MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Size gelip senin hakkinda sunu bunu dedi insanlari dinlemeyin. Dese bile ya o anda susturacaklar ya da gelip aktarmayacaklar. O tur insanlara pek güvenmem. Onun dediklerini bana aktaran , beninm soylediklerimi de ona aktarabilir diye dusunuyorum.Ooo neler neler soktu. Bu hiç bile yanında. Ben artık eşime diyordum. Hadi kendi kinini kusuyor millete neden reklam ediyor. Eşim gitti uyardı falan. Benimle olan didişmesini eşimin eski sevgilisinin annesine , komşularına anlatmış insan.
Oğluyla sorunları olunca kızlarını öve öve bitiremiyorlar ama bu da bilinçaltındakileri ortaya çıkarıyor.
Size gelip senin hakkinda sunu bunu dedi insanlari dinlemeyin. Dese bile ya o anda susturacaklar ya da gelip aktarmayacaklar. O tur insanlara pek güvenmem. Onun dediklerini bana aktaran , beninm soylediklerimi de ona aktarabilir diye dusunuyorum.
Whatsap durumunda paylaşmış. Benim için sosyal medya şuan için önemli çünkü hiç bilmediğim bir yerde hiç tanımadığım insanlarlayım. Sevdiklerimi, eşimi, dostumu ancak bu şekilde görüyorum maalesef.Sosyal medya ne gereksiz ne işe yarıyor ki .
Bunlarin hepsi gerizekali.
benimki de ara ara bunu paylaşır durur,
çok komik gelir bana
ilkokul çocugu gibi
altına yazasım gel,r senin kocan annesi için böyle bir oğlan mı diye ama yazmam
sinir oldugumu belli etmem
sen de keske yazmasaydın birsey
Gelin kaynana işiniz yok belli ki.
Ne boş işlerle meşgulsünüz.
O fal dörtlüğü paylaşıyor,siz sitem ediyorsunuz.
Hayat size güzel vallahi.
Valla harika cevap yazmışsınız. Aşırı bozulmuştur. Peki ne cevap verdi buna?
komikler işte hep bir yarıs halındelerBenimki de eşim benim üstüme düşmeye başlayınca paylaşmıştı bunu.
Hadi o cahillik etmşs yazmış,siz niye böyle bir yorum yazıp,ele güne malzeme verdiniz ki?Falında çıkmış ve o da paylaşmış: whatsap durumunda.
Annesi üzerine titrer
Küçük çocuk gibi sever
Oğlu çok kıymetli
Kendi gibi gelin ister
Ben de yazdım ki, gelin bulamadın mı Yoksa hala anne?
Bu paylaşım normal mi Allah aşkına, gelini olan biri için.
Ek: az önce baktım silmiş paylaşımını. 00.23
Cevap vermeyip görmezden gelseydin keşke. seninki gene wpta paylaşmış. Benimki facebookta durumuna benim için insan insan mıdır sürekli yiyip içip uyumakla geçiyosa ömrü yazmıştı. Görmezden geldim, kocamada gösterdim annen bunu yazmış diye. Ben kendimi gereceğime o mahçup olsun.Falında çıkmış ve o da paylaşmış: whatsap durumunda.
Annesi üzerine titrer
Küçük çocuk gibi sever
Oğlu çok kıymetli
Kendi gibi gelin ister
Ben de yazdım ki, gelin bulamadın mı Yoksa hala anne?
Bu paylaşım normal mi Allah aşkına, gelini olan biri için.
Ek: az önce baktım silmiş paylaşımını. 00.23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?