Şunu yazıp paylaşın siz de :
Kaynana kaynana
Kara suratlı kaynana
Allah var yukarda
Benimle oynama !!
Niye cevap verdiniz ki,ben oğluna okur gülerdim hatta geyik yapardım ki yapıyorum da
Sizi eski konularınızdan biliyorum fazla ciddiye alıyorsunuz şu kadını,bi tane de benim başımda var kadınla iki haftadır konuşmuyorum oğlunun umrunda değil,ulen adam madem umrunda değil yedi yıldır niye dandinliyorum ben bu kadını
Ya da eşine göster bak anan ne yazmış diye :)
İlla cevap yazasın geldiyse "elimizde bu var kvciğim şansına küs, üstelik 1 iken 2 oluyorum" yazsaydın. Senin yazdığın çok tripkolik olmuş
O kadar çok şey paylaşıyor ki 100 tanesini görmezden geliyorum 1 tanesinde dayanamıyorum.Yorum yapmaya tenezzul bile etmeseydin keşke çok cocukca bi paylasim olmus
Ya böyle arkamdan iş çevirip yüzüme gülmesi sinirimi bozuyor. Madem sevmiyorsun muhattap olma ben de bayılmıyorum.
Şunu yazıp paylaşın siz de :
Kaynana kaynana
Kara suratlı kaynana
Allah var yukarda
Benimle oynama !!
Çok alındığınızı söyleyip bi daha kv evine gitmeyin sizde,elinizde koz olur işte
Benim kayinvalidem de çok iyi döşer facebooktanama artık hiç açmıyorum bakmıyorum görmeyince sorun da kalmıyor
Aman zaten kim gelininden memnun ki varsa memnunum diyen yalan söyler
CiydiycamSorma ya... Kendi hasta olur beni bekler ben 1 haftadır hamilelik grip vs yatıyorum 1 kere geldi yan kapıda diyor ki bi de hiç arayıp bi şey demiyorsun. 1 haftadır evdeyim ve neden yanına gitmedim diye tiplerdedir.
İyi yapmışsın iyi,her susmak asaletten değil,asaletin tanımı bu değilO kadar çok şey paylaşıyor ki 100 tanesini görmezden geliyorum 1 tanesinde dayanamıyorum.
Bence de.Bnde kendim gibi kayınvalide isterim deseydiniz. Sessiz kalmaktan anlamaz bu kayınvalideler lafı gediğine oturturacaksın illa ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?