kv oglunun evinde cekinir mi?

Kayınvalideniz çok düşünceli bir insanmış.
Sizden kaynaklı bir şey olduğunu düşünmüyorum ama devam ederse karşınıza alıp konuşun bence.

Helal olsun kayinvalidenize valla. Kimisi oglumun evi der yayilir kalir. Cok takdir ettim cidden. Kiymetini bilin.

ne guzel bogazini tutuyor kadin masaallah diyesim geliyor ancak annem romatoit atrit oldugunda bir sey yiyememusti sadece kahvalti yapabiliyordu insaallah bu sinsi hastaliga yakalanmaz

Kayınvalidene sempati duydum şu an. Ne kadar İnce düşünceli dedim. Kıymetini bil.
Burası benim oğlumun evi deyip saltanatını ilan edenler ve torununa bakmak için maaş pazarlığı yapanlar varken böylesi bu zamanda zor bulunur.

ne bicim yorumlar var ya Kadin oglunun evinde bisey yemiyor diye ne guzel diyip taktir ediyorsunuz. Kendi anneniz olsa ayni mi dusunursunuz. Yazik kadina oglunun evinde bisey yemeye cekiniyor. Yese ne olur sanki! Biraz empati kurun. Nesi guzel bunun? Torununa bakiyor onun icin duzenini degistiriyor ve anneanne -babanne gibi sevgiyle baska kim bakabilir ki ? ama kadin bisey yemeyip evde rahat etmiyor diye masallah yaziyorsunuz ! pes !

Bende oyleyim :) ev mahrem alandir.
Cok iyi kayinvalideniz varmis..allah bize de nasip etsin

Tamam da gelin kayinvalidenin evde rahat etmesi yemesi icin elinden geleni yapiyormus hatta uzulmus konu acmis.
Tam tersi olsa..eger gelin soguk dursa kvdeyi dislasa ve kendisi bu konuya itse kadini ozaman anlardim sizi.
Ama kadinin edepli terbiyeli olmasina imrendi uyeler bence. Bunu yapmasi bu kvdenin her konuda iyi olmasini gosterir demek. Ayrica hosunuza gitmiyorsa iki fikir verin konu sahibine madem...konuyu bu yuzden acmis. Cadi gelin olarak degil :)

ben zaten konu sahibine bisey demedim evet haklisiniz o elinden geleni yapmis , kadinin ince dusuncesine yorum yazanlarada lafim yok ama kadinin yiyip icmemesi hosuna gidenlerde yok degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…