- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok haklısınızGörümcelerden ilgi beklemek nedir yahu dünya sizin etrafınızda mi dönüyor pardon? Çok mu lazım de hayatına bak yani tavır alacak yer aramak da moda oldu
Aman canim bosversene ya tek sorun aramamalariysa eger.mesafe candır emin ol.arasalarda evlenince her dk evinde olsalar dahami iyi.benide aramiyolar hiiic umrumda deil.dolayisiyla gelemiyolarda bende keyfime bakiyorum![]()
Emin ol onlar da seni sevmiyorlar ama katlanıyorlarYaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
Önceden diodu artik oda alisti bisey demiyo ne diyebilrki zorla güzellik olmaz.Eşiniz bişey demiyo mu
Üzerime düşmedikleri için üzülüyorum değersiz hissediyorum
Emin ol onlar da seni sevmiyorlar ama katlanıyorlar
kayınvaliden görümceden abla kardeş gibi olunmaz...:)Canım hiç beklenti içine girme yoksa üzülürsün..Kayınvalideden anne görümceden de abla-kardeş olmaz bence..Ben görümcelerimi aramasam sormasam hiç aramazlar beni bende artık uzak durmam gerektiğini anladım.Niye hep ben ilgileniyorum ki üstelik ailenin tek geliniyimBen üstlerine düştükçe şımardılar
Kısacası mesafeli ol boşver.
Kesinlikle öyle hala tam anlamıyla kabullenmiş değilim amaa deniyorum. Ben kardeş gibi oluruz sanmıştım ama ben aramasam plan yapmasam asla karşı taraftan bir talep gelmeyince artık sıkılmaya başladım belki de ben şımarttım bilemiyorum..Sevilmiyorum belki dekayınvaliden görümceden abla kardeş gibi olunmaz...:)
öle şey bekleme balık baştan kokar herşey baştan bellidir.
sevilmeyi sevmeyi bekleme bence. snuçta onlar kocanin ailesi..Kesinlikle öyle hala tam anlamıyla kabullenmiş değilim amaa deniyorum. Ben kardeş gibi oluruz sanmıştım ama ben aramasam plan yapmasam asla karşı taraftan bir talep gelmeyince artık sıkılmaya başladım belki de ben şımarttım bilemiyorum..Sevilmiyorum belki de![]()