• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve annem

melyaaa

Kalbinden öpüyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
727
577
53
Kızlar selamlar..
Kv ile annem cok iyi anlasırlar sık sık telde görüsüp hep hediyelesirlerdi..Kv sürekli sen gitme annenle kardesin gelsin burda kalsınlar falan dedi bana..Babam vefat etti annemle kardesim var sadece benim için cok önemliler..
Ben de 8 aylık hamileyim annem zaten gelecekti agustos sonunda ama kv sürek gelin deyince annem de iki hafta erkenden geldi bi kac gün once biz de kvdeydik bi kac gün kalıp benim kendi evime gectik..
Asıl mesele su ki kv annemle kardesime hic de misafirmis gibi davranmadı hic hic hic..Ben annemler gelecegi gün ymek yaptm sadece pilav kaldı sogumasın diye yapmadm soğumasın diye biz otogara almaya gittik geldgmde tv izliyodu sofrayı bile kurmamıstı..Annemi üc günde üc kez evde yalnz bırakıp komsulara oturmaya falan gitti giderken hadi dünür gidelim ya da kusura bakma gitmem lazm bile demedi..Kp ile iki üc kez annemlerin yanında kavga etti..
Normalde aram iyidir ama bu tavrı cidden cok incitti beni..Şimdi size sorum normalde biz ayın 20si gibi oraya gidecektik yine ama sizce bayrama kadar evimde mi kalsam sadece bayrama gitsem gelsem mi?

Bi sabah annem patates kızartırken bırakıp gitmisti bi uyandım annem sofrayı hazırlamıs erken kalkıp ayıp degil mi sizce de?

Ders olsun bi daha gitmeyin ayrilirken sagol anne cok misafirperversin masallah annemin elini sicak suda soguk suya sokturmadin de ..
Mutlaka de bunu icinde kalmasin

Ders olsun bi daha gitmeyin ayrilirken sagol anne cok misafirperversin masallah annemin elini sicak suda soguk suya sokturmadin de ..
Mutlaka de bunu icinde kalmasin
Annem de saf gibi yatak yıkamaya kadar her seyine yardım etti 3-4 gün kaldık zaten alt tarafı

oyy ne ufak ve mide bulandırıcı hesaplar bunlar
kv çoook ayıp etmiş annenin yerinde olsam yüzüne bakmam :kahve:

Oy ya iyi anlasıyolardı annem cok bozuldu simdi hic tekrar gidesi yok

Birkac gunluk misafir gelince islere yardim beklerim ben sahsen ama ilk gun en azindan geldiklerinde yiyecekleri bir sey hazir our. Yoldan geliyorlar sonucta. Bir de markete suraya buraya gideceksem haber veririm. Goturebilecegim bir yerse yaninda otururum. Acaba esiye arasi cok bozuk da sacmaliyor mu ki?

Birkac gunluk misafir gelince islere yardim beklerim ben sahsen ama ilk gun en azindan geldiklerinde yiyecekleri bir sey hazir our. Yoldan geliyorlar sonucta. Bir de markete suraya buraya gideceksem haber veririm. Goturebilecegim bir yerse yaninda otururum. Acaba esiye arasi cok bozuk da sacmaliyor mu ki?
Yook ya kp cok iidir agzı var dili yok ısrarla tartıstı adamla anneme hicbi sey demeden gitmis

Annenin kv'ne yatili gitmis olmasi aslinda gereksiz kizi varken.
O gun ici misafirlik yapip sana gecseydiniz keske.

Kv tutumu hic hos degil. Farkli sorunlari mi var?

Ben olsam bayram oncesi gitmem. Esinizin gozlemi ne oldu?

Back
X