Kv paylaşımı

Tipik kayınvalide-gelin didişmesi. Birbirinizden farkınız yok bence.
O laf soktuysa, siz de ona sokmuşsunuz sonuçta. Görmezden gelseydiniz madem aranız yok. Sonuçta kadın ananıza babanıza küfretmemiş. Herkes yapıyor böyle paylaşımlar. Abartmayın.

Artık önünüzdeki maçlara bakın o halde.

Benimkide dün bir mevzudan sonra sosyal paylasim sitesinde mesafe iyidir diye bisey paylasmis :))) zamaninda benim paylasimlarimdan nem kapip anneme sikayet eeden kadin simdi kendi yapiyo bana gore komik.

Bnde kendim gibi kayınvalide isterim deseydiniz. Sessiz kalmaktan anlamaz bu kayınvalideler lafı gediğine oturturacaksın illa ki.

Cevap verse yazcaktım ben de kendim gibi kv isterdim diye ama sildi paylaşımını. Eşi ve benim eşimden fırça yemekten korktu sanırım.

İç yüzünü bilmeden farkınız yok vs demeyin bence. Ben 1 yıllık evli olarak 6 ay her gün laf yedim ve sustum. Düzelmedi beni sindirdiğini sandı. Biri ona cevap vermiyorsa bak ben haklıyım sesini çıkaramıyor diye yorum yapan biri. Siz de okuduğunuz kadarıyla yorum yapıyorsunuz ama bu zamanda sana çemkirene sen susunca olmuyor. Denedim olmuyor gerçekten.

Yine iyi niyetimden biliyor musun, bana bi açıklama yapar sana yazmadım kızım der diye. Çünkü bunlar birikince bende sonu kötü oluyor.

İşte üstüne almıyomuş gibi yap ama sende ona laf sok ordan sokma yüzüne sok

Bak hamileymişsin ay ne kaynanalar var 1aylık hamile gelinin evini temizliyo elüstünde tutuyo pamuklara sarıyo şans işte de geç

Bunları dersem yapar ama 100 yıl konuşur ve ben iyi olduğumda başıma kakar 10 katını kendine yaptırır. Böyle bi kişilik. Evini temizlediğim, çamaşırını katladığım, bulaşığını yıkadığım insan. Bir tartışmamızda bana evime gelip bi ütü mü yaptın sanki demişti.

niye onun gozu kör mü kendi goremez miymis.

O baksa da pek oralı olmuyor. Kızı da oğlu da annesini iyi tanıyor. Ama ben onun kızı değilim her tavrını, lafını, hakaretvari davranışlarını artık çekemiyorum. Bu yazdıkların buzdağının görünmeyen kısmı. Neler yaşattı neler...

Yok canım, biraz düşüncesiz sanırım belki ilk 2 mısrası hoşuna gitti sonuncuyu düşünemedi. Hâlâ iyi niyete devam...
bence de iyi niyetli ol. Kv nizi tanımıyorum size cektirmis galiba ama bence de ilk iki dize hosuna gitmistir. Herkesin gordugu bi yerde bile bile yapacagini sanmam. Gizliden sokarlar genelde cunku )

Benimkide dün bir mevzudan sonra sosyal paylasim sitesinde mesafe iyidir diye bisey paylasmis :))) zamaninda benim paylasimlarimdan nem kapip anneme sikayet eeden kadin simdi kendi yapiyo bana gore komik.

Aynen benimki de. Ben ondan uzak kaldım bi ara 1 ay falandı sanırım. Gidip gelmedim. Çok da huzurluydum. Gelmiş bana diyor ya böyle yalnızlık iyi miymiş mutlu musun. Yalnız kaldın. Benim mutsuz olduğunu sanıyor. Yoo gayet iyyim çok şükür dedim.

Telefon rehberimde kayıtlı olduğu için görüyorum, istediğini verdiysem verdim. Öyle paylaşım yaparsa cevabını da alacak.

tam olarak üslubunuzu dert ettiydim de neyse aynı şekilde cevap vermişsiniz yine.
zorlamaya gerek yok demek ki.

bence de iyi niyetli ol. Kv nizi tanımıyorum size cektirmis galiba ama bence de ilk iki dize hosuna gitmistir. Herkesin gordugu bi yerde bile bile yapacagini sanmam. Gizliden sokarlar genelde cunku )

Ooo neler neler soktu. Bu hiç bile yanında. Ben artık eşime diyordum. Hadi kendi kinini kusuyor millete neden reklam ediyor. Eşim gitti uyardı falan. Benimle olan didişmesini eşimin eski sevgilisinin annesine , komşularına anlatmış insan.

Bizimki de paylaşmış; kız çocuk sadece evlat değildir, cennete açılan kapının anahtarıdır diye.. :) eşim evlat değil çünkü

Bizimki de paylaşmış; kız çocuk sadece evlat değildir, cennete açılan kapının anahtarıdır diye.. :) eşim evlat değil çünkü

Oğluyla sorunları olunca kızlarını öve öve bitiremiyorlar ama bu da bilinçaltındakileri ortaya çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…