- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Kayınvalıde durduk yere boyle bırsey mı dedı tuhaf4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
tövbe estağfurullah ! Bir yaşıma daha girdim, Allah ıslah esin, eşiniz ne diyor peki bu duruma4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Saçmalaşmışsınız kafam dalgın siz neyin lafını soksam peşindesinizBaşlıktaki "sayesinde" sözcüğünü bilerek mi seçtin? Bence kaynana hayırlı bi işe vesile olmuş.
Saçmalaşmışsınız kafam dalgın siz neyin lafını soksam peşindesiniz
Eski sözlümle akrabalık var uzaktan düğün kartı vermek için bu binaya geldi oda görünce başladı susmadı artık üstelik oda evli 3çocuğu var eşim kıskandı haklı olarak ama bana tepki yapmadı bu kadar kızmadı sadece kıskandığını dile getirdi ama kv başladı istemiyorum bu çocukta sana benzemiyo zaten ağır başlı değil herkesle konusuyo vs demeyeArkadaşım konuyu tam olarak anlatta biz de ona göre yorum yapalım.Bir kv denin gelininin namusuna laf atması korkunç bir şey.Durup dururken böyle bir şey mi dedi böyle düşünmesine neden olacak bir şey mi yaşadınız bu noktaya takıldım.
Allah yardımcınız olsun, eşiniz sizin tarafınızda, fakat devamli kafasını bulandıran bir insandan uzak durmak gerekir çünkü attığı iftira çok basit bir konu değil namus cinayetleri işleniyor bu sebeple; esiniz sizi öldürse mutlu olacak cocuk da ölebilir hatta tv'de hergün örneği var bir yuvayi dagitip eline ne geçecekse! Dağıtmak da mesele değil ki öldürsün diye namus ortaya atılmış. Bu kadar düşmüş, eşiniz belki üzerinde hakki vardir diye arar sorar annesini, ama siz bence bir daha görüşmeyin böyle bir şeyi gerçekten duyduysaniz. Ve uzak bir yere taşının iftirayi atan kişi üzülsün vebali ağır. Siz eşinizi seviyorsanız kv ile muhattap olmayın, tel degistirin uzaga tasinin. Bebeğiniz ve sizin için en iyisi bu, eşiniz sizi suclamadigi sürece bosanmayi düşünmeyin. Zaten bu iftiralarin sebebi de bu. Siz mutlu olacağınız yolu seçin.Kızımı alıp annemlere geldim şuanda sürekli arıyor ama açmıyorum. Kv annemi arayıp oğlum kızın yüzünden eve gelmedi nerde kalır bu soğukta oğlumu perişan etti vs vs şeyler söylemiş annemde geber ahlaksız falan diyince telefonda baya tartıştılar
Kızımı alıp annemlere geldim şuanda sürekli arıyor ama açmıyorum. Kv annemi arayıp oğlum kızın yüzünden eve gelmedi nerde kalır bu soğukta oğlumu perişan etti vs vs şeyler söylemiş annemde geber ahlaksız falan diyince telefonda baya tartıştılar
O nasıl bi kaynana ya yuh onları çekmek ve onlar için üzülmek çok yanlış olur4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?