Kv sevmeyenler

Her sordugunda niye sordun noldu de. Bir sure sonra azalir sorulari

Senin kv de de al birini vur ötekine ama allahım yaa :)) neden ayırımcılık yapıyo oğlundan olacağı içinmi torunu ? Benim kvde de oyle derdi kızımın cocuğu el oğlundan olma ama oğlumun cocuğu farklı olur diye ne saçma benim ailemde ölüyorlar torun diye ne farkediyo..i

Uff aynı benim kayinvalidem aynı herseyi soruyor bi gün yeter artık diyip bağırıcam avazım çıktığı kadar

Evet aynen öyle ama ben şöyle düşünüyorum artık . Birşeyi söylemek istediğim zaman güle oynaya filan söyleyeceğim onlara söylemeyip eşime söylüyorum olmuyor oda asla kabul etmiyor . Artık direk kv ye söyleyeceğim aracıya ihtiyacım yok . Ayrımcılık fark edersem ki kesin olacak o zaman da ben laf arasında ben hiç sevmem böyle şeyleri vs diyeceğim . Olaylar karşısında cümle kurmadığı zaman içime atıyorum büyüyor büyüyor bir kar topu misali . Sence abartıyor muyum

Hyr anlayabiliyorum seni bende öyleyim çünkü..aynen aslında şakaya vurup söyleyebilirsin yada hiç cvp vermeyip umursamamak kendiliğinden durulur belki..aslında eşe söylemek en olmayacak şey tartışma çıkıyo e zaten ailesini koruyor bari o an annesine şakayla soyleyip eşe yansıtmamak bende cok yapıyorum ve cok tartışmamız olur oysaki kabullen annenin hatasını mesela bundan 3 gün once 7 aylık bebeğim ilk defa hastalandı 39 ateşi vardı dr giydirmeyin zıbınıyla kalıcak üşüse dahi giydirmeyin dedi bizim doç dr kvde hyr sıkı sıkı giyinip örtü örtüp terletecekmişiz tutturdu diyorum anne bak cocuk havale geçirir zaten o gün rahatsızlandı da götürdük hastaneye yavrum nöbet geçirmiş bildiğin bayıldı sanki yaa dudakları mosmor oldu buz kesildi bembeyaz allahım düşmanıma gostermesin..ben hyr dedikce o giydiricez dedi sonra onlar balkona geçti ama ben odada kendimi yedim sinirden eşimlede tartıştık eşimde diyo anne cocuk havale geçirir dedi dr çıplak kalıcak o hala diyo hyr ben bosunamı 3 cocuk büyüttüm..yani akıl yoksunu yaa..

Benim karakterim susmayı başaran olmuyor ne yazıkki kv ye birşey demesem eşime diyorum onu da durup durup bir konu arasında araya sıkıştıyorum olmuyor . Senin kv çok fena sinir oldum ona

Galiba ogullarını evlendirince içlerindeki kötülük dışarı fıskırıyor. Benim kv daha beteri. Misafirin bile gelinin evine cagırır. Eşyaları eşimle ortak almamıza ragmen oğlumun evi vs vs konusur boş boş. Cahil bir aile artık kabul ettim. Gelir yemek yapışına dahi karısır. Ben sevmemekten öte nefret ediyorum diyebilirim.

Anammm bn 1 aylığına kayınvalideyle yazlığa gideceğim ...
Eşim gelemeyecek kızlar normalde her sene yazlığımıza eşim ve çocuklarım gider 1 ay kalırdık...
Çocuklar geçen senede gidememişti.

Sizce çocuklar denize girsin hava alsın diye 1 ay yada 20 gün kv çekilir mi?
Siz olsanız gitmek istermiydinz??

Uff aynı benim kayinvalidem aynı herseyi soruyor bi gün yeter artık diyip bağırıcam avazım çıktığı kadar

Sözde karışmıyor ama eve gelir kafası tüm evi tarar. Evin her yerini inceler. Misafirim gelir sanki ben yemek yapamıyormuşum gibi ben yapayım der ki çok güzel yemek yaparım.annemlerin geldiğini duysun koşarak gelir ama asıl sinirimi bozan soru sormasının dışında benimle sürekli inatlaşır istediği olmazsa trip atar.

Benim kv incik cincik her seyi sorar benim ve ailem hakkinda. Ablamin esinin memleketini, annesinin memleketini bile sorar. Ben saf soyluyordum. Sonra baktim bunlar gorumcem biriyle konusurken bizden sakliyorlar. Anladigimi belli ettim utandirdim artik soramiyor. Evle, cocukla ilgili sorularina da cogu zaman ne yapacaksin, niye noldu falan diyorum. Iyi oluyor

Dediğinizi yaptırıyor, cevabını veriyorsunuz. Hatta anneniz de karışıyormuş. Ötesi ne olur bilmiyorum , daha ne olsun ki.

Hiç mi iyi yanları yok, hep kötü mü , ablamla için soruyorum. ?

Bütün altınlar ve nakit tek bir oturma grubuna mi gitti ?

Psikolojik tedavi görüyormuş , az bir şey değil bu. Arkasına neden sığınsın, hastaymış işte .

Hiç daha anlayışlı olmayı, he he değip geçmeyi denediniz mi ?

Benim karakterim susmayı başaran olmuyor ne yazıkki kv ye birşey demesem eşime diyorum onu da durup durup bir konu arasında araya sıkıştıyorum olmuyor . Senin kv çok fena sinir oldum ona
Sinir olmayan yok cok garip bi kişiliğe sahip düşünceye sahip..susarsan ezerler ama kocalar hep aynı değilmi haklısın dicek hali yok o yüzden kvdeye bişekil soylemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…