Kv şikayeti ki konu devamı aptalligim

Evet biraz o dik tuttuğum kuyruğu indirerek konuşmak gerek sanırım yine cevap vererek ama daha kısık sesle ben bildiğiniz honkurdüm

Ne sen ne ben bu tip insanlarla baş edemeyiz çünkü içimizde fitne fesatlık yok boşver gerçekten günahını alıyorlar diye sevin çocuğunla mutlu ol onları hiç görme bile.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz daha mağdur durumuna dusuyolsr ki bundan önceki olayda beni haklı görmüştü ki gayet mahcup davrandı ama dün ben biraz fazla zorladim sanırım
Bu arada tanıdığım dan beri böyle ciddi anlamda duzen takıntısı var annesine de yapıyor surayi bi sileenize yok dolabın içini niye tikidtirfin üstümüze duscrk yok o yok bu ama yardım da eder kendi de yapar

Erkekler perde tozunu falan pek bilir mi ki? Bunu da annesi söylemiştir gibi geldi bana.Temizlik detaylarını erkeklerin çoğu bilmez.Yine de annesini eşinize kötülemeyin.
Bizimki gerçekten çoğu kadından beter o konuda ya perdenin tozunu bilmez tabi o an perdeyi çekiyordu güneşli bir hava tozlar uçuştu güneş vururken bazen uçar yazı minik minik öyle onun üzerine dedi .

Eski evimiz kapalı balkonfu bunlar gözüme batıyor deyip o koca camlati silerdi filan o huyundsn herkes yaka silkiyo bekarken ablasına kardeşine filan söylenirmiş ben erkek halimle sizden duzrnliyim arkanixi topluyorum diye ve cidden düzenlidir sabah geç te kalsa o pijamasini jstlsr dolaba koyar çıkardiklstini yine katlayarak makinenin üzerine bırakır filan ben öyle değilim .
Ogkumda o konuda takintili bişey yamuk durmayacak mesela bir oyuncağını aldı ya idi bitince onu aldığı yere koyup başkasını alır farkli yere konmasına bile tahammülü yok yyrnek yerken üzerine damlarsa peçete getirebilir misin diye ağlar :)) ve bu konuda asla müdahale ettirmefim huyu böyle sanırım

Ne sen ne ben bu tip insanlarla baş edemeyiz çünkü içimizde fitne fesatlık yok boşver gerçekten günahını alıyorlar diye sevin çocuğunla mutlu ol onları hiç görme bile.
Keşke hiç böyle şeyler yaşanmasaydı dimi

Hahaha tamam iste sakin olun sabirli olun ve bu yolu deneyin. Gicik olacak ve pes edecek :))

Benim kv ben daha güzel cinnet geçiriyorum deyip yine 20kidi ve ambulansı arayıp bekler öyle huyları var geçmiş olsun size darısı başıma :)
Benimki de öyleydi canim en ufak biseyde yalandan ayilip bayilirdi. En son ben cinnet gecirince kal geldi :) bayilacak zamani olmadi. Hepsinden kurtuldum ohhh sefam olsun darisi basina.

Benimki de öyleydi canim en ufak biseyde yalandan ayilip bayilirdi. En son ben cinnet gecirince kal geldi :) bayilacak zamani olmadi. Hepsinden kurtuldum ohhh sefam olsun darisi basina.
Muhtemelen yaz döneminde oraya gidersek o duruma gelirim ama bu sefer eşimi de bırakır giderim uğraşamam artık kimseyle canım gururlu davranmiyo ki bı bıraksa bı olaylar soguda o da yok kendince güç gösterisi yapıyor ama eşime o zamanda demiştim ikinci bir rezillik son olur bosanrim

Aman ben ne rezillikler yasadim daha 1 aylik gelinken bana yapmadiklari kalmadi. Kocami bosayarak onlara istediklerini vermedim vermeyecegim de 2 tane cocuga tek basima bakamam. Erkek arada dengeyi kurmadikca sorunlar daha da buyuyor benimki de ailesiyle esi arasinda bi denge tutturamadi maalesef. Bende artik görmüyorum duymuyorum o sekilde devam ediyorum hayatima. Inan ki onlarin amaci da zaten kocandan bosanman, onlara bu zevki tattirma.

Bı kere şikayet edersiniz Haklı olursunuz; bin kere söylerseniz magdur olursunuz.. Eşinizi bıktırmayın her şeyi her konuyu oraya cekmeyin

eşinize verdiğiniz tepkiler çok fevri ve ağır.defol git hayatımızdan artık falan o ne öyle.o kadar kabus gibiyse boşan adama da zehir etme hayatı.o kadın her ne olursa olsun kocanın annesi.senin kucağındaki evladınla sen nasılsanız o adamla annesi de öyle.sevmiyorsun ancak saygı duyacaksın.can her zaman canandan önce gelir.sevmiyorsan görüşme dediklerini ciddiye alma bitsin.huzursuzluğu çıkartan sensin adam politik davranıyor ve seni annesine ezdirmiyor da annesi senin hakkında bir şey dediği zaman.perde olayında da bir şey dememiş ki o çocuğu oyalamış size de çok toz çıktı bir temizleyiver demiş.senin bu adamla geçinmeye niyetin var mı yok mu buna karar ver önce.

Neden hayatımizdan defol git diye esinize bağırdıniz.
Siz bu şekilde esinize bağırırken cocugunuz yaninizdamiydi?

Birde eşinizin annesine nasıl Allah'ın cezası diyebiliyorsunuz. Bu nasıl bir saygısızlıktır.

Evet maalesef onu istiyorlar ama bilmiyorum inanın iyi de davrabsam o an yüzüme gülüyor odadan çıktıgim an basliyo pis pis pis dedikoduya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…