Senin evine senden habersiz çağırıyorsa sende bebeğim ağladı bişey hazirlayamadim de al pasta neden kuru pasta veya tatlı koy çayın yanına bak bakım bi daha çağırıyormu kv ne kadar ayıp ya madem çok istiyo hazırlık yapıp kendi evine çağırsin kendi kızı olsa aynısını yaparmi acaba kv Gelinleri hizmetçi olarakmi görüyorlar anlamadım ki aslında en iyisi hiç kabul etme buda ona ders olur bi daha çağırmazAsla kendi evine kiyamaz kalabalik misafir kabul etmez banada tum konuyu komsuyu cagirmis ben bu kisilerden sadece 3 tanesini taniyorum ev gormeye geleceklermis en az 10 yada daha fazla kisiyle xaten yeni ev borcumuz var benim bebegim var bu kadar insani agirlamak hadi yine neyse boyle emirvaki yapmasi bide aman kizim cok seyler hazirla bunlar dikkat eder diyo siz olsaniz napardiniz tanimadgm kisilere hizmetcimiyim ben bi akil verin kv cok dominat bi kadindir buarada
Senin evine senden habersiz çağırıyorsa sende bebeğim ağladı bişey hazirlayamadim de al pasta neden kuru pasta veya tatlı koy çayın yanına bak bakım bi daha çağırıyormu kv ne kadar ayıp ya madem çok istiyo hazırlık yapıp kendi evine çağırsin kendi kızı olsa aynısını yaparmi acaba kv Gelinleri hizmetçi olarakmi görüyorlar anlamadım ki aslında en iyisi hiç kabul etme buda ona ders olur bi daha çağırmaz
Kocaniza da malzeme çıkmışkocamda farkinda hatta dalga geciyo benle sabah ezaninda annem ilan verdirmis kamyon kasasina bindirip getirecek komsulari sana diyo
kocanda senden yanaysa hiç muhattap alma şuan maddi manevi hazır değilim ben hazır oldugumda sana söylerim deAynen oyle arkadaslar annem duysa cok uzulur zaten kv soyledim yardim edersin ya cocuga bak yada pogacalri sen hallet dedim tmm dedi kocamda farkinda hatta dalga geciyo benle sabah ezaninda annem ilan verdirmis kamyon kasasina bindirip getirecek komsulari sana diyo saka bir yana kabul etme dedi esim destek verir bana ama buseferde biliyorum surekli igneler laflariyla kv kabuletmedin diye laf sokmakta lisans sahibidir kendisi
Ben bir kek yaparim gerisini hazir alirim yetişemem ama yardim edeceksen el elden bol hazirlariz de. Yardima gelince de bebeginle uğraş hazirlasin. Gelmezse de cidden hazir al az az..Asla kendi evine kiyamaz kalabalik misafir kabul etmez banada tum konuyu komsuyu cagirmis ben bu kisilerden sadece 3 tanesini taniyorum ev gormeye geleceklermis en az 10 yada daha fazla kisiyle xaten yeni ev borcumuz var benim bebegim var bu kadar insani agirlamak hadi yine neyse boyle emirvaki yapmasi bide aman kizim cok seyler hazirla bunlar dikkat eder diyo siz olsaniz napardiniz tanimadgm kisilere hizmetcimiyim ben bi akil verin kv cok dominat bi kadindir buarada
hazır almak mantıklı bencede...Ben bir kek yaparim gerisini hazir alirim yetişemem ama yardim edeceksen el elden bol hazirlariz de. Yardima gelince de bebeginle uğraş hazirlasin. Gelmezse de cidden hazir al az az..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?