Kv şikayeti ki konu devamı aptalligim

Sevmiyorum degil bazen diyorum ki aslında iyi kadın evet bende fazla sivriyim ama o an bile 5 dk sonra mutlaka birşey soyluyo birşey yapıyo evet saygı duymam gerek ama herkesin içinde sizi bosandircam ben oğluma kapalı kız alacaktım sen çok bilmişsin oğlum ağzının içine bakıyor o bizim erkegimiz diye yalandan kendini yerlere atıp ciddiye alınmayınca herkesi birbirine katan insana saygı duyamıyorum ben oğlum için yuva yıkmaya çalışırsam o da benim yüzüme bakmasın bunu gerçekten diyorum inanın eşimi hep bu bayılma numaralarıyla acinditio istediklerini yaptırmış eşim yeter artık yemiyorum bunları deyince 20 kişiyi aramış kızlarına beni öldürüyor gelin demiş ki 1 kelime cevap bile vermedim ilk kez sonra ne oldu kızlar bı hısım geldi bana sürtük ,o... Diyerek daldilar içeri eşimle birbirlerine girdiler sonuç kardeşler konuşmuyo sebep annesinin yalanı farklı sehirlerdeyiz mecbur görüşüyoruz torun özledim diye gelir ben gitmesem de ...
Eşim sonradan politik davranmaya başladı ama geç kaldı maalesef ben fazla fevriyim haklısınız hatam o zaten
Perde için o şekilde söylemedi baya baya eleştirdi düzgün söylemez zaten diyorum ya bütün ev bal dök yala olsun bı tane toz tanesi bulur ve onu söyler belki de tek şikayetim o eşimle ilgili

Babası kızınca oğlum ağlayıp eve doğru gitti öyle bağırmadim ses tonum yüksekti ama bağırma şeklinde değil
Evet o tabir fazla oldu belki de ama sürekli arasam da hiç arsmasam da insan gibi davransam da hala art niyet içinde olup oğlunun yuvasını yıkmaya çalışan birisine karşı saygı duyamıyorum haksız olabilirim evet
Yaz tatilini köylerinde geçirdik 20 gün eşim ben oğlum ve kv inanın ufak tefek şeyler dışında çok sinir edecek şeyler yapmadı bende üstünde durmadim sürekli çıkıp çıkıp konu komşu dolandı sanki biz değilde o misafir gibi bütün gün herşeyi ben yaptım oğlum konuşturmuyomus diye onu bile goturmuyodu ama uzaktayken ağlar giremiyorum diye neyse yüzüme Allah razı olsun yok sayende dinlendim bilmem ne deyip biri gelince en kotu kız el kızından iyidir diyen tıp bilmiyorum iki yüzlülüğü nankorlugu kaldıramıyorum sanırım

Yaptıkları nasıl ortaya çıktı mesela? Eşiniz size hak verdi mi?

Örneğin söylediği yalanlar gün yüzüne çıktı ve inkar etmeye başladı ben öyle bir şey demedim söylemedim gibi 5 dakika sonra da iyi yaptım söyledim söylerim tabii gibi dengesizce konuşmaları oldu. Akşam ölüyorum diye ayılıp bayıldı kendini doktora götürttü sabah aradıklarında sabahın erken saatlerinde gezmeye gidebilecek kadar iyileşmişti :) Eşim şu an her şeyin farkında gerçi benim kayınvalidemin yalancı ve densiz olduğunu kendi kardeşleri bile söylüyor. Gerisini siz düşünün artık.

Eski konularınızı bilmıyorum tesasüfen denk geldim ve bu konunuzu okudum. Cok dikkatimi cekti tavrınız elestiriye cok acıksınız ne güzel. Genelde buraya bu tarz konu acanlar inanılmaz bir savunma durumunda oluyorlar üyeler yorum yaptıkca son nokta beddua etmeye baslıyorlar genelde. Kişiliginizi bilmiyorum ama bende ki izleniminiz, temiz kalpli bir insansınız.

Sağolun Allah razı olsun :) eğer kesinlikle çok haklı olduğuma emin olsam konu açıp fikir istemezdim tabiki beni hiç tanımayan insanlar anlattığım kadarıyla yorum yapiyo iyi de gelecek kötü de bunu kabul etmek lazım :) hakarete varan bir cevap olmadığı sürece öyle bı tepki tabiki vermem ki bedduayi vs de doğru bulmuyorum .kendimce savunmaya geçip yanlış anlaşılan veya eksik kalan yer varsa açıklamaya çalışıyorum sadece :) size ve tüm cevap veren arkadaşlara cook cook teşekkür ederim Allah hepinizin gönlüne göre versin

Allah sizden de razı olsun. Evladınızıda size bagişlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…