Kv paylaşımı

Ya da eşine göster bak anan ne yazmış diye :)

Ya böyle arkamdan iş çevirip yüzüme gülmesi sinirimi bozuyor. Madem sevmiyorsun muhattap olma ben de bayılmıyorum.

İlla cevap yazasın geldiyse "elimizde bu var kvciğim şansına küs, üstelik 1 iken 2 oluyorum" yazsaydın. Senin yazdığın çok tripkolik olmuş

Yok gülen sürat ekledim dalga geçer gibi yazdım cevabı, hala arıyorsun galiba manasında.

Çok alındığınızı söyleyip bi daha kv evine gitmeyin sizde,elinizde koz olur işte

Boşver takma diyor eşim, kaale alma. Ama ben sinir oluyorum. Yan yana daireler ister istemez muhattap oluyoruz. Bu gece böyle yaptı yarın elinde bi taş yemek gelir kapımı çalar. Çok dengesizce davranışları var.

Benim kayinvalidem de çok iyi döşer facebooktan ama artık hiç açmıyorum bakmıyorum görmeyince sorun da kalmıyor
Aman zaten kim gelininden memnun ki varsa memnunum diyen yalan söyler

Kendileri zaten prenses. Böyleleri yüzünden hem erkek annesi olmaktan hem kv olmaktan korkar oldum.

Boşver. İnan boşver. Demekki kendi gibi gelin istemiş kendi gibisini bulmuş. Kendi hayatınıza bakın. Altı yıllık evlilikten sonra kim ne demiş umrumda değil. Ben gittiğimde muhabbetimiz güzel olsun. Tamam yetiyor. Lafmı soktu duyma. Lafmı yazdı okuma. Söylenenleri hayatının merkezi haline getirip kim ne lafı diyor diye aldırış etme. Konu yapsak herşey konu olur. Bakışlar haksızlıklar. Laflar sözler. Kendi hayatınıza bakin güzelleştirin ne paylaşmış ne demiş umrunda olmasın.

Sorma ya... Kendi hasta olur beni bekler ben 1 haftadır hamilelik grip vs yatıyorum 1 kere geldi yan kapıda diyor ki bi de hiç arayıp bi şey demiyorsun. 1 haftadır evdeyim ve neden yanına gitmedim diye tiplerdedir.
Ciydiycam
Anam bu ne böyle derdimi özetledin
1000 km den ev taşıdım eşim yanimda yoktu herşeyi kendim hallettim
Kendi ailemin gelme ihtimali sıfır hastanedeler git gel yapıyorlar losemi hastamız vardı teşhisi yeni konulmuştu
Eşimin annesi 2 km yakınlıkta isim var yok misafir geldi bahane üretip gelmedi şimdi bana diyor düğün yapacak misafir götür evine diye eşime demiş
Bende diyeceğim allahtan tasindim yoksa ne olacaktı diye
Kendi işleri düşsün bi o zaman bilirler bi gelinim vardı
Zehir zıkkım olsun hakkim

Bnde kendim gibi kayınvalide isterim deseydiniz. Sessiz kalmaktan anlamaz bu kayınvalideler lafı gediğine oturturacaksın illa ki.
Bence de.
Anlamıyorum,burada susana konuş,ben olsam parçalardım diyorlar,konuşana da niye kale aldın,susmak asalettendir,en büyük cevaptır diyorlar

Kendı gıbı gelın ıster derken yanı yenı bır gelın ıster dememıs sanırım kendisine benzeyen bır gelını olmasını ıstemıs bence size laf dürtmüş bak benım gıbı ol dıye :)

Keske tek derdim bu olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…