Kv ve kp sorunu

Eşin arkandaysa onun da anne babası bir şey diyemiyorum ama, sen kesinlikle onlara karşı yumuşama cidden bunlar insana göz göre göre iftira atar tehlikeli yaratıklar....

Eşin arkandaysa onun da anne babası bir şey diyemiyorum ama, sen kesinlikle onlara karşı yumuşama cidden bunlar insana göz göre göre iftira atar tehlikeli yaratıklar....
Komşu da dün biz burda yıllardır oturuyoruz.Senin kv çok sorunlu bı insan biz senin bu kadar dayanmana sasirdik dedi

Dünden beri kendime gelemedim.Gercekten ben bu kadarını beklemiyordum.
Gerçekten normal bir zihniyetle düşünen bir insan çünkü bunları yapmaz söylemez söyleyemez,üstelik oğlunun eşine,gelinine ne kadar iğrenç bir zihniyet demekki bu zamana kadar evde kayınpeder varken biri geldiğinde bu şekilde düşünmüşler.Kızmakta sonuna kadar haklısınız ilerde çocuk düşüncesindeki de haklısınız, çünkü yetiştirme aşamasında herşeye müdehale edip kendi yaşam tarzlarını ve düşüncelerini işlemeye çalışacaklar çocuğuda.İnşallah kısa ve tez zamanda o evden kurtulursunuz,mesafe de koysanız uzağa gitmedikçe anlamaz böyleleri zaten gerçi o yılan dilleri heryere de uzanır yanRabbşm korusun.

O dilleri her şeye uzanır o kesin.Çocugum olsa göstermek bile istemem.Cocugumu da zehirler bu kadın iki yıldır burnumdan getirdi.Heralde kp evdeyken gelen her kadın kp ile sevisiyordu

Nekadar fesatlarmış
Ömür geçmez ki bunlarla
Dünden beri kendime bunu soruyorum hadi diyelim benim okulum bitince şehir degiştirdik.Ben bu kadının ne evime gelmesini isterim ne de adımı anmasını.Hayati bana zehir ettiler karı koca.

O dilleri her şeye uzanır o kesin.Çocugum olsa göstermek bile istemem.Cocugumu da zehirler bu kadın iki yıldır burnumdan getirdi.Heralde kp evdeyken gelen her kadın kp ile sevisiyordu
Sizin gençliğinizin ve evliliğinizin en güzel iki yılını, 12 yıl olarak götüren bu kadının kızı var mı bilmiyorum ama insan yaşattığını yaşamadam ölmezmiş derler kendi canına dokunduğunda anlar namus gibi birşeye dil uzatmanın yalanın ne olduğunu.

Kendi kızı yok.Zaten daha çok başka şeyler de var da onları yazsam ayrı bir konu olur çok leş bı zihniyeti var

Dünden beri kemfome bunu soruyorum hadi diyelim benim okulum bitince şehir degitirdik.Ben bu kadının ne evime gelmesini isterim ne de adımı anmasını.Hayati bana zehir ettiler karı koca.
Bir ömür görüşeceksin mecbur işte
On yıl görmesen bile,eninde sonunda yine karşılaşacaksın
Çok zor bir durum
Ben kaynanamı senede iki yada üç kez görüyorum
Nekadar iyi olsada,illaki laf sokar yada trip atar
Benimki çok yaşlı
O yüzden hiç sesimi çıkarmam çok nazlı
Ona Canım sıkılsa vicdan azabı çekiyorum,genç olsa bir iki trip yapardım ama çok yaşlı ve nazlı
Bazen diyorum,bu böyle iyiyken ve çok az görüyorken canımı sıkıyor
Allah gerçekten kaynanadan çekene yardım etsin

İşte benim sorunum da tam da bu.Cok net ki benim annem babam eşimi böyle bişeyle itham etse ben konuşmazdım bı daha.Eşim yine anne baba der haklı olduğumu bile bile onlara döner diye de korkuyorum

İşte benim sorunum da tam da bu.Cok net ki benim annem babam eşimi böyle bişeyle itham etse ben konuşmazdım bı daha.Eşim yine anne baba der haklı olduğumu bile bile onlara döner diye de korkuyorum
Tabiki döner
Çünkü bu anne baba,evladın gözünde nekadar kötü olabilir
Tavsiyem asla karalama annesini babasını
Arada kalıyor eşin doğal olarak
Ve bu onun içinde hep bir yaradır
Bugün konuşmaz Siler engeller
Yarın burnunun direği sızlar yine arar
Ki bu gayet normal
Asla kopamazlar ve sende böyle bir beklentiye girme ki canın çok daha fazla sıkılmasın

Sorun şu ki eşim ayarı kaçırıyor.Brn bunların en başta gördüm ilk aylarda.Bizi ayırmak icim,her şeyin icinde olmak için ellerinden geleni yaptılar.Ama eşim anlamadı yanimda olmadı.Beni kötü biseyle itham ettikten bı gün sonra eşim akşam eve bile uğramadan onlara gitti,canim annecim nasılsın diye.İste bunlar benim için yara.Simdi de öyle bişey yaparsa kaldiramam.Ki o güne kadar eşimin annesine iyi günde bile annecim dediğini duymamıştım.Yani insan en azından araya mesafe koyar.Ama ellerine sağlık iyi ki yaptın der gibi eskisinden de iyi davranmisti o zaman

Silemez annesini babasını
Ama senin haklı olduğunu biliyor,en azından engelleyerek tepkisini göstermiş,ha bu da doğru değil tabiki
Ama silmesini görüşmemesini bekleme
Böyle bir şey mümkün olmaz

Silemez annesini babasını
Ama senin haklı olduğunu biliyor,en azından engelleyerek tepkisini göstermiş,ha bu da doğru değil tabiki
Ama silmesini görüşmemesini bekleme
Böyle bir şey mümkün olmaz
Ben kendimi anlatamadım galiba.Ben ailesini silsin demiyorum ama eşim de mesafeyi kaçırıyor.O onlar bana bişey yapınca eskisinden de iyi oluyor bana hak verdiğini söylemesine rağmen.Bundan cesaret alarak bana daha kötü yükleniyolar ben bunun yine olmasından korkuyorum

ben babamdan küfür duymadım kendime, kaldı ki elin adamı bana küfredecek, elin kadını namusuma laf edecek. sabrınıza hayran kaldım, telefonu kapatmakla yetinmişsiniz. böyle şeylere müsade eden adama da hale eş ve koca diyebilmeniz çok garip cidden.

Eşim küfür ettiklerini duymamıştı.Eve gelmeden de tartışmişlar baya ama ben yine de bu anne babadan nefret ettim adım onlarla anılsın isyemiyorum

Eşim küfür ettiklerini duymamıştı.Eve gelmeden de tartışmişlar baya ama ben yine de bu anne babadan nefret ettim adım onlarla anılsın isyemiyorum

e söyle küfürleri.
görüşme bundan sonra. eşin gitsin görüşsün. sen tamamen kes ilişkiyi.

Insanlara uzun uzun aciklama yaparsaniz hiiii bak aciklamaya calisiyo demek ki karisma hakkimiz var diye dusunuyolar ama tek kelimelik cevaplar isi yariyo hic aciklama yapmadan eveleyip gevelemeden sana ne deyin nasil bon bon kalirlar dene bak

Insanlara uzun uzun aciklama yaparsaniz hiiii bak aciklamaya calisiyo demek ki karisma hakkimiz var diye dusunuyolar ama tek kelimelik cevaplar isi yariyo hic aciklama yapmadan eveleyip gevelemeden sana ne deyin nasil bon bon kalirlar dene bak
Valla dün onu da dedim size ne sizi niye ilgilendiriyor diye.Sen bana hesap vermek zorundasin sen bu evin gelinisin iş küfür etmelerine kadar gelince de yüzlerine kapattım telefonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…