Kv sayesinde boşanıyoruz

Kocanız da inanmış ve bunu size mi söylemiş. Pes!!!

Okurken çok sinirlendim, yazıp yazıp sildim. Sırf yanlış bi şeye sebep olmayayım diye sildim. Yoksa yazacak çok şey var.
Senden sadece sesini çıkarmayıp altta kalmamanı istiyorum. Kayınvalidene dişli olduğunu göstermenin zamanı gelmiş geçiyor. Aklını başına toplaması gerek bi an evvel.

Sesini çıkarmayıp öylece DNA testi yaptırmayacaksın umarım..

Harika bi fikir.
Konu sahibi mutlaka uygula bunu.

4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Onlara benzemediği için mi öyle düşünüyor? Ya bu çokkk saçma geçmişte aranızda bir sorun oldu mu? Kv çok çirkin düşünüyor

Ben de babama benzemiyorum. Yoksa benim babam bahçıvan mı Tövbe tövbe
Bu kayinvalideler daha neler yumurtlayacak bakalım. Yaratıcılık gerektiren işlerde kadınların erkeklerden bir tık daha önde olduğunun ispatlari resmen ,KV fantezileri. Geçenlerde de bir tanıdık anlattı. KV,oğluna , karinla ayrı uyuyun oğlum diye tembihliyormus. Onlar ayrılmış ama umarım sizinki öyle olmaz. Böyle bir iftiraya sessiz kalmayın, sizden yalvara yalvara özür dileyecek duruma getirin o kayinvalideyi.

Manyak mı o KV. Böyle düşünmesinin başka sebebi olmalı... şizofrenik bir durum. Al raporu akla kendini. Yapmak zorundasın, başka çaren kalmamış... sonra da çıkar hayatından o kadını .Kolay gelsin cnm...

Kv değil sebep
Adam olmayan bir canlıyla evlenmişsiniz
Eşine sahip çıkmayan erkek mi olur
Aynı şekilde kadın da eşine sahip çıkmalıdır

Sorunu asıl kocada arayın

Kv nizin ailesinde kimseye benzemeyen birileri olmasin?Hani klişe ama güzel tespittir; Kişi kendinden bilir işi.
Ayrica tepkisizliğin, ima olmasindan kaynakli ise yanliş yoldasın cnm bu gun cocuğunu ima eder yarın başka birini dost tutar açık açık.

SENİN YERİNDE OLSAM kocamam sesinide çıkarmıyosun inanıyosun galiba der kapıyıvurur annemlere giderdim şahsen sonrada dna yaptırır bak böle annenin lafına geliyosun al bak kiminmiş deyip daha muatap bile olmazdım

yuh artık kayınvalideler iyice kendini aştı çirkeflikte son nokta

geçenlerde bir arkadasım anlatmıştı gerçeklik payı ne kadar var bilmiyorum ama ;

' allah SAV ilk çocukları bilerek babaya baba tarafına benzetirmiş ki kadın kimsenın iftirasına uğramasın diye '

dna testi yaptır ve açabileceğin bütün davaları aç

4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm

sen bu yell.z kaynannanın sözü uüzünden yuvanı yıkma. dna testi yaptır . o kocam olacak adamada dna onun cıkarsa o bebegi o kaynananın göremeyecegini söyle. tövbe tövbe

esine dersin dna yaptıracam annenle konusmayacagim artık karısanassın zaten bebegede bu yagtayı vurdu bizi unutsun. diye basta anlas sonra da konusma kv ile ilgili sil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…