- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Evet biraz o dik tuttuğum kuyruğu indirerek konuşmak gerek sanırım yine cevap vererek ama daha kısık sesle ben bildiğiniz honkurdümTatlım kaynananın insan olmasını bekleme. Eşin perde yıka dediğinde annenin perdesinden daha temiz de. Kadın işine karışma de. Sen böyle kötü değildin annen mi dolduruyo yoksa seni yanlış mı tanımışım dersin. Eşinize karşı üzgün durun
Benim kv ben daha güzel cinnet geçiriyorum deyip yine 20kidi ve ambulansı arayıp bekler öyle huyları varBir cinnetle hepsinden kurtuldum :)
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz daha mağdur durumuna dusuyolsr ki bundan önceki olayda beni haklı görmüştü ki gayet mahcup davrandı ama dün ben biraz fazla zorladim sanırımErkeklerin perde toz olmuş yok şurası böyle olmuş yorumlarına gıcık oluyorum.Buna hazır bir cevap verebilecek olan var mı öyleyse kendin yap demek yerine...
Diğer konuya gelince o olayı yediremediğin için kocana sürekli laf sokuyorsun.Onu ben de yaptım da 1 2 kere haksız duruma düştüm yapmıyorum.Daha çok ailesine gider söyliyim cicim
Bizimki gerçekten çoğu kadından beter o konuda ya perdenin tozunu bilmez tabi o an perdeyi çekiyordu güneşli bir hava tozlar uçuştu güneş vururken bazen uçar yazı minik minik öyle onun üzerine dedi .Erkekler perde tozunu falan pek bilir mi ki? Bunu da annesi söylemiştir gibi geldi bana.Temizlik detaylarını erkeklerin çoğu bilmez.Yine de annesini eşinize kötülemeyin.
Keşke hiç böyle şeyler yaşanmasaydı dimiNe sen ne ben bu tip insanlarla baş edemeyiz çünkü içimizde fitne fesatlık yok boşver gerçekten günahını alıyorlar diye sevin çocuğunla mutlu ol onları hiç görme bile.
Keşke yaşanmasa ama imtihanKeşke hiç böyle şeyler yaşanmasaydı dimi
Hahaha tamam iste sakin olun sabirli olun ve bu yolu deneyin. Gicik olacak ve pes edecek :))İyi fikirdaha önce bunların yörenin bi yemeğini yapmıştım izinde bunlara girince annesi de yaptı tesadüf esimde dedi ki anne gelin seni geçti valla onunki daha bı değişik oluyo ne yapsa herkes begeniyo filan dedi abartti tabi :) kavga çıkarılacak bişey yok ya bu seferde gece yatana kadar kenfi kendine konuştu demek daha güzel yaptı demek beni geçti diye :)) boyle takılma huyu da var
İnsan olmayana insanlık yaramıyo tatlımEvet biraz o dik tuttuğum kuyruğu indirerek konuşmak gerek sanırım yine cevap vererek ama daha kısık sesle ben bildiğiniz honkurdüm
Benimki de öyleydi canim en ufak biseyde yalandan ayilip bayilirdi. En son ben cinnet gecirince kal geldi :) bayilacak zamani olmadi. Hepsinden kurtuldum ohhh sefam olsun darisi basina.Benim kv ben daha güzel cinnet geçiriyorum deyip yine 20kidi ve ambulansı arayıp bekler öyle huyları vargeçmiş olsun size darısı başıma :)
İnşallah :)))Hahaha tamam iste sakin olun sabirli olun ve bu yolu deneyin. Gicik olacak ve pes edecek :))
Maalesef yaramıyor onu da denedim çünkü ama çok sıkıldım bu durumdanİnsan olmayana insanlık yaramıyo tatlım
Muhtemelen yaz döneminde oraya gidersek o duruma gelirim ama bu sefer eşimi de bırakır giderim uğraşamam artık kimseyle canım gururlu davranmiyo ki bı bıraksa bı olaylar soguda o da yok kendince güç gösterisi yapıyor ama eşime o zamanda demiştim ikinci bir rezillik son olur bosanrimBenimki de öyleydi canim en ufak biseyde yalandan ayilip bayilirdi. En son ben cinnet gecirince kal geldi :) bayilacak zamani olmadi. Hepsinden kurtuldum ohhh sefam olsun darisi basina.
Aman ben ne rezillikler yasadim daha 1 aylik gelinken bana yapmadiklari kalmadi. Kocami bosayarak onlara istediklerini vermedim vermeyecegim de 2 tane cocuga tek basima bakamam. Erkek arada dengeyi kurmadikca sorunlar daha da buyuyor benimki de ailesiyle esi arasinda bi denge tutturamadi maalesef. Bende artik görmüyorum duymuyorum o sekilde devam ediyorum hayatima. Inan ki onlarin amaci da zaten kocandan bosanman, onlara bu zevki tattirma.Muhtemelen yaz döneminde oraya gidersek o duruma gelirim ama bu sefer eşimi de bırakır giderim uğraşamam artık kimseyle canım gururlu davranmiyo ki bı bıraksa bı olaylar soguda o da yok kendince güç gösterisi yapıyor ama eşime o zamanda demiştim ikinci bir rezillik son olur bosanrim
Evet maalesef onu istiyorlar ama bilmiyorum inanın iyi de davrabsam o an yüzüme gülüyor odadan çıktıgim an basliyo pis pis pis dedikoduyaAman ben ne rezillikler yasadim daha 1 aylik gelinken bana yapmadiklari kalmadi. Kocami bosayarak onlara istediklerini vermedim vermeyecegim de 2 tane cocuga tek basima bakamam. Erkek arada dengeyi kurmadikca sorunlar daha da buyuyor benimki de ailesiyle esi arasinda bi denge tutturamadi maalesef. Bende artik görmüyorum duymuyorum o sekilde devam ediyorum hayatima. Inan ki onlarin amaci da zaten kocandan bosanman, onlara bu zevki tattirma.
Evet biraz takıntı haline geldi sanırım bende hataliyimBı kere şikayet edersiniz Haklı olursunuz; bin kere söylerseniz magdur olursunuz.. Eşinizi bıktırmayın her şeyi her konuyu oraya cekmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?