Bnde kendim gibi kayınvalide isterim deseydiniz. Sessiz kalmaktan anlamaz bu kayınvalideler lafı gediğine oturturacaksın illa ki.
Tipik kayınvalide-gelin didişmesi. Birbirinizden farkınız yok bence.
O laf soktuysa, siz de ona sokmuşsunuz sonuçta. Görmezden gelseydiniz madem aranız yok. Sonuçta kadın ananıza babanıza küfretmemiş. Herkes yapıyor böyle paylaşımlar. Abartmayın.
Artık önünüzdeki maçlara bakın o halde.
Yine iyi niyetimden biliyor musun, bana bi açıklama yapar sana yazmadım kızım der diye. Çünkü bunlar birikince bende sonu kötü oluyor.Nasılmış krndisi?
Hamile halinle kvyi mi düşünüyosun ? Engelle ordan hiçbişeyini görmezsin
niye onun gozu kör mü kendi goremez miymis.Ya da eşine göster bak anan ne yazmış diye :)
bekarda oglu mu var? Belki ona gonderme yapıyordur.Yine iyi niyetimden biliyor musun, bana bi açıklama yapar sana yazmadım kızım der diye. Çünkü bunlar birikince bende sonu kötü oluyor.
Yine iyi niyetimden biliyor musun, bana bi açıklama yapar sana yazmadım kızım der diye. Çünkü bunlar birikince bende sonu kötü oluyor.
bekarda oglu mu var? Belki ona gonderme yapıyordur.
İşte üstüne almıyomuş gibi yap ama sende ona laf sok ordan sokma yüzüne sok
Bak hamileymişsin ay ne kaynanalar var 1aylık hamile gelinin evini temizliyo elüstünde tutuyo pamuklara sarıyo şans işte de geç
niye onun gozu kör mü kendi goremez miymis.
bence de iyi niyetli ol. Kv nizi tanımıyorum size cektirmis galiba ama bence de ilk iki dize hosuna gitmistir. Herkesin gordugu bi yerde bile bile yapacagini sanmam. Gizliden sokarlar genelde cunkuYok canım, biraz düşüncesiz sanırım belki ilk 2 mısrası hoşuna gitti sonuncuyu düşünemedi. Hâlâ iyi niyete devam...
Benimkide dün bir mevzudan sonra sosyal paylasim sitesinde mesafe iyidir diye bisey paylasmis :))) zamaninda benim paylasimlarimdan nem kapip anneme sikayet eeden kadin simdi kendi yapiyo bana gore komik.
Telefon rehberimde kayıtlı olduğu için görüyorum, istediğini verdiysem verdim. Öyle paylaşım yaparsa cevabını da alacak.
Ne alaka ya hu. Bi şey yaşadım burda paylaştım. İlginizi çekmiyorsa yorum yapmazsınız. Herkes bi soruya cevap aramıyor burda. İç dökme, dert paylaşma yeri. Ben zamanında çok çektiğim birinin hala devam eden ufak tefek afra tafralarını burda paylaşıyorum. Bazen destek bazen fikir alıp Kendimi rahatlatıyorum. Koskocaman şehirde kapısını çalıp dert anlatabileceğim bir kişi bile yok çünkü. Benim amacımı bu kadar dert ettiysen amaç bu...
bence de iyi niyetli ol. Kv nizi tanımıyorum size cektirmis galiba ama bence de ilk iki dize hosuna gitmistir. Herkesin gordugu bi yerde bile bile yapacagini sanmam. Gizliden sokarlar genelde cunku)
Bizimki de paylaşmış; kız çocuk sadece evlat değildir, cennete açılan kapının anahtarıdır diye.. :) eşim evlat değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?