• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve eşim..Arada kalan ben..

melyaaa

Kalbinden öpüyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
727
577
53
Kızlar selam..
Kvye her geldiğimizde yaşadığımız ama bu defa iyice büyüyen sorunumuzla karşınızdayım..
Benim kv aşırı dağınıktır yani şöyle söyleyeyim ayakkabı dolabından ceviz çıkarsa şaşırmam..Köyde yaşıyorlar öyle temizliğe ve düzene pek düşkün değil..Mesela şu eski cekmeceli sebzelikler vardır ya bi tane ondan var mutfakta içindekilerden bazıları patates soğan pense ilaç lokum bulgur bulaşık süngeri bezler vs vs..Yani bi cammi kırılsa kırık parcayı bi gün lazım olur diye atmaz..Evde catıda bi sürü ıvırmzıvır var..Gelin görün ki esim evde gereksiz tek parcaya tahammül edemez düzeni sever..Bi kaç kez düzeltelim dedim nereye koyayım iyi böyle falan dedi ben de onun düzeni diye bisey demedim ama sorun şu ki bisey lazım olduğunda ben ve esim asla bulamıyoruz kendisi de dakikalarca arayıp buluyor cünkü cok karısık her yer..
En son dün evde bi insaat işi vardı iş bitti ustalar gitti biz evi düzeltmeye koyulduk esim ben kv..Ama gel gör ki ne kadar düzeltirsen düzelt belli bi sistem olmadığı için tek yaptığımız bi aldığımızı baska bi yere koymak oldu..Ve sonuc esim cıldırdı evde ıvır zıvır ne varsa bagıra cagıra söylene söylene topladı attı..Kv basta cvp verdi savundu lazm dedi ama esim bagırınca sustu ve agladı..Off öyle arada kaldım ki ne desem ne yapsam bilemedim kızdım esime annen sonucta bırak onun düzeni dedim ama o da bi yandan haklı..Simdi kv hiç konusmuyor esim de cok sinirli ben öylece kaldım..

Kızlar selam..
Kvye her geldiğimizde yaşadığımız ama bu defa iyice büyüyen sorunumuzla karşınızdayım..
Benim kv aşırı dağınıktır yani şöyle söyleyeyim ayakkabı dolabından ceviz çıkarsa şaşırmam..Köyde yaşıyorlar öyle temizliğe ve düzene pek düşkün değil..Mesela şu eski cekmeceli sebzelikler vardır ya bi tane ondan var mutfakta içindekilerden bazıları patates soğan pense ilaç lokum bulgur bulaşık süngeri bezler vs vs..Yani bi cammi kırılsa kırık parcayı bi gün lazım olur diye atmaz..Evde catıda bi sürü ıvırmzıvır var..Gelin görün ki esim evde gereksiz tek parcaya tahammül edemez düzeni sever..Bi kaç kez düzeltelim dedim nereye koyayım iyi böyle falan dedi ben de onun düzeni diye bisey demedim ama sorun şu ki bisey lazım olduğunda ben ve esim asla bulamıyoruz kendisi de dakikalarca arayıp buluyor cünkü cok karısık her yer..
En son dün evde bi insaat işi vardı iş bitti ustalar gitti biz evi düzeltmeye koyulduk esim ben kv..Ama gel gör ki ne kadar düzeltirsen düzelt belli bi sistem olmadığı için tek yaptığımız bi aldığımızı baska bi yere koymak oldu..Ve sonuc esim cıldırdı evde ıvır zıvır ne varsa bagıra cagıra söylene söylene topladı attı..Kv basta cvp verdi savundu lazm dedi ama esim bagırınca sustu ve agladı..Off öyle arada kaldım ki ne desem ne yapsam bilemedim kızdım esime annen sonucta bırak onun düzeni dedim ama o da bi yandan haklı..Simdi kv hiç konusmuyor esim de cok sinirli ben öylece kaldım..
Eşinizde sizde haksızsınız, kadının evi yahu, nasıl isterse öyle yapsın. Kocaman kadın ayrıca, çocuk değilki . Hakkınız yok karışmaya. Yazık birde ağlamıs. Empati yapın biraz, onun yerinde olsanız ne hissederdiniz.

Eşinizde sizde haksızsınız, kadının evi yahu, nasıl isterse öyle yapsın. Kocaman kadın ayrıca, çocuk değilki . Hakkınız yok karışmaya. Yazık birde ağlamıs. Empati yapın biraz, onun yerinde olsanız ne hissederdiniz.
Ben de öyle dedim esime onun düzeni ama cidden evde ıvır zıvırdan yasayacak alan kalmadı ya kola bitince sisesini bile atmıyo

Kv üzülmüş haklı olarak. Ama bi taraftan da iyi olmuş. Belki biraz düzenli olmaya gayret eder bu sayede.
Siz hiç girmeyin araya kötü olan siz olursunuz neme lazım..

Ben de öyle dedim esime onun düzeni ama cidden evde ıvır zıvırdan yasayacak alan kalmadı ya kola bitince sisesini bile atmıyo
Ne olursa olsun onun evi . Kimseye hesap vermek zorunda değil. Oğlum küçük ama düşünüyorum da Ne demek gelinle ikisi benim evime karışıp laf söyleyecek, bir daha gelmeyin derim heralde

Birde aksini düşünün, size gelse , evdeki düzene laf söylese, kayınvalidem karışıyor bunaltıyor diye burda konu açardınız

Arkadaslar dedigim gibi ben şimdiye kadar hic bisey demedim hatta bizim odamız ayrı bi kac kez cay seker koymustu olsun kalsın zararı yok dedim kaldı..Sormak istedigim esimi yumusatmam mı lazm yolsa sessiz kalmaya devam mı edeyim

Yok ben girmedim zaten bisey de demedim ama esim artık gelmek istemiyo bu yüzden
Birşey demediniz ama eşinizin gözüne soktunuz bir şekilde bu düzensizliği..eşiniz de sizden güç almış eline ne geçerse atmış..
Attığı şeyler çöp dahi olsa kadına sormadan atmaması lazımdı. O yaştaki insanlar evlerindeki eşyalar ile duygusal bir bağ kurabiliyorlar bazen.zaten atmama nedeni de bu oluyor..
Evlerinin düzenine karışmaya hakkınız yoktu..

Birşey demediniz ama eşinizin gözüne soktunuz bir şekilde bu düzensizliği..eşiniz de sizden güç almış eline ne geçerse atmış..
Attığı şeyler çöp dahi olsa kadına sormadan atmaması lazımdı. O yaştaki insanlar evlerindeki eşyalar ile duygusal bir bağ kurabiliyorlar bazen.zaten atmama nedeni de bu oluyor..
Evlerinin düzenine karışmaya hakkınız yoktu..
Nasıl gözüne sokmusum?

Ay boşver karışma , iyi olmuş attığınız hatta kadını eşya eziyetinden kurtarmışsınız , karışma aralarına girme yorum yapma , arada kalırsın

Afedersin ama esin, halt etmiş.
Orası onun degil, annesinin evi.
Kadın istediği düzende yaşar.
Kimse de karışamaz.
Düzeninden dolayı da sorun çıkarmak kadını ağlatmak ayıp olmuş. En yakın zamanda inş aklı başına gelir de özür diler ve bi daha aynı hataya düşmez esin. Bence sen de karışma.

İyi de eşin eskiden o evi bilmiyor mu

Köy evi öyle olur zaten

Gidip kadına iki plastik Çekmece daha alsaydı madem

Yiyecek ve aletleri ayırsaydı vs vs

Diyelim ki birşeye ihtiyacınız oldu bulamadınız..ve istemsizce şikayet ettiniz duzensizlikten..gibi.
Olamaz mı?
Şikayet etmedim gidip kvye bulamadıgımı söyledim hep dedigim gibi ben simdiye kadar kendi odama cay seker koymasına bile ses etmeden kalsın nolacak dedim

Bu dağınıklık değil ki çünkü köy düzeni öyle gelişi güzel olur ve öyle gelişir..
Eşiniz de siz de haksızsınız. Özür dileyin bence anneden.
Hem siz niye düzeltme gereksinimi duyuyorsunuz ki. Bırakın kadının evini yahu demek ki böyle rahat. Normal temizliğini yapın, yardım edin ve bırakın..

Back
X