Kv şikayeti ki konu devamı aptalligim

Sağolun her fikir çok önemli ben için ..bir kaç aydır aramıyorum geçen rahatsixlanmmis o zaman aradım sordum bir iki gün bı daha aramadım derdi de bu ama arayacak heves burakmiyosun ki ...

Eşim aramama karışmıyor ama gidip gelme konusunu hiç konuşmadım uzak şehirlerde olunca mecbur kalınıyor fakat onlar geldiğinde esimde su durumu farkettim sürekli beni övme ye calisiyo yok geçen bı börek yaptı sende yapiyodun .ama k daha güzel yapıyo bilmem ne sanırım kendince ben halimden memnunum imajı yaratmaya çalışıyor bende onun hatırı için ciddi birşey olmadıkça görmezden gelmeye calisayim

Ya aslında öyle olabilmek isterdim cidden çünkü dünya böyle düz ve direkt söylemekle yürümüyor bunu anladım
Annesi birarada gelince bunu yapıyor mesela canım cicim hallerine giriyor ama pat diye bi laf ediyor onu sadece ben duyabiliyordum ve patliyotum sonra ne oluyor ee ben iyilikte yaptım yaranamadım eee bunu dedin diyorum eşimin yanında valla denedim deyip ağlayıp bayılıyo bende öyle yapayım bari herkesin yanında iyi olayım Tekken sokayım lafı sonra aglayayim :))

yoooo tekken de bişey yapmayın
kocanızı da o kadar arada bırakmayın
yüzüne yüzüne de kv nin normal durun
arkasından eşinize bazı konularda güzel konuşun :)

Peki sizin tavsiyeniz nedir ?her fikir çok önemli benim için :)

Anladım. Ama sizin eşler olarak bu durumu aşmaniz lazım. Ne o annesini atabilir, nede sizi bosamak ister. Sonuc olarak sizin yuvaniz ve cocugunuzla en güzel yıllarıniz böyle huzursuzlukla, kavga ve gürültü ile gececek. Hem ikinize hemde yavrunuza yazik. Bence bir aile danışmanına gidin beraber.. Bunları asabileceginize inanıyorum. Kv deniz maalesef kötü çıkmış, ama bu demektir değildir ki evliliğinizi kötü olsun. Iyi yaşamak en iyi intikamdir derler. Bencede burda öyle olur

Peki sizin tavsiyeniz nedir ?her fikir çok önemli benim için :)

öncelikle durup durup eşinize patlamayın derim.

defol git hayatımızdan gibi cümleleri de kullanmayın. adam tamam defoluyorum derse ortada kalıverirsiniz.

ayrıca annesinin pisliğine laf etmeyin, sizi ilgilendirmez. annesi pis olabilir ama bu eşinizin de pis olduğu anlamına veya pisliği görmezden geleceği anlamına gelmez.

Doğru söylüyorsunuz maalesef nisanliligimdab itibaren iyi anılarım k kadar az ki ama bunu eşime yansıtıp her olayda başa dönüyorum .aile danışmanı bulunduğum ilde arastiracagjm mutlaka çünkü gerçekten oğlum da bile kötü anlamda değişiklik var ve bu evliliği yük gibi görünce lütfen yadırgamayin ama oğlum için bile olmasaydı belki daha kolay olurdu herşey şimdi boşansak oğlum için yine illaki karşılaşacağız tek olsam asla karsilasmazdik diye düşünürken buluyorum kendimi sonra oğluma sarılıp ağlıyorum o benim küçük mucizem tedavisiz olmaz denilen bı zamanda oldu işte insan nankorlesiyo çok sağolun

Evet biraz fazla hisimla yaklaştım evinin temizliği beni ilgilendirmez ama el yıkama vs diğer dediklerim kenfi annem de olsa sinirlenirum yine de birarays gelince kadına direk güzelce söylemek daha uygun sanırım :)
Daha sakin olup daha yaşımin olgunluğunu takınmak gerek çok sağolun güzel uyatiniz için :)

Insallah hakkınizda hayırlısı olur.

Kaynananizla biraraya geldiginizde kendinizi met edin mahsustan. Kocanizin size soylemedigi seyleri soylemis gibi anlatin . Gecen boyle olduk dur sana da anlatayim gul diye anlatin uyuz olsun kocana yuklensin kocanda bunalsin anasindan off yeter desin

Tatlım kaynananın insan olmasını bekleme. Eşin perde yıka dediğinde annenin perdesinden daha temiz de. Kadın işine karışma de. Sen böyle kötü değildin annen mi dolduruyo yoksa seni yanlış mı tanımışım dersin. Eşinize karşı üzgün durun

Erkeklerin perde toz olmuş yok şurası böyle olmuş yorumlarına gıcık oluyorum.Buna hazır bir cevap verebilecek olan var mı öyleyse kendin yap demek yerine...
Diğer konuya gelince o olayı yediremediğin için kocana sürekli laf sokuyorsun.Onu ben de yaptım da 1 2 kere haksız duruma düştüm yapmıyorum.Daha çok ailesine gider söyliyim cicim

Var böyle anne tipleri, oğullarını kendi malı gibi görüp gereksiz yere kıskanırlar ama huzur bozmaktan başka bir işe yaramıyor, halbuki bir anne evladının yuvası sağlam kalsın diye çabalamalı. Eşine daha fazla yüklenme bu konuda yine de, o da onun annesi ama bir daha huzur kaçırmaya kalkarsa tabi ki cevabını ver.

Erkekler perde tozunu falan pek bilir mi ki? Bunu da annesi söylemiştir gibi geldi bana.Temizlik detaylarını erkeklerin çoğu bilmez.Yine de annesini eşinize kötülemeyin.

İyi fikir daha önce bunların yörenin bi yemeğini yapmıştım izinde bunlara girince annesi de yaptı tesadüf esimde dedi ki anne gelin seni geçti valla onunki daha bı değişik oluyo ne yapsa herkes begeniyo filan dedi abartti tabi :) kavga çıkarılacak bişey yok ya bu seferde gece yatana kadar kenfi kendine konuştu demek daha güzel yaptı demek beni geçti diye :)) boyle takılma huyu da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…