- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Aynen oyle arkadaslar annem duysa cok uzulur zaten kv soyledim yardim edersin ya cocuga bak yada pogacalri sen hallet dedim tmm dedi kocamda farkinda hatta dalga geciyo benle sabah ezaninda annem ilan verdirmis kamyon kasasina bindirip getirecek komsulari sana diyo saka bir yana kabul etme dedi esim destek verir bana ama buseferde biliyorum surekli igneler laflariyla kv kabuletmedin diye laf sokmakta lisans sahibidir kendisi
Halinize şükretmelisiniz bence . Bir kere benim kayınvalidemde misafir getireceğini söyledi kaç kişi dedim 5-6 kişi dedi ve o gün geldiğinde tam 24 kişi geldiler , resmen çıldırdım.
24 kişi mi geldilerHalinize şükretmelisiniz bence . Bir kere benim kayınvalidemde misafir getireceğini söyledi kaç kişi dedim 5-6 kişi dedi ve o gün geldiğinde tam 24 kişi geldiler , resmen çıldırdım.
Halinize şükretmelisiniz bence . Bir kere benim kayınvalidemde misafir getireceğini söyledi kaç kişi dedim 5-6 kişi dedi ve o gün geldiğinde tam 24 kişi geldiler
, resmen çıldırdım.
walla ben emri vaki den nefret ederim,,, bana çok şey hazırla dese,,, duymamazlıkdan gelirim,,,,Asla kendi evine kiyamaz kalabalik misafir kabul etmez banada tum konuyu komsuyu cagirmis ben bu kisilerden sadece 3 tanesini taniyorum ev gormeye geleceklermis en az 10 yada daha fazla kisiyle xaten yeni ev borcumuz var benim bebegim var bu kadar insani agirlamak hadi yine neyse boyle emirvaki yapmasi bide aman kizim cok seyler hazirla bunlar dikkat eder diyo siz olsaniz napardiniz tanimadgm kisilere hizmetcimiyim ben bi akil verin kv cok dominat bi kadindir buarada
Valla mümkün yaşadım gördüm .Belki konu sahibesinin kaynanası da aynı şeyi yapacak 10 diyecek 30 çıkacak olur mu olur
maksat göz korkutmamak heralde.
Hatta salonumda koltuğum kırıldı Allah'tan millet gidince kayınvalidem otururken gitti koltuk , tabi öyle pat diye ortasından yarılıp düşmedi ama bariz çöktü24 kişi mi geldilerKayınvalidendeki densizlik çüşşş dedirtti bana...
O zaman kötü işte Allah yardımcın olsun benim bebeğim yoktu ama o zaman senin işin bebekle daha zorZaten benim kvde de sayi artabilir diye acik kapi birakti al birini vur otekine yaa
Aaa aaa valla pesHatta salonumda koltuğum kırıldı Allah'tan millet gidince kayınvalidem otururken gitti koltuk , tabi öyle pat diye ortasından yarılıp düşmedi ama bariz çöktü
Aynı kadroyu çocuk görmeyede getirecekti dedim ki sana gelsinler ben sana gelirim , yardıma falan da gitmedim bir gittim baktım ki 5 kişi vardı sadece . Kendi evi olunca çağırmamış .Aaa aaa valla pesGerçekten şaşırmış senin kayınvaliden ayıptır ya o kadar kişi ne demek yani...
Tabi canım kendi evi oldumu dağılsın istemezler,gelin söz konusu oldumu sokaktaki simitçiyi bile davet edecekler nerdeyse..Nasılsa gelin yapsın ,işi ne mantığı işte..Konu sahibinin durumu daha da vahim birde çocuk varmış ben olsam asla kabul etmezdim..Allah kolaylık versin...Aynı kadroyu çocuk görmeyede getirecekti dedim ki sana gelsinler ben sana gelirim , yardıma falan da gitmedim bir gittim baktım ki 5 kişi vardı sadece . Kendi evi olunca çağırmamış .
Bu arada konu sahibesi arkadaş pastaları hazır alma fikri iyiymiş gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?