- 21 Temmuz 2016
- 1.603
- 2.139
- 63
- 38
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Oowww cuk diye oturmuş lafSüt veren değil ... veren yaranır demiş bir rezil kaynana, arkadaşım da demiş ki e onu da sen ver o zaman
Harika bi fikir.Bence kayınvalidenizin yanına birkaç güvendiğiniz kişi ve eşinizle gidin ve sakince "Merhaba, eşimi aldattığımı ve çocuğumun babasının eşim yani oğlunuz olmadığını söylüyormuşsunuz. Bunu bir de yüzüme karşı şahitler eşliğinde ve ses veya görüntü kayıt altına alınırken söyler misiniz?" diyin. Neden diye sorarsa, "Ben kendime güveniyorum dolayısıyla iftira ve hakaret davası açarak adımı temize çıkaracağım" dersiniz.
Kabul edip aynı şeyleri söyleyeceğini sanmıyorum. Söylerse kayıt altına alıp dava açabilirsiniz. Kabul etmezse yine sakin sakin "bir daha aynı şeyleri söylediğinizi duyarsam davayı her halükarda açacağım" deyip kalkıp gidebilirsiniz.
Onlara benzemediği için mi öyle düşünüyor? Ya bu çokkk saçma geçmişte aranızda bir sorun oldu mu? Kv çok çirkin düşünüyor4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Simdi agzimi acicaktim ama neyse.Arkadaşın eşi de diyormuş ki annem kar siyah yağıyo derse öyledir ben başka gerçek tanımam,var böyle tipler,gönülsüz ilişkiden doğmuş bebeler bunlar, hasta annelerin yetiştirdiği hasta beyinler
4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
tabi kocn onun tarafındaysa ondanda bir b.k olmazsen bu yell.z kaynannanın sözü uüzünden yuvanı yıkma. dna testi yaptır . o kocam olacak adamada dna onun cıkarsa o bebegi o kaynananın göremeyecegini söyle. tövbe tövbe
esine dersin dna yaptıracam annenle konusmayacagim artık karısanassın zaten bebegede bu yagtayı vurdu bizi unutsun. diye basta anlas sonra da konusma kv ile ilgili sil.Eşim bebeğimizi çok seviyo o böyle bişey düşünmüyor fakat kv farklı imalarda bulunuyor istemiyorum diyo eşime çok baskı yapıyor eşim beni sevdiğini durumu düzelticeğini söylüyor ama çok gerginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?