Kv ve kp sorunu

Hata eşinizde. Zaten konuyu biliyor, bu yüzden tartışmışlar. Annesini babasını en iyi o tanıyor. O halde telefona neden sizi veriyor. Son noktayı koyacak ve eşime asla böyle davranmayacaksınız onu huzursuz etmeyeceksiniz diyecek ve telefonu size vermeden kapatacaktı.
Habgi sıfatla olursa olsun kimse küfür edemez ve kimse kimseye karışamaz.

Konuşma bu pislik insanlarla.bak emin ol öylee rahat edeceksin ki kocan arkandaymis.benzer şeyleri yaşadım 1yildir konuşmuyorum dünya varmış barışma teklifi sürekli gündemde ölsem barismam öyle rahatım ki anlatamam.üstelik kocam da arkamda degil:)

İnanın aklıma bile gelmedi.Sen gitmedin diye niye ben de gidemiyorum ben senin gittiğin yere karışmıyorum diyorum.Ben sana karışirim sen benim oğlumla evlisin.Madem hesap vermeyecektin evlenmeseydin oğlumla dedi
Allah'tan eşiniz sizi anlıyormuş. Eşiniz de aynı zihniyette olsaydı paketleyip iade edin oğlunu derdim. Tam ağzına kürekle vurmalik bi kadın.

Konuşmayacağım tamam da altlı üstlü oturuyoruz sürekli sorun çıkarıyorlar konuşmuyoruz demekle çözülecek sorunlar değil gibi çok çok art niyetli insanlar

Allah'tan eşiniz sizi anlıyormuş. Eşiniz de aynı zihniyette olsaydı paketleyip iade edin oğlunu derdim. Tam ağzına kürekle vurmalik bi kadın.
Valla aynen öyle.Kadin zaten bı tuhaf oğlum bana haram değil diyor adamı elliyor farklı yerlerinden ben anlamadım ne zamandir

Ben hiç dar zihniyette biri değilim ama evde eşi varken arkadaşıma komşuma gitmeyi kesinlikle tercih etmem, kimseyi de öyle eve davet etmem, eşli olur yemekte çayda ağırlarım o ayrı veya dışarıda hep beraber eşli eğlenilir o ayrı.
Ama çok çirkin ithamlarda bulunulması, hakaret edilmesi oldukça terbiyesizce olmuş, sizin de nispet yaptığınızı düşünüyorum, haa onlar beni sinir etti bende bilirim yapacağımı demişsiniz, yani çarşambanın geleceği salıdan belli olmuş

Ben nispet yapacak bı insan değilim oraya da ben size yapacağımı bilirim diyerek gitmedim kadın davet etti çocuk da çok ağladı az bişey durup cikuim

Tek kurtuluşun ordan taşınmak bacım yoksa bunlar sana hayatı zindan etmeye devam eder

Eşine karşı güvensizlik duyuyorsan iyi düşünmelisin, zaten öyle yapıyorsun. Allah kolaylık versin, ne diyeyim.

Konunuzda sonuna kadar haklısınız. Ama soyle bısey var kv. Ve kp. Ne oldugunu ıkı yılda ogrenmıssınzıdır. Yerinizde olmus olsam sırf o pislikleri ustume bulastırmamak ıcın o yere gitmezdim cunku sonucu belliymiş siz bıle bıle gıtmıssınız bu kadar tantana da olmazdı ve ne esınız nede siz üzülmezdınız.

So

Anne babamız bile olsa başkasına göre yaşayamayız hayatı. Bazı uyelerin kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum. Rahatsizlik vermemek adina adam evdeyken gitmeseymissiniz diyen olmuş Heralde sizin de bildiğiniz düşündüğünüz vardır bu fikrı yazmaya gerek yok ki. Neden açıklama yapma geregi duyasiniz. Çamuru yani kv kp ı uzerinize sicratmamak adına gitmeyebilirmissiniz diyen var oldu dünyamızı kötü kalpli insanların belirlediği alanlara göre kuralım. Bence yapmanız gerekn tüm şartları zorlayıp taşınmak ve tasinsan da tasinmasan da iletişimi sıfıra indirmek. Gerçek sıfırdan söz ediyorum tanimiyormussunuz gibi. Çocuk olursa da kusura bakmayın annesini saymayan yavrusunu da saymasin bir zahmet. Ayrı şehirlerde yaşayanlar nasıl mecburi olarak az görüşüyorsa arada bir gorurler o kadar. Bu insanlar kendilerine çeki düzen vermeyi egitmeyi başkasına saygi duymayi kırmamayı neden ogrenmezler de gelinden her durumda itaat ve kabul beklerler anlamıyorum. Ben de sabırlı insanım ama bu durumu yasasam o küfürlere karşılık cinnetle terbiyesize haddini bildirmek için elimden geleni yapardım. Anlamasa bile bir sonrakine ayağını denk alsın.

Size çok teşekkür ederim.Beni anladığınız için.Ben de anlamiyorum bu insanları ne yazık ki.Ben de normalde eş evdeyken gitmeyi sevmem ama gittiğim insanlar benim anam babam yaşında.Ve kadın davet etti diye samimiyetine inanarak gittim.Kimseye nispet yapmak için gitmedim.Ne kadar kötü de olsalar bunu da demezler heralde dedim.Haddini bilmeden konuşuyor sürekli.Bugun yine iki kere aradı en sonunda engelledim yani numaralarını.Yukarda diyenler olmuş gitmeseydin falan diye de kv ve kp de koca koca insanlar yani.Beni değiştirmeye çalışacaklarına kendi zihniyetlerini değiştirseler keske

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…