- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Yapıştırsın cevabını. Bir süre değil görüsmek,telefonlarına dahi çıkmasın eşiniz,neden annesinin ağzının içine bakıyor ki?Eşim bebeğimizi çok seviyo o böyle bişey düşünmüyor fakat kv farklı imalarda bulunuyor istemiyorum diyo eşime çok baskı yapıyor eşim beni sevdiğini durumu düzelticeğini söylüyor ama çok gerginiz
Kızımı alıp annemlere geldim şuanda sürekli arıyor ama açmıyorum. Kv annemi arayıp oğlum kızın yüzünden eve gelmedi nerde kalır bu soğukta oğlumu perişan etti vs vs şeyler söylemiş annemde geber ahlaksız falan diyince telefonda baya tartıştılar
Neden bole kaniya varmis esinizimi aldattiniz yoksa kayonavlideniz hastami yazik o bebege ya. Dna testi yaptr4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Eşim bebeğimizi çok seviyo o böyle bişey düşünmüyor fakat kv farklı imalarda bulunuyor istemiyorum diyo eşime çok baskı yapıyor eşim beni sevdiğini durumu düzelticeğini söylüyor ama çok gerginiz
Konu sahibi sayın4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Anlattiklarin dogruysa iste bu tarz kv ile omur boyu gorusulmez.Kızlar bayadır yazamadım evimi taşıyordum. Eşim taşınmamıza karar verdi taşındık uzak bir semte herşey iyi gidiyor gibi görüşmüyoruz kv ile düzenimizi değiştiriyoruz yavaş yavaş eşim dna testine karşı çıktı bu çocuk benim böyle bişey yaptırmam dedi bizde taşınmakta çare bulduk
3 günde nasıl toplanıp, taşındınız? Ben pek inanmadım.Kızlar bayadır yazamadım evimi taşıyordum. Eşim taşınmamıza karar verdi taşındık uzak bir semte herşey iyi gidiyor gibi görüşmüyoruz kv ile düzenimizi değiştiriyoruz yavaş yavaş eşim dna testine karşı çıktı bu çocuk benim böyle bişey yaptırmam dedi bizde taşınmakta çare bulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?