- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Yeni başlayanlar içinmi anlattınız bunları tekrardan .
Benım ailemde uzakta, yoksa böyle olmazdı belki, gidin doya doyaBen de her seferinde oraya mı gittin, kimlesin, annenlere mi gittin, oğlumla nereye gittiniz, ne yediniz, annenlerde mi kalacaksın, annenler orda mıydı gibi sorgu sual takılan bir kv sahibiyim. Sinirlerim bozuluyor şimdilik susuyorum ama annenlere mi gidiyorsun sorusuna gerçekten canım çok sıkılıyor ve ne cevap vereceğimi bilmiyorum. Bi de şey vardı onu unuttum yeni mi uyandın, kaçta uyandın.
Benım ailemde uzakta, yoksa böyle olmazdı belki, gidin doya doya
Kusura bakma ama konuların hep benzerMune Bdv açıklamasında çanınız sıkkın veya değil rahatlamak için yazın diyor ve bu arkadaş site sahibi gibi konu seçiyor
Eğer anneniz bakabilirse size doğumdan sonra kesinlikle anneniz kalsın yanınızda çünkü bebek doğunca nedendir bilmiyorum kvdelerde bi sahiplenme duygusu oluyor ve hep kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar benim ailem yurtdışında olduğu için mecbur kvdem kaldı ayağa kalkmam yasaktı bacak enfeksiyonu geçirmiştim gebelikte evimi sinekler basmıştı sonra annem bebeği görmek için doğumdan 1 hafta sonraya gelebildi kvdem kucağına pek vermiyordu garip hareketler annemde kızmıştı hatta ben onca yoldan torunumu gormeye geldim ne yapmaya çalışıyor bu kadın diye.aramıyor ve boyle saçma laf sokmaları varsa sanırım çekemiyordur olabildiğince kvden kalmasın derim yoksa ben gibi lohusalığın berbat geçerValla bende sevmiyorum açıkcası . İlk hiç birşey hissetmiyordum hatta iyiydi bence . Sonra garipleşti evlendikten sonra biz başka şehire yerleştik ben nezaket amaçlı haftada birkaç kere arıyordum . Ay baktım o hiç aramıyor şaşırmaya başladım . Eşim afrine gitti bende annemlerin yanına orada da 1 kere aramadı mal gibi ben aradım yine onusonra eşim yine yoktu onun evinde kalmaya başladım güya kalacaktım Ramazan günü 3 gün aynı yemeği yedirdi şimdi o yemeğe bakamıyorum bile . Ben kocam yok diye ağlıyorum bana dedi ki çocuğunuz olmuyorsa oğlumun olmasına gerek yok seni doktora götüreyim( 6 aylık evliydik onun 3 ayı zaten görevdeydi sürekli ) yine onun evindeydim bayram oldu 3. Gün hadi aile ziyareti yapalım dediler birkaç yere gittik tamam bitti eve dönüyoruz dediler şoka girdim annemlere gitmeyecekmişiz diyip annemlere kendi ağzımla götürdüm çok utanmıştım. Şimdi 3 aylık hamileyim bir hamile olduğumu duyunca aradı bir de geçen ay aradı o kadar yine aramıyor aynı kafa anlayacağın. Birde nerede Doğum yapacağıma karışıyor onun evinde yatacakmışım bana bakarmış öyle diyor
Annem gelecek kv de gelecek hali ile gelme denilmez ki bence gelsin en azından aradan çıkar . Bu sefer gelmese annem gidince gelir o daha zor olur bana . Aramıyor olması ilk başta çok sinirimi bozuyordu hala öyle aslında ama artık diyorum ki isterse aramasın bende onu aramaz oldum . Aile grubu var kp kv 3 görümce ben eşim . Orada konuşuluyor artık oraya da yazmaz oldum . Ben yazınca hep saçma şeyler oluyor laf sokma yarışına giriyor görümcem ondan da bıktım msjları görüyorum cvp yazmıyorumEğer anneniz bakabilirse size doğumdan sonra kesinlikle anneniz kalsın yanınızda çünkü bebek doğunca nedendir bilmiyorum kvdelerde bi sahiplenme duygusu oluyor ve hep kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar benim ailem yurtdışında olduğu için mecbur kvdem kaldı ayağa kalkmam yasaktı bacak enfeksiyonu geçirmiştim gebelikte evimi sinekler basmıştı sonra annem bebeği görmek için doğumdan 1 hafta sonraya gelebildi kvdem kucağına pek vermiyordu garip hareketler annemde kızmıştı hatta ben onca yoldan torunumu gormeye geldim ne yapmaya çalışıyor bu kadın diye.aramıyor ve boyle saçma laf sokmaları varsa sanırım çekemiyordur olabildiğince kvden kalmasın derim yoksa ben gibi lohusalığın berbat geçer
Tabi de doğumdan sonra haliyle bebeğe destek olucaklardır bakımındA inan kvde ne kafasına giriyo bilmiyorum ama benim dediğim olsun düşüncesine giriyor ve doğum yapan kadın hassas oluyor tabiki gelme denilmez gelirde ama yanında kalmaya günlük bakımında kendi annen olması daha iyi ve doğum yaptıktan sonra kendi annenle cok daha rahat olursun ama kvde de insan çekiniyo.derlerya mesafe iyidir ben tabi yaşadıklarımdan sonra mesafe koydum yani önceki şen şakraklığım yok eşimde farkında ve ara ara bunun tartışmasını yaşıyoruz diyorum ama saygıda kusur ediyormuyum hyr lütfen yönlendirme beni bazı kabul edemiceğim hareketleri oldu zamana bıral diyorum oyle gidiyo bakalım.morelini bozacak ne varsa izin verme aramıyomu sende 1 ara bırak o arayana kdr aramaAnnem gelecek kv de gelecek hali ile gelme denilmez ki bence gelsin en azından aradan çıkar . Bu sefer gelmese annem gidince gelir o daha zor olur bana . Aramıyor olması ilk başta çok sinirimi bozuyordu hala öyle aslında ama artık diyorum ki isterse aramasın bende onu aramaz oldum . Aile grubu var kp kv 3 görümce ben eşim . Orada konuşuluyor artık oraya da yazmaz oldum . Ben yazınca hep saçma şeyler oluyor laf sokma yarışına giriyor görümcem ondan da bıktım msjları görüyorum cvp yazmıyorum
Açıkcası ben bebek bakımı için kimseyi istemiyorum . Duruma bağlı tabi Doğum nasıl olur bilmiyorum da 10 gün kalmalarını isteyeceğim gelmeden direk söyleyeceğim zaten rica ediyorum ben kendim bakacağım o yüzden böyle diyeceğim kendi anneme de . Kendi annem kalsa kv ye git diyemeyiz oda kalır yer bitirir beni . İşin garibi ne biliyor musun Görümcem ile kv si aynı apartmanda oturuyorlardı görümcem 8 aylık Doğum yaptı . Benim kv sadece kızında 2 gün kalmış kaçmış geri gelmiş evine . Kv si varya o baksın dedi . Kız lohusalık depresyonu geçirdi kv gidince . Benim kv rahatına çok düşkündür hiç öyle temizlik yapmaz evde yemek pişirmez bana gelse fayda sağlamaz yani aç kalırız valla .Tabi de doğumdan sonra haliyle bebeğe destek olucaklardır bakımındA inan kvde ne kafasına giriyo bilmiyorum ama benim dediğim olsun düşüncesine giriyor ve doğum yapan kadın hassas oluyor tabiki gelme denilmez gelirde ama yanında kalmaya günlük bakımında kendi annen olması daha iyi ve doğum yaptıktan sonra kendi annenle cok daha rahat olursun ama kvde de insan çekiniyo.derlerya mesafe iyidir ben tabi yaşadıklarımdan sonra mesafe koydum yani önceki şen şakraklığım yok eşimde farkında ve ara ara bunun tartışmasını yaşıyoruz diyorum ama saygıda kusur ediyormuyum hyr lütfen yönlendirme beni bazı kabul edemiceğim hareketleri oldu zamana bıral diyorum oyle gidiyo bakalım.morelini bozacak ne varsa izin verme aramıyomu sende 1 ara bırak o arayana kdr arama
En iyisi aslında bende istemiyordum ama bacak enfeksiyonumdan dolayı kalkmam yasaktı dr bebeğe birinin bakması lazım bu kız yürümicek demişti yoksa bende istemiyordum en iyisi.tembel demekki biraz o zaman belki sanada ben kaliim demez hem ne anlamı kaldıki kalmasının amacı sana yardım onlarıda yapmıyorsa fazla kalabalığa gerek yok.ahahaa valla bende depresyona girmiştim eve çıktığımın ertesi günü daha misafir çağırmıştı eve sonra gece ben bebeğimle tek yatıyordum odama dalıyordu gecede 4,5 kere emzirdinmi diyordu sanki o demese ben aç bırakıcam evet emzirdim diyordum yalan söyleme derdi :)))) tövbe yarabbim..sonra eşime sarıyordum annemler geldiğinde kvde kendi evine gitti öyle kendini kaptırmıştıki bize yok bebeğe banyo yaptırmayın yok üzerini değiştirmeyin bak geldiğimde bu giysiyle görücem demeler falan..değiltirdiğimdede niye değiltirdin banyomu yaptırdınız diye korkmuş vaziyette soruyordu..en iyisi inşallah kendin bakabilirsin rahat olursun teke tekAçıkcası ben bebek bakımı için kimseyi istemiyorum . Duruma bağlı tabi Doğum nasıl olur bilmiyorum da 10 gün kalmalarını isteyeceğim gelmeden direk söyleyeceğim zaten rica ediyorum ben kendim bakacağım o yüzden böyle diyeceğim kendi anneme de . Kendi annem kalsa kv ye git diyemeyiz oda kalır yer bitirir beni . İşin garibi ne biliyor musun Görümcem ile kv si aynı apartmanda oturuyorlardı görümcem 8 aylık Doğum yaptı . Benim kv sadece kızında 2 gün kalmış kaçmış geri gelmiş evine . Kv si varya o baksın dedi . Kız lohusalık depresyonu geçirdi kv gidince . Benim kv rahatına çok düşkündür hiç öyle temizlik yapmaz evde yemek pişirmez bana gelse fayda sağlamaz yani aç kalırız valla .
Hahahahha tövbe tövbe deli mi acaba senin kv deEn iyisi aslında bende istemiyordum ama bacak enfeksiyonumdan dolayı kalkmam yasaktı dr bebeğe birinin bakması lazım bu kız yürümicek demişti yoksa bende istemiyordum en iyisi.tembel demekki biraz o zaman belki sanada ben kaliim demez hem ne anlamı kaldıki kalmasının amacı sana yardım onlarıda yapmıyorsa fazla kalabalığa gerek yok.ahahaa valla bende depresyona girmiştim eve çıktığımın ertesi günü daha misafir çağırmıştı eve sonra gece ben bebeğimle tek yatıyordum odama dalıyordu gecede 4,5 kere emzirdinmi diyordu sanki o demese ben aç bırakıcam evet emzirdim diyordum yalan söyleme derdi :)))) tövbe yarabbim..sonra eşime sarıyordum annemler geldiğinde kvde kendi evine gitti öyle kendini kaptırmıştıki bize yok bebeğe banyo yaptırmayın yok üzerini değiştirmeyin bak geldiğimde bu giysiyle görücem demeler falan..değiltirdiğimdede niye değiltirdin banyomu yaptırdınız diye korkmuş vaziyette soruyordu..en iyisi inşallah kendin bakabilirsin rahat olursun teke tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?