- 10 Ocak 2017
- 350
- 120
- 23
- Konu Sahibi goncammm48
-
aynen öyle ya işte o kadar izin almak zorundayız sanki muhtaç değliz gelmişiz kaç yaşına nasıl söyleyeceğiz diyor eşim çalışıyoruz ayaklarımzın üstünde duruyoruz sonuçtaKoca koca insanlar kendilerine biraz vakit ayırmak için ailelerin gözünün içine bakıyorlar. Ne kadar zor bir hayat. Dümdüz söyleyin alışsınlar bundan sonraki bayramlar için de.
eve gelmezler ki 4 senede bi kere gelip bir gece kaldılar çalışıyorlar tarla işleri oluyor hayvanlar var biz çalışmıyoruz sanki her fırsatta oraya gideceğizAçıklayın durumu iznimiz yok tatil yapmak istiyoruz diye,ama eve bir davet etseniz iyi olur
keşke o kadar basit olsa kv eşime çemkirir onun da morali bozulur kıyamıyorum ona gerçi kabahat onda ağırlığını koymuyorArayın bu bayram yokuz tatildeyiz deyin ne var ki bunda.
Kapına gelene yazarsın kapalıyız tatil diyeBayramlar tatildir.net.
Kabahat onda değilde sende sen gitmek istemiyorsun anladığım kadarıylakeşke o kadar basit olsa kv eşime çemkirir onun da morali bozulur kıyamıyorum ona gerçi kabahat onda ağırlığını koymuyor
Konu açan ben miyim,Kapına gelene yazarsın kapalıyız tatil diye
Ben senmiyim her konuya koşayım bildirim geldi geldim gelmişken iki sözde ben edeyim ben zaten bayrama böyle bakan insana gelmem üzülmeKonu açan ben miyim,
Banın açılır açılmaz bana koşmuşsun hemen
Seni niye ilgilendiriyor kapıma ne yazacağım,sen mi geleceksin ki,
ayrıca fotoğrafını kaldır,tanıyan çıkabilir
Bana etme,konu sahibine et,Ben senmiyim her konuya koşayım bildirim geldi geldim gelmişken iki sözde ben edeyim
Heeee muneee arkadaş banA hakAret ediyor profil resmime laf söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?