Kv ve görümcelerimi sevemiyorum

Daha 2 aylık nişanlısınız, neden bu kadar ilgi meraklısısıniz? Hemen kaynaşamazlar ki sizinle. Ortada sorun yok siz kendinize sorun çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Yaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
Emin ol onlar da seni sevmiyorlar ama katlanıyorlar

Bence çok haklısın. Gelin olucaksin yeni bir ailenin icine giriceksin. Senden hareket beklememeleri lazım. Yabanci olan bir nevi misafirleri "Emanetleri" olacak olan sensin samimeyet ve yakınlığı onlardan beklemen cok normal.
Kv surekli arama. Birak o seni arasın.
Görümcelerinle mesafeni her zaman koru.Arama

Olaylara kendi açından bakma, belki kendi görümcesi, eltisi ya da yakınlarında ki birinin görümcesiyle problemleri vardır, temkinli yaklaşıyordur, önemli olan beraberken ki durumu.
Benim görümcem de farklı şehirdeydi oda beni hiç aramadı nişanlıyken, senin yaptığını yapmadım ben doldurmadım kendimi, takmadım bile kafama. Şimdiden böyle doldurursan kendini ilerde aranız iyi olacaksa bile buna engel olursun.
Bir arada olunca gidişata bak sadece, ona göre davranırsın. Şuan 11 yıllık evliyim görümcem ikinci ablamdır, ne o bana laf söyletir nede ben ona laf söyletirim. :nazar::nazar::nazar:

bende hiç aramam da onlarda aramaz da değersiz mi hissediyorum HAYIR:)
boşver sen evlenecegin kişiyle mutlu ol da ararsa arasin aramasa yolla gitsinnnn.:)

Canım hiç beklenti içine girme yoksa üzülürsün..Kayınvalideden anne görümceden de abla-kardeş olmaz bence..Ben görümcelerimi aramasam sormasam hiç aramazlar beni bende artık uzak durmam gerektiğini anladım.Niye hep ben ilgileniyorum ki üstelik ailenin tek geliniyim :işsiz: Ben üstlerine düştükçe şımardılar :sopa: Kısacası mesafeli ol boşver.

Belki onlarda senden ilgi bekliyorlardır yaş olarak büyük oldukları için. Bana göre hiç gerek yok ama
madem bu kadar takıyosun sen ara adım at sonra geri çekil baktın yine sallamıyorlar açık açık konuş sonra daha büyük sorun oluyor benden söylemesi:KK51:

Canım hiç beklenti içine girme yoksa üzülürsün..Kayınvalideden anne görümceden de abla-kardeş olmaz bence..Ben görümcelerimi aramasam sormasam hiç aramazlar beni bende artık uzak durmam gerektiğini anladım.Niye hep ben ilgileniyorum ki üstelik ailenin tek geliniyim :işsiz: Ben üstlerine düştükçe şımardılar :sopa: Kısacası mesafeli ol boşver.
kayınvaliden görümceden abla kardeş gibi olunmaz...:)
öle şey bekleme balık baştan kokar herşey baştan bellidir.

kayınvaliden görümceden abla kardeş gibi olunmaz...:)
öle şey bekleme balık baştan kokar herşey baştan bellidir.
Kesinlikle öyle hala tam anlamıyla kabullenmiş değilim amaa deniyorum. Ben kardeş gibi oluruz sanmıştım ama ben aramasam plan yapmasam asla karşı taraftan bir talep gelmeyince artık sıkılmaya başladım belki de ben şımarttım bilemiyorum..Sevilmiyorum belki de:KK66:

Nişanlınızın ailesinden soğumak için bahaneler üretmişsiniz. Yok aramıyorlar, yok şöyle, yok böyle.
Yahu siz onlarla geçinmeye gönlüm yok diyin olsun bitsin.
Yazdıklarınızda dert yok, sorun yok.
İşin özü; nişanlımın annesini de, babasını da, kardeşlerini de istemiyorum ve sevmiyorum ama kılıf bulmam lazım.

Aman onlar arayınca mı değeriniz artacak? İnsan kendi değerini kendi belirler başkası değil.
Hem yolun başında bu kadar önyargı zararlı. Biraz daha olumlu düşünün.

Ben de müstakbel gelinimiz olsa aramazdım bir konu olmadıkça.
Hiç sevmem bir anda samimiyet kurmaya çalışanları yapmacık bulurum. Kendim de yapmam o yüzden..

Nişanlıyken kv yi de çok az aramışımdır. O da eşime demiş ki annemi aramıyorsun demişti. Ben çok sevmem aramayı demiştim..
Aramasınlar mesafe candır..

Kesinlikle öyle hala tam anlamıyla kabullenmiş değilim amaa deniyorum. Ben kardeş gibi oluruz sanmıştım ama ben aramasam plan yapmasam asla karşı taraftan bir talep gelmeyince artık sıkılmaya başladım belki de ben şımarttım bilemiyorum..Sevilmiyorum belki de:KK66:
sevilmeyi sevmeyi bekleme bence. snuçta onlar kocanin ailesi..
sen onlarin el kızısın gelinisin.. gelin sifati olarak görüyo yani şu onlarin soyadini taşiyosun.kızlık soyadi eklese de eşinin memleketine gelin gidiyosun farkı degişmiyo tek farki kızlık soyadinin koca soyadinin yanina eklemesi. ( sen eklememiş olabilirsin ekleyene söledim:) )
balık baştan kokar nasıl davranacagi başta belli olur kimse bunu farketmiyo çok samimi olunca affedersin b.ka çikiyo en iyisi mesafe... hiç bişey bekleme sadece saygı duy yeter.

Back
X