- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Sağolun her fikir çok önemli ben için ..bir kaç aydır aramıyorum geçen rahatsixlanmmis o zaman aradım sordum bir iki gün bı daha aramadım derdi de bu ama arayacak heves burakmiyosun ki ...Anlıyorum ama inanın siz uzattıkça annesine hak verecek hale gelebilir eşiniz.
Böyle durumlarda sıcağı sıcağına konuşup çözüp öfkenizi soğutmaya bakın ki her an karşınıza çıkmasın o öfke.
Süreci güzel yönetin diye söylüyorum kendi adıma böyle bir şeye şahit olsam eşime "ben senin annene saygıyla yaklaştım hep zira arada sen varsın,sana dedikodusunu da yapmadım,annen böyle konuştuğu için artık görüşmek istemiyorum,hak verirsin ki yaptığı hoş değil,benim annem yapsaydı sende aynı şekilde davranırdın"der geçerdim, annesiyle de görüşmezdim.
Bunu yapmamam halinde benimde içimde kalırdı ve olmadık bir zamanda patlardı ki bence hoş olmazdı.
Ya aslında öyle olabilmek isterdim cidden çünkü dünya böyle düz ve direkt söylemekle yürümüyor bunu anladımbırakın konuşsun
şimdi nasıl eşinizle aranız?
politik olmayı deneseniz burda birçok taktiği var
biraz zaman geçsin eşinize annesiyle ilgili tatlış (peh) şeyler anlatın
annen bu yönleri iyi misali vurgulamalar yapın
örnek;
bir yemeği yiyorsunuz mesela annen de bu yemeği ne güzel yapıyor de
onla olan komik bişeyi anlatın
siz iyi konuştukça o hakkınızda kötü konuşur dedikodu yparsa eşinizin kafasına dank eder
benim karım artık hiç konuşmuyor bu hala konuşuyor gibi
defol git artık hayatımizdan
bende dedim sizin nasıl büyüdüğünuz ortada senin annennin ne kadar pis olduğunu sende biliyorsun çok mu temizlik gördün
Neden öyle düşündünüz
yoooo tekken de bişey yapmayınYa aslında öyle olabilmek isterdim cidden çünkü dünya böyle düz ve direkt söylemekle yürümüyor bunu anladım
Annesi birarada gelince bunu yapıyor mesela canım cicim hallerine giriyor ama pat diye bi laf ediyor onu sadece ben duyabiliyordum ve patliyotum sonra ne oluyor ee ben iyilikte yaptım yaranamadım eee bunu dedin diyorum eşimin yanında valla denedim deyip ağlayıp bayılıyo bende öyle yapayım bari herkesin yanında iyi olayım Tekken sokayım lafı sonra aglayayim :))
Hehe mantıkli bu dahs uygun :)yoooo tekken de bişey yapmayın
kocanızı da o kadar arada bırakmayın
yüzüne yüzüne de kv nin normal durun
arkasından eşinize bazı konularda güzel konuşun :)
Bunun cook öncesi olduğu için belki de eşim çok tepki vermiyor biz annesi ben klima istiyorum ama şimdi siz eşya alacaksınız .Bı ton borç olacak x izin vermez diye ağladığı için tel u kapattığı an birbirimize girdik ve orda ayrıldık düğüne 2 hafta varken
Sonra annesinin mutlu olup ohh bize kaldı diye konuşmasını duyunca farkedip ailemden benden bı ton ozur dileyerek düzeltti durumu .
Bu en basiti sanırım eşime sinirim de o yüzden çok gecmiyo kadın önümde suçu bosandircam için herseyde kavga çıkardım yine bırakmadiniz diye sinir krizi geçirince artık herşeyi bekliyorum benim annemin de hataları oluyor ama eşim bişey diyemiyo çünkü bu şekilde bı niyetleri hiç olmadı eşime de bayilmiyolar ama bıraktılar artık
Amacım kendimi savunmak değil tabiki hatalarım var ama sanırım artık yiprandim ve tepkilerim biraz fazla .evet eşim ne zaman onunla Ko'nussa 'oğluma tahammülsüzlediyo yok o bunu yapiyomus yok bunun çocuğu bunu yapiyomus diye sonra farkedip kendine geliyor küçücük çocuğu bile kıyaslanmya çalışan art niyetlileri sevemiyorum
Peki sizin tavsiyeniz nedir ?her fikir çok önemli benim için :)
Doğru söylüyorsunuz maalesef nisanliligimdab itibaren iyi anılarım k kadar az ki ama bunu eşime yansıtıp her olayda başa dönüyorum .aile danışmanı bulunduğum ilde arastiracagjm mutlaka çünkü gerçekten oğlum da bile kötü anlamda değişiklik var ve bu evliliği yük gibi görünce lütfen yadırgamayin ama oğlum için bile olmasaydı belki daha kolay olurdu herşey şimdi boşansak oğlum için yine illaki karşılaşacağız tek olsam asla karsilasmazdik diye düşünürken buluyorum kendimi sonra oğluma sarılıp ağlıyorum o benim küçük mucizem tedavisiz olmaz denilen bı zamanda oldu işte insan nankorlesiyo çok sağolunAnladım. Ama sizin eşler olarak bu durumu aşmaniz lazım. Ne o annesini atabilir, nede sizi bosamak ister. Sonuc olarak sizin yuvaniz ve cocugunuzla en güzel yıllarıniz böyle huzursuzlukla, kavga ve gürültü ile gececek. Hem ikinize hemde yavrunuza yazik. Bence bir aile danışmanına gidin beraber.. Bunları asabileceginize inanıyorum. Kv deniz maalesef kötü çıkmış, ama bu demektir değildir ki evliliğinizi kötü olsun. Iyi yaşamak en iyi intikamdir derler. Bencede burda öyle olur
Evet biraz fazla hisimla yaklaştım evinin temizliği beni ilgilendirmez ama el yıkama vs diğer dediklerim kenfi annem de olsa sinirlenirum yine de birarays gelince kadına direk güzelce söylemek daha uygun sanırım :)öncelikle durup durup eşinize patlamayın derim.
defol git hayatımızdan gibi cümleleri de kullanmayın. adam tamam defoluyorum derse ortada kalıverirsiniz.
ayrıca annesinin pisliğine laf etmeyin, sizi ilgilendirmez. annesi pis olabilir ama bu eşinizin de pis olduğu anlamına veya pisliği görmezden geleceği anlamına gelmez.
Doğru söylüyorsunuz maalesef nisanliligimdab itibaren iyi anılarım k kadar az ki ama bunu eşime yansıtıp her olayda başa dönüyorum .aile danışmanı bulunduğum ilde arastiracagjm mutlaka çünkü gerçekten oğlum da bile kötü anlamda değişiklik var ve bu evliliği yük gibi görünce lütfen yadırgamayin ama oğlum için bile olmasaydı belki daha kolay olurdu herşey şimdi boşansak oğlum için yine illaki karşılaşacağız tek olsam asla karsilasmazdik diye düşünürken buluyorum kendimi sonra oğluma sarılıp ağlıyorum o benim küçük mucizem tedavisiz olmaz denilen bı zamanda oldu işte insan nankorlesiyo çok sağolun
Tatlım kaynananın insan olmasını bekleme. Eşin perde yıka dediğinde annenin perdesinden daha temiz de. Kadın işine karışma de. Sen böyle kötü değildin annen mi dolduruyo yoksa seni yanlış mı tanımışım dersin. Eşinize karşı üzgün durunYanımda söylemez ama kv ile taristigimda ondan duyduğum eşim demiş ki bundan sonra o kız için agzinizi açtığınızi girmeyeceğim yoksa bu eve son girişin olur diye sonra annesi devam edince de çocuğu 2 gün gör yeter sen rahat durmayacaksin belli deyip biletini almış biz geldik 3-4 gün kalabildi onda da ağzını acamadi ama ben gelmeden bı gün önce eşim bilet aldı diye yine bayilmsyw kalkmış ...benim annem böyle bir durumda gelmezdi zorla kavga cikarmussin yalanın ortaya çıkmış hala yapisiyosun zorla bı dur bi zaman geçsin
Merhaba ,geçenlerde konu acmistim kv eşime dedikodumu yaparken duydum ve eşimdn çıkardım acısını birçok arkadaşta tavsiye vermişti sağolsun kendimce uymaya xalismistim..
İki gün önce çıktık dolaştık yemek yedik akşam da eşim ise gitti ama o kadar keyifli bir gündü ki oğlumun 3 yaş sendromu bile strese sokmadı
Dün yine güzel başladık aslında sonra oğlum yine nedenini bilmediğimiz bir şekilde kedi miyavlamasi gibi bağırarak ağlamaya başladı :) esimde ben onu parka götüreyim diye aldı çıktı ama bu arada sende evi temizle perdelerden toz çıktı yok içinde yok hiç anca gez ccocugu da böyle mızmız yapan sensin deyip çıktı gitti
Neyse bu arada 2 defa oğlum tuvalete yetisemeyip evin kapısında altına kaçırmış üstünü değişmek için getirdi elinde tel var .yine dedikodu dinlerken çocuğu mu duymadın acaba dedim bişey demedi .
Sonra ben oğlumu alıp çıktım 1-2 saat hava soğudu oğlum eve gelmiyor hadi dedim babayı arayalım gelsin ekmek almaya gidelim .aradım geldi sen git dinlen biz baba oğul gidelim dedi o ara oğlum yine sebepsiz bu şekilde ağlamaya başlayınca kızdı bende defol git artık hayatımizdan diye bağırıp çocukla içeri gittim gelince birbirimize girdik .
Ben o çocuğa bağırmadim ki bu kadar tepki gosterdin gerekli gereksiz herseyde korumaya geçme artık filan diye bı başladı bende dedim sizin nasıl büyüdüğünuz ortada senin annennin ne kadar pis olduğunu sende biliyorsun çok mu temizlik gördün de perde toz olmuş diye laf söylemeye kalkıyosun sabah güzel kalkıp tel u eline alınca ne değişti acaba yine mi dedikodu yapıyor o Allah'ın cezası anlamıyo musun kavga etmeniz onların hoşuna gidiyor sende hep düşüyorsun dedim
O da bağırdı ben bişeye düsmuyorum tel u elimde gördüğünden beri laf sokup kavga etmeye çalışan sensin yeter artık iyi yapmış off yedin kaç gündür diye bağırdı oğlumla yemeğimizi yedik ona bişey yapmadım o da kalkıp almamış zaten
Bu nankorlugu bu ikiyüzlülüğü kaldıramıyorum .kadını arıyorum dedikodu aramıyorum şikayet bu sefer her konuştukları da acaba yine ne uyduruyor diye sinirleniyorum .
Var böyle anne tipleri, oğullarını kendi malı gibi görüp gereksiz yere kıskanırlar ama huzur bozmaktan başka bir işe yaramıyor, halbuki bir anne evladının yuvası sağlam kalsın diye çabalamalı. Eşine daha fazla yüklenme bu konuda yine de, o da onun annesi ama bir daha huzur kaçırmaya kalkarsa tabi ki cevabını ver.Evet hatta geçen konu açtım tel da diuoki sen 17, yaşında bu evden ciktin bizi terkettin bilsem okutmszdim filan niye benimle tanıştı onları dinlemeyip evlendi oğlunu kocası gibi goruyo işin kötüsü kardeşi de öyleydi düğünde kendi akrabaları dalga geçti i derece cıvık eşimin boynunu öpmeye çalışıp durmuş
Allah razı olsun *Insallah hakkınizda hayırlısı olur.
İyi fikirKaynananizla biraraya geldiginizde kendinizi met edin mahsustan. Kocanizin size soylemedigi seyleri soylemis gibi anlatin . Gecen boyle olduk dur sana da anlatayim gul diye anlatin uyuz olsun kocana yuklensin kocanda bunalsin anasindan off yeter desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?