- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
- 108
- Konu Sahibi goncammm48
-
Sevgili mune hatmece isimli uye her k.valide konusuna gelip her karşıt olduğu yorumu alinti yapıp kendi fikirlerini kabul ettirene kadar neredeyse hakarete varan cümleler sarf ederken tartışmamak mümkün mü? Kendisinin yaptığı şeyleri buradakiler de yapsın diye bu kadar diretmek artık göze batıyor amaHanımlar ya sakin olun ya sonuçlarına katlanın.
O zaman şöyle yazalım, herkesin görüşüne saygı gösterilsin.Sevgili mune hatmece isimli uye her k.valide konusuna gelip her karşıt olduğu yorumu alinti yapıp kendi fikirlerini kabul ettirene kadar neredeyse hakarete varan cümleler sarf ederken tartışmamak mümkün mü? Kendisinin yaptığı şeyleri buradakiler de yapsın diye bu kadar diretmek artık göze batıyor ama
Bu konuda bende kendisi ile hem fikrim bayramlar tatil değil ama yani resmen konuları sabote ediyor dünden beri
Aynen öyle :) ağzın bal yesin derler bizim burada :)O zaman şöyle yazalım, herkesin görüşüne saygı gösterilsin.
Kimi aileleri ziyarete gider kimi tatil yapar, bu bir tercih meselesidir.
Bizim buradada yağcılık derler kızı övde ceza alma:)))Aynen öyle :) ağzın bal yesin derler bizim burada :)
Yesin bakalım:))Aynen öyle :) ağzın bal yesin derler bizim burada :)
Buyrun üslup bu malzeme buBizim buradada yağcılık derler kızı övde ceza alma:)))
Bana korkunç diyorsun hakaret ediyorsun dönde aynaya bak kimin ne olacağı bilinmezBuyrun üslup bu malzeme bu
Burada en çok ceza alan üyelerdenim ki şu anda zaten ceza alacağım bir yorum yoktu mantık bitmiş
gerçekten korkunç bir k.valide olacaksın Allah kızlarımızı senden uzak tutsun
Hakaret nerde ? Seni neden kıskansın ? Ne dediğini bilmiyorsun cidden ..Heeee muneee arkadaş banA hakAret ediyor profil resmime laf söylüyor
Onun yazdıklarını oku anlarsın hakaret nerede... sende ne dediğini bilmiyorsun bence profil resmime kadar laf söylediHakaret nerde ? Seni neden kıskansın ? Ne dediğini bilmiyorsun cidden ..
Profil resmindekini sen sanmış büyük ihtimal ,tanınırsın diye uyarmışOnun yazdıklarını oku anlarsın hakaret nerede... sende ne dediğini bilmiyorsun bence profil resmime kadar laf söyledi
Şahsına bi hakaret gormedım şahsen .. ben ne dediğimi biliyorum insanlar fikirlerini söyler kabul etmeyip aksi bi yorumla alıntı yapan sensin amaOnun yazdıklarını oku anlarsın hakaret nerede... sende ne dediğini bilmiyorsun bence profil resmime kadar laf söyledi
iyide o öyle yazılanlar yorumlanmayacak gibi bir kural olduğunu bilmiyordum zaten ayni fikir olsa niye yorumlayayım ki öyle değil mi he kuralsa yorumlar yorumlanamaz Form kuralıysa saygı duyarım ama değilse yorumlamakta ne sıkınca var ben hala da komik bayanımda habire her yorumda bayan yöneticiye sesleniyor çünkü gerçekten cümlelerim güzeldir geçende bir konuda tartışmıştım beni alt edemeyince ceza alayım diye böyle yapıyor kıskançlığı ondan söyledim hala komik ve neşeliyimŞahsına bi hakaret gormedım şahsen .. ben ne dediğimi biliyorum insanlar fikirlerini söyler kabul etmeyip aksi bi yorumla alıntı yapan sensin amabiz seni en komik üye seçtik zamanında sen neden şimdi agrasife bağladın :))
iyide o öyle yazılanlar yorumlanmayacak gibi bir kural olduğunu bilmiyordum zaten ayni fikir olsa niye yorumlayayım ki öyle değil mi he kuralsa yorumlar yorumlanamaz Form kuralıysa saygı duyarım ama değilse yorumlamakta ne sıkınca var ben hala da komik bayanımda habire her yorumda bayan yöneticiye sesleniyor çünkü gerçekten cümlelerim güzeldir geçende bir konuda tartışmıştım beni alt edemeyince ceza alayım diye böyle yapıyor kıskançlığı ondan söyledim hala komik ve neşeliyim
komiksin evet.
Özentisin s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?