sizin deyiminizle azicik guleryuz gosterince para istemler laf sokmalar dedikodu yapmalar başlıyorAile diye bir şey kalmadı resmiyet , mesafe diye diye..
Mesafe zaten ilişkilerin temel taşıdır , gereklidir ancak şuan ki genç kızlar bu kelimeyle hipnoz olmuşlar resmen.
Iyice abartıyorlar. Aramamayı , sormamayı marifet sanıyorlar.
Iki gülümsemeyle sanıyorlar ki incileri gitti, aha mesafeler yıkıldı.
Samimi , dürüst insan bulmak çok zor artık.
Basma kalıp düşünceler , empoze olmuş hayatlar.
Siz kaynanizla iyi geçiniyor olabilirsiniz kaynananiz sizin samimiyetinizi kötüye kullanmıyor olabilr ama genel kanı kaynanayla resmi olup onun sana senin ona saygısini korumaya çalışmaktır benim acimdan baska turlusu mumkun degil sizin deyiminizle azicik guleryuz gosterince para istemler laf sokmalar dedikodu yapmalar başlıyor