Kv paylaşımı

Icinde tutma paylaş ama su anda hamileliginin tadini cikar. Neler neler derler? Boşvermeyi ogreneceksin. Huzurlu bir gebelik gecirmeye bak ki bebegin huzurlu bir bebek olsun. Saglikla kucagina al insallah. Cevap versen suçlu ilan ederler, vermesen icin icini yer. Sosyal medyadakileri pek takma derim. Yuzune derse cevabi yapistirirsin.

Size gelip senin hakkinda sunu bunu dedi insanlari dinlemeyin. Dese bile ya o anda susturacaklar ya da gelip aktarmayacaklar. O tur insanlara pek güvenmem. Onun dediklerini bana aktaran , beninm soylediklerimi de ona aktarabilir diye dusunuyorum.

Size gelip senin hakkinda sunu bunu dedi insanlari dinlemeyin. Dese bile ya o anda susturacaklar ya da gelip aktarmayacaklar. O tur insanlara pek güvenmem. Onun dediklerini bana aktaran , beninm soylediklerimi de ona aktarabilir diye dusunuyorum.

Kendisi gelip söyledi bana diyor ki; bilmem kimin annesi dedi ki bak sen benim kızımı kendi yanında tutmaya çalışıyordun gelinin ayrı ev kurmuş gibilerden. Dedim sen neden gidip bizim evimizin sıkıntısını başkasına anlatıyorsun hele de eski gelin adayının annesine. Asıl mutlu olduğunu anlatmak lazım inadına.

Sosyal medya ne gereksiz ne işe yarıyor ki .
Whatsap durumunda paylaşmış. Benim için sosyal medya şuan için önemli çünkü hiç bilmediğim bir yerde hiç tanımadığım insanlarlayım. Sevdiklerimi, eşimi, dostumu ancak bu şekilde görüyorum maalesef.

benimki de ara ara bunu paylaşır durur,
çok komik gelir bana
ilkokul çocugu gibi

altına yazasım gel,r senin kocan annesi için böyle bir oğlan mı diye ama yazmam
sinir oldugumu belli etmem

sen de keske yazmasaydın birsey

Eklentiler

• 30262081_2161372257418183_7460191496881307648_n.webp
    46 KB · Görüntüleme: 29
Gelin kaynana işiniz yok belli ki.
Ne boş işlerle meşgulsünüz.
O fal dörtlüğü paylaşıyor,siz sitem ediyorsunuz.
Hayat size güzel vallahi.

Benimki de eşim benim üstüme düşmeye başlayınca paylaşmıştı bunu.

Gelin kaynana işiniz yok belli ki.
Ne boş işlerle meşgulsünüz.
O fal dörtlüğü paylaşıyor,siz sitem ediyorsunuz.
Hayat size güzel vallahi.

İşim çok valla sitem etmek öyle zaman gerektiren bir şey değil. Anlık bir şey. Herkesin derdi kendine büyük. Dalga geçilecek bir durum yok.

Bundan sonra öyle bisey paylaşamaz cevabını şak diye aldığı için:) yazik ya valla şaşırıyorum kaç yaşına gelmiş insanlar gelinlerine laf atıyor, onun kendi gibi olmasını , onu yönetmeyi istiyor falan. Hiç olgun denmez ki böylesine. Aklı olan kaynana sadece oğlunun huzurunu ister. Der ki ben gelinimi çok seveyim ki o da oğlumu çok sevsin.

Hadi o cahillik etmşs yazmış,siz niye böyle bir yorum yazıp,ele güne malzeme verdiniz ki?

Cevap vermeyip görmezden gelseydin keşke. seninki gene wpta paylaşmış. Benimki facebookta durumuna benim için insan insan mıdır sürekli yiyip içip uyumakla geçiyosa ömrü yazmıştı. Görmezden geldim, kocamada gösterdim annen bunu yazmış diye. Ben kendimi gereceğime o mahçup olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…