Kv sayesinde boşanıyoruz

Mahkemede dna testi isteyip donlarına kadar alın, boşanmaktan vazgeçmeyin, birdahada torunlarını onlara göstermeyin...deyim yerindeyse cazgır olup tüm sülalenin ağızlarına s....

Çok tuhaf pardon ama...

Böyle çirkin ithamda bulunabilecek cesareti nerden alıyor...

Eşiniz ve siz sakin kalmışsınız .Ben olsam o evlerini başına yıkardım...

Bu kv .de anne değil ,asıl eşiniz onun öz çocuğumu sorgulardım,ziraa sizi geçtim, bir anne öz evladına sorun ne olursa olsun bu tarz ithamda bulunamaz.

O insanlardan pılınızı pırtınızı toplayarak kaçınnnn...

4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Kayınvalıde durduk yere boyle bırsey mı dedı tuhaf
Ben olsam dna raporunu gozune sokar maddu manevı tazmınatla bosanma davası acardım
Kayınvalıden yuzunden bosanmıyorsun bu arada
Benım kayınvalıdem oyle bı laf etse esım onu kovar omru billah bıdaha gorusmez cenazesıne bıle gıtmez
Senın koca şambabasıymıs

bir yakınım da kayınvalidesi yüzünden boşanıyor.oğluna büyü yapmış.ama kocasıda sürekli tarlatklıyormuş kadını.anasını sevmezmiş ama savunurmuş.ailesi tam bir ruh hastası çıkmış anlayacağınız.kızın elinden altınları alıp adam anasının borcuna yatırmış.üstüne kızın annesine küfürlü mesajlar.kvaldesinin yüz felcinden suratı yamulmuş ve hala o yamuk suratla gelinini kötülemekte.

Saçmalaşmışsınız kafam dalgın siz neyin lafını soksam peşindesiniz

Yanlış anladın beni. Laf sokmadım ki sana.

Hani hayırlı bir şey olunca "şunun sayesinde oldu" kötü bir şey olunca da "şunun yüzünden oldu" deriz ya.. kocan annesine inandığına göre senin için doğru biri değil belki de, o yüzden kaynana "sayesinde" boşanıyoruz demen gerekirdi zaten.

Anladın mı beni şimdi?

Kızımı alıp annemlere geldim şuanda sürekli arıyor ama açmıyorum. Kv annemi arayıp oğlum kızın yüzünden eve gelmedi nerde kalır bu soğukta oğlumu perişan etti vs vs şeyler söylemiş annemde geber ahlaksız falan diyince telefonda baya tartıştılar

Arkadaşım konuyu tam olarak anlatta biz de ona göre yorum yapalım.Bir kv denin gelininin namusuna laf atması korkunç bir şey.Durup dururken böyle bir şey mi dedi böyle düşünmesine neden olacak bir şey mi yaşadınız bu noktaya takıldım.

Eski sözlümle akrabalık var uzaktan düğün kartı vermek için bu binaya geldi oda görünce başladı susmadı artık üstelik oda evli 3çocuğu var eşim kıskandı haklı olarak ama bana tepki yapmadı bu kadar kızmadı sadece kıskandığını dile getirdi ama kv başladı istemiyorum bu çocukta sana benzemiyo zaten ağır başlı değil herkesle konusuyo vs demeye

Allah yardımcınız olsun, eşiniz sizin tarafınızda, fakat devamli kafasını bulandıran bir insandan uzak durmak gerekir çünkü attığı iftira çok basit bir konu değil namus cinayetleri işleniyor bu sebeple; esiniz sizi öldürse mutlu olacak cocuk da ölebilir hatta tv'de hergün örneği var bir yuvayi dagitip eline ne geçecekse! Dağıtmak da mesele değil ki öldürsün diye namus ortaya atılmış. Bu kadar düşmüş, eşiniz belki üzerinde hakki vardir diye arar sorar annesini, ama siz bence bir daha görüşmeyin böyle bir şeyi gerçekten duyduysaniz. Ve uzak bir yere taşının iftirayi atan kişi üzülsün vebali ağır. Siz eşinizi seviyorsanız kv ile muhattap olmayın, tel degistirin uzaga tasinin. Bebeğiniz ve sizin için en iyisi bu, eşiniz sizi suclamadigi sürece bosanmayi düşünmeyin. Zaten bu iftiralarin sebebi de bu. Siz mutlu olacağınız yolu seçin.

Terbiyesiz kadın Allah ıslah etsin.Ama siz de kendinizi savunun bir insana söylenebilecek en ağır iftirayı atıyor.

Eşiniz bu saçmalıkları size niye anlatıyor... annesinin ağzını kapatacak iki laf edip konuyu kapatamıyor mu...

Benim sevgilimin annesi böyle bişey yapacak ki asla yapmaz hayal dahi edemiyorum adam neler yapar. Bu adam susturamıyor mu ahlaksız anasını. Ne demek senin namusuna laf atmak. Kendi oğlunun da namusuna laf ediyor. Çok ağır sövdüm de yazmayacağım şimdi bişey.

Çok çirkin bişey ama Dna testi yaptır ve suratına fırlat, mecazi değil bildiğin kafasına fırlat. sonra da hukuki haklarını öğren varsa açabileceğin bir dava aç. Bu kadına da her türlü sövebilirsin ne desen hakkın var sesin çıksın asla susma. Eşin de sana en ufak öf derse en ufak onun tarafında olursa onu da at gitsin. Anası karısına laf edince pişman edemeyen adamdan hayır gelmez zaten. Çok sinirlendim ya.

Bunlar ne tür ruh hastası ??? kapınızda sürünürler insallah.

Nasil ya esiniz evet anne haklisin deyip bosanmaya mi karar vermis?
Allah kirtarmis o zaman kardes seni!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…