Bundan sonra öyle bisey paylaşamaz cevabını şak diye aldığı için:) yazik ya valla şaşırıyorum kaç yaşına gelmiş insanlar gelinlerine laf atıyor, onun kendi gibi olmasını , onu yönetmeyi istiyor falan. Hiç olgun denmez ki böylesine. Aklı olan kaynana sadece oğlunun huzurunu ister. Der ki ben gelinimi çok seveyim ki o da oğlumu çok sevsin.
Gelin bulmus da kendi gibi bulamamışsa
Sosyal medyada paylaşmamış ki, whatsap durumunda paylaşmış ben de normal mesaj olarak cevap verdim.Hadi o cahillik etmşs yazmış,siz niye böyle bir yorum yazıp,ele güne malzeme verdiniz ki?
Milletin kv si sosyal medyalarda neler neler yapiyor.
Benimki kapakli telefonu zor kullaniyor.
Cevap vermeyip görmezden gelseydin keşke. seninki gene wpta paylaşmış. Benimki facebookta durumuna benim için insan insan mıdır sürekli yiyip içip uyumakla geçiyosa ömrü yazmıştı. Görmezden geldim, kocamada gösterdim annen bunu yazmış diye. Ben kendimi gereceğime o mahçup olsun.
Kocası üzerine titrer
Prensesler gibi sever
Bir de kaynanası var
Bir güzel sopa ister
Oohj cok iyi yapmissin. Tabiki cvp vereceksin. Delimi neSosyal medyada paylaşmamış ki, whatsap durumunda paylaşmış ben de normal mesaj olarak cevap verdim.
Oohj cok iyi yapmissin. Tabiki cvp vereceksin. Delimi ne
Neden görmezden gelmiyorsunuz? Aranızda sorunlar olmuş üzerinize alınmış bunu da ona gayet belli etmişsiniz amacına ulaşmış sizi sinir etmiş.
Halbuki görmezden gelseniz ekmeğine yağ sürmeyecektiniz.
Ayrıca siz evlenmişsiniz o arasın dursun kendi gibi gelini artık bulunca ne yapacaksa.
Öyle lafa böyke cevapYa böyle cevap verenler çok ee sanane, ee nolmuş, sen neden üstüne alındın, hatta buluttan nem kapmışsın yazanlar oldu. Bu kafaları anlamak gerçekten de zor.
GüzelmişKartal sinek avlamaz
Köpek kuşa hırlamaz
Aklı olan kaynana
Gelinine hırlamaz
En sevdiğim manidir
yuhhh bu kaynananlar hepsi catlak vallaFalında çıkmış ve o da paylaşmış: whatsap durumunda.
Annesi üzerine titrer
Küçük çocuk gibi sever
Oğlu çok kıymetli
Kendi gibi gelin ister
Ben de yazdım ki, gelin bulamadın mı Yoksa hala anne?
Bu paylaşım normal mi Allah aşkına, gelini olan biri için.
Ek: az önce baktım silmiş paylaşımını. 00.23
Bence iyi yapmissin cevap yazarak sacma sapan seyler paylasip sizi kucuk dusurmesin
yuhhh bu kaynananlar hepsi catlak valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?