Kv sevmeyenler

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Ne yapıyorsunuz kızlar, nasıl katlanıyorsunuz, kv mi anlatayım, az çok biliyorsunuz anlaşamadığımı, beni eşimi evliliğimi yönetmeye çalışan bir kv var, ilk çocuğunu evlendirdiği için karşı tarafa nasıl davranacağını bilmiyor, haberimiz yokken plan yapar kendi akrabalarıyla(eşinin akrabalarını sevmez) illa geleceksiniz diye tutturur, hayır dediğimiz zaman surat yapar eşime söylenir bana söylenir cevabını alır, evlendiğimizde evime kafasına göre halı aldı, bende değiştim hepsini ve oğluna masraf yaptırdı, perdeler ve hatta mobilya konusunda onun istediğini beğenmediğim için surat yapıldı(yatak odasını kendi paramla almama rağmen), annem kv ye sen kendi evine alırsın beğendiysen onu dedi, evime gelir kendi evi gibi sorgusuz heryeri karıştırır, eline bez alır temizliğe kalkışır sanki bana pis der gibi, çocuk gibi evinize gelmeyeceğim artık diye yaygara koparır, eşim ne saçmalıyorsun dediğinde sen böyle devam et karına uy diye öz oğlunu üzer, huzurumuzu kaçırır, eşime takılan altınları ve nakitleri aldı, aldıkları oturma odası ödendi, oysa ben hiç borç yapmadan aldım, çünkü öyle anlaşıldı fakat onlar bu sözü tutmadı, para bizde biz konuşuruz kafasında bir kadın, ben herşeyimi aldım şükür birde almasam kim bilir nasıl kötülenirdim, benim için haddini aşan kelimeler kullandı, örneğin ailem hakkında vermeseydiler kızlarını bize dedi, insanlar hakkında küfür eder bu beni çok gerer, örnek eşimin erkek kardeşinin sevgilisine afedersin kaşar ve eşimin dayısının eşine şeytan der, çocuğuna anası olmasa tatlı çocuk der, bunlar beni hep uzaklaştırdı nefret ettirdi, kendisi hap kullanıyor ve bunu kullanıp bana birşey demeyin modunda bir kadın, eşimde o hasta diye pek sert çıkamıyor, tüm bunlara susmadım hep cevap verdim saygısız oldum, atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya, siz nasıl katlanıyorsunuz

Ben de her seferinde oraya mı gittin, kimlesin, annenlere mi gittin, oğlumla nereye gittiniz, ne yediniz, annenlerde mi kalacaksın, annenler orda mıydı gibi sorgu sual takılan bir kv sahibiyim. Sinirlerim bozuluyor şimdilik susuyorum ama annenlere mi gidiyorsun sorusuna gerçekten canım çok sıkılıyor ve ne cevap vereceğimi bilmiyorum. Bi de şey vardı onu unuttum yeni mi uyandın, kaçta uyandın.

Benım ailemde uzakta, yoksa böyle olmazdı belki, gidin doya doya

Benım ailemde uzakta, yoksa böyle olmazdı belki, gidin doya doya

Ağız tadıyla gidemiyorum, hep bi sorgu sual. Bi yere gitsek bile annenler orda mıydı diyor. Bu bilgi onun nasıl işine yarayacaksa çözemedim. Kötü niyetli değildir diyorum ama üstüne basa basa söylemesi gerçekten sinirimi bozuyor.

İlk zamanlar sevmezdim cok bi kötülüğünü de görmedim allah var. Sadece lohusayken yanlısları oldu arada oğlunu doldurdu ama oglu cogunlukla benim tarafımda o yüzden simdi görmedim duymadım bilmiyorum diyorum ve hayat cok güzel. Dengesizce mi konusuyor hım deyip gülümsüyorum salağa yatıyorum dünya böyle daha güzel

Valla bende sevmiyorum açıkcası . İlk hiç birşey hissetmiyordum hatta iyiydi bence . Sonra garipleşti evlendikten sonra biz başka şehire yerleştik ben nezaket amaçlı haftada birkaç kere arıyordum . Ay baktım o hiç aramıyor şaşırmaya başladım . Eşim afrine gitti bende annemlerin yanına orada da 1 kere aramadı mal gibi ben aradım yine onu sonra eşim yine yoktu onun evinde kalmaya başladım güya kalacaktım Ramazan günü 3 gün aynı yemeği yedirdi şimdi o yemeğe bakamıyorum bile . Ben kocam yok diye ağlıyorum bana dedi ki çocuğunuz olmuyorsa oğlumun olmasına gerek yok seni doktora götüreyim( 6 aylık evliydik onun 3 ayı zaten görevdeydi sürekli ) yine onun evindeydim bayram oldu 3. Gün hadi aile ziyareti yapalım dediler birkaç yere gittik tamam bitti eve dönüyoruz dediler şoka girdim annemlere gitmeyecekmişiz diyip annemlere kendi ağzımla götürdüm çok utanmıştım. Şimdi 3 aylık hamileyim bir hamile olduğumu duyunca aradı bir de geçen ay aradı o kadar yine aramıyor aynı kafa anlayacağın. Birde nerede Doğum yapacağıma karışıyor onun evinde yatacakmışım bana bakarmış öyle diyor

Eğer anneniz bakabilirse size doğumdan sonra kesinlikle anneniz kalsın yanınızda çünkü bebek doğunca nedendir bilmiyorum kvdelerde bi sahiplenme duygusu oluyor ve hep kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar benim ailem yurtdışında olduğu için mecbur kvdem kaldı ayağa kalkmam yasaktı bacak enfeksiyonu geçirmiştim gebelikte evimi sinekler basmıştı sonra annem bebeği görmek için doğumdan 1 hafta sonraya gelebildi kvdem kucağına pek vermiyordu garip hareketler annemde kızmıştı hatta ben onca yoldan torunumu gormeye geldim ne yapmaya çalışıyor bu kadın diye.aramıyor ve boyle saçma laf sokmaları varsa sanırım çekemiyordur olabildiğince kvden kalmasın derim yoksa ben gibi lohusalığın berbat geçer

Annem gelecek kv de gelecek hali ile gelme denilmez ki bence gelsin en azından aradan çıkar . Bu sefer gelmese annem gidince gelir o daha zor olur bana . Aramıyor olması ilk başta çok sinirimi bozuyordu hala öyle aslında ama artık diyorum ki isterse aramasın bende onu aramaz oldum . Aile grubu var kp kv 3 görümce ben eşim . Orada konuşuluyor artık oraya da yazmaz oldum . Ben yazınca hep saçma şeyler oluyor laf sokma yarışına giriyor görümcem ondan da bıktım msjları görüyorum cvp yazmıyorum

Tabi de doğumdan sonra haliyle bebeğe destek olucaklardır bakımındA inan kvde ne kafasına giriyo bilmiyorum ama benim dediğim olsun düşüncesine giriyor ve doğum yapan kadın hassas oluyor tabiki gelme denilmez gelirde ama yanında kalmaya günlük bakımında kendi annen olması daha iyi ve doğum yaptıktan sonra kendi annenle cok daha rahat olursun ama kvde de insan çekiniyo.derlerya mesafe iyidir ben tabi yaşadıklarımdan sonra mesafe koydum yani önceki şen şakraklığım yok eşimde farkında ve ara ara bunun tartışmasını yaşıyoruz diyorum ama saygıda kusur ediyormuyum hyr lütfen yönlendirme beni bazı kabul edemiceğim hareketleri oldu zamana bıral diyorum oyle gidiyo bakalım.morelini bozacak ne varsa izin verme aramıyomu sende 1 ara bırak o arayana kdr arama

Açıkcası ben bebek bakımı için kimseyi istemiyorum . Duruma bağlı tabi Doğum nasıl olur bilmiyorum da 10 gün kalmalarını isteyeceğim gelmeden direk söyleyeceğim zaten rica ediyorum ben kendim bakacağım o yüzden böyle diyeceğim kendi anneme de . Kendi annem kalsa kv ye git diyemeyiz oda kalır yer bitirir beni . İşin garibi ne biliyor musun Görümcem ile kv si aynı apartmanda oturuyorlardı görümcem 8 aylık Doğum yaptı . Benim kv sadece kızında 2 gün kalmış kaçmış geri gelmiş evine . Kv si varya o baksın dedi . Kız lohusalık depresyonu geçirdi kv gidince . Benim kv rahatına çok düşkündür hiç öyle temizlik yapmaz evde yemek pişirmez bana gelse fayda sağlamaz yani aç kalırız valla .

Benimki sürekli yanımızda oğlunu öper öper suratıma bakar. Sürekli evim soğuk yalnızım korkuyorum çekirge girdi eve ya hırsız girerse der. Oğlum evlenene kadar hiçbişeyden korkmuyodum der. Başka gelinleri komşularının kızlarını bana sürekli över laf sokar. Sürekli ağlar duygu sömürüsü yapar. Sürekli hastadır. Bana her geldiğinde bende yatar. Annemler daha uzaktadır onlar yatmaz. Ne zaman ailemle plan yapsak ya ağlar ya hastalanır. Sürekli ilgi üstünde olsun hayatımızın merkezinde olsun ister. Devamlı olmayan çocuğuma bakma bahanesiyle bizle yaşamak için oğluna arkadan doldurur. Sürekli bir arada olmak ister bana sormadan plan yapar uymazsam oğlu sinir krizi geçirir. Vs vs .. dayanamadım aradım döktüm içimi. Bayramda da gitmedim boşanıyorum zaten. Kısacası karşı taraf kötüyse sen nekadar iyi niyetli olursan ol o iş yaş. Mesafeli ol ayda yılda bir git evine. Senden kıymetlisi olmaz.

En iyisi aslında bende istemiyordum ama bacak enfeksiyonumdan dolayı kalkmam yasaktı dr bebeğe birinin bakması lazım bu kız yürümicek demişti yoksa bende istemiyordum en iyisi.tembel demekki biraz o zaman belki sanada ben kaliim demez hem ne anlamı kaldıki kalmasının amacı sana yardım onlarıda yapmıyorsa fazla kalabalığa gerek yok.ahahaa valla bende depresyona girmiştim eve çıktığımın ertesi günü daha misafir çağırmıştı eve sonra gece ben bebeğimle tek yatıyordum odama dalıyordu gecede 4,5 kere emzirdinmi diyordu sanki o demese ben aç bırakıcam evet emzirdim diyordum yalan söyleme derdi :)))) tövbe yarabbim..sonra eşime sarıyordum annemler geldiğinde kvde kendi evine gitti öyle kendini kaptırmıştıki bize yok bebeğe banyo yaptırmayın yok üzerini değiştirmeyin bak geldiğimde bu giysiyle görücem demeler falan..değiltirdiğimdede niye değiltirdin banyomu yaptırdınız diye korkmuş vaziyette soruyordu..en iyisi inşallah kendin bakabilirsin rahat olursun teke tek

Hahahahha tövbe tövbe deli mi acaba senin kv de benim kv gelir evi süpürüp silmez bir yemeği yapar 3 gün yedirir böyle böyle götürür işi yeterki kalsın kızında kalmaz bende kalır çünkü torun ayrımcılığı yapıyor . Geçen sene ben hamile bile değilim hatta çocuk bile düşünmüyoruz görümcemin oğlu en büyük torun 12 yaşında filan kp diyor ki sen benim ilk göz ağrım kıymetlimsin seni çok seviyorum filan kv de durdu dedi ki dayının çocuğu olunca onu daha çok seveceğim ben şoka girdim söylenecek laf mı şu o yaştaki çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…