Aynen öyle.Cahil dostun olacağına, okumuş düşmanın olsun derler ya hani gerçekten öyle.Evde kadının eşi varsa kadın kendisi de var.Sanki ben adamla yalnız kaldım.Yani bir de eğer gerçekten aldatma niyetlisi olsam neden onların karşısındaki evi seçeyim ki?Allah sabır versin gerçekten.. kv ile uğraşmaktan daha zor bişey varsa oda 'cahil bir kv' ile uğraşmak sanırım..
Beni asla sevmez ikisi de ve inanın iki yolda o kadar çok şey yaşadım ki.Sırf onların kuklası olmadım diye.Esime söyledim eşim babasını engelledi telefonundan vs.Ama şöyle de ne zaman eşim sert tepki verse yok baban kanser oldu,yok babanın kalbi rahatsız diye eşimin vicdanına oynuyorlarKp size nasil kufur edebiliyor ya? Kufur ettiginizi esinize soylediniz mi? Yarin oburgun nasil yuzunuze bakabilecek bu adam hayrer dogrusu. Tavrini koy, barisma. Elalemin kart herifi bana kufur edecek sonra da iyi olmayi beklemesinler zaten.
Iyi yapmissin kvnin boyundurluguna girmeyerek. Aynen devam.
Kayınvalideler genelde zor zaten ama seninki haddini fazla aşmış. Ancak kv diye de düşünme anne olarak kötü. Sadece sana değil oğluba da kötü davranıyor. Bende olsam bu kadınla bütün iketişimi keserdim ama çocuk olunca biraz zor.Herkese günaydın.Bu buraya kv ile ilgili açtığım kaçıncı konu bilmiyorum.İki yıllık bir evliliğim var.Kv ile altlı üstlü oturuyoruz ne yazık ki.Şu an en azından bir 15-20 gün için taşınma imkânımız yok.Kv ve kp ile aramız şu ara öyle çok iyi olmasa da birbirmize tahammül edecek seviyedeydik ta ki düne kadar.Ben dün eve geldikten bı süre sonra onlarla ilgili bı olay yüzünden baya sinirliydim ve sakinleşmek için yürüyüşe çıktım.Yolda da bı komşunun çocuğunu sevmek için durdum biraz sohbet ettik ve beni içeri davet etti.Kv bu kadını hiç sevmiyor daha önce de hiç gitmemiş evine.Benim o eve girdiğimi görünce de hem kv hem kp eşimi arayıp senin karın öyle eşinin evde olduğunu bildiği kadınla ne yapıyor sadece kadın olsa da gidemez ben yillardir o eve hiç gitmedim diye beni şikayet etmişler.Eşimle baya tartışmışlar akşam eşimi arayıp telefona beni istedi kv ve bana bu olayı sordu.Ben de istediğim yere gidebileceğimi,ona hesap sormak zorunda olmadığımı anlattım.O da beni çok cirkin şekilde itham ederek senin erkek olan evde ne işin var diyerek suçladı. Dünden beri aklım almıyor arkadaşlar. Ben dün o evde kadınla sohbet ederken eşi yanımızda bile durmadı ki zaten eşi ve kızı da yanımızdaydı adamla asla yalnız kalmadık. Dün kv öyle şeyler söyledi ki kp de arkadan bana küfür etti.En son kapattım telefonu mecburen daha fazla küfür dinlemek istemedim. Ben bu kadının iftiralarından, beni böyle itham etmesinden çok sıkıldım. Evet eşim benim haklı olduğumu biliyor zaten dün çok da tartıştılar ama ben dünden beri düşünüyorum. İleride benim bir çocuğum olsa bu kadına nasıl göstereyim bu kadar dar zihniyette bir insana kendimi açıklamak istemiyorum. Hanımlar lütfen bana bir yol gösterin bir yandan eşime de üzülüyorum ama bir yandan da ya ilerde yanımda olmazsa diye korkuyorum. Eğer eksik olan bir şey varsa sorularınızda yanıtlarım Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Bu arada ne yazık ki benim okulum olduğu için şu an için çalışma imkanım yok.
İnanın aklıma bile gelmedi.Sen gitmedin diye niye ben de gidemiyorum ben senin gittiğin yere karışmıyorum diyorum.Ben sana karışirim sen benim oğlumla evlisin.Madem hesap vermeyecektin evlenmeseydin oğlumla dediKv ye kişi kendinden bilir işi niye kendinle karıştırıyorsun terbiyesiz kadın hadsiz diyemediniz mi. Ahlaksız insanlar ya.
Çocuğum yok şu an için.Ve benim bı rahatsızlığ var çocuğum olmayabilir.Stres yasak.Bunu ben de söyledim anne olarak da iyi değil iki yıldır ikimizin de burnunda getirdi.Esim başlarda anlamiyordu beni Yanımda olmuyordu o yüzden mi bilmiyorum şimdi eşime de güvenemiyorum ya yine dönerse diye.Hemen çocuk istemiyorum zaten ama bu evliliği devam ettirebilecegime emin değilim su an.Kayınvalideler genelde zor zaten ama seninki haddini fazla aşmış. Ancak kv diye de düşünme anne olarak kötü. Sadece sana değil oğluba da kötü davranıyor. Bende olsam bu kadınla bütün iketişimi keserdim ama çocuk olunca biraz zor.
Çok afedersiniz ama dünden beri benim de icimden bu geçiyor.Yani kadın ısrar etti gir diye çocuk da aglayinca biraz girdim çıktım zaten.Kendisi erkek olan eve gidince adamın üzerine atlıyor galibaYuh diyorum artık ya,fikri neyse zikri oymuş deyip çekiliyorum....Kp e de ayrı saydırıyorum...
İçimden şevket hocayı çıkartır hoşt az ileride havla derdim pis salyalarinietrafa saçma mikrop seni oğlunla evlendim diye başına bekçimi kesildin baba bak kadın haddini bil oğlun bile bana hesap soramıyorum sen kimsin derdim valla böyle iftiraya maruz kalmamak için bir daha bu cevabı ver.İnanın aklıma bile gelmedi.Sen gitmedin diye niye ben de gidemiyorum ben senin gittiğin yere karışmıyorum diyorum.Ben sana karışirim sen benim oğlumla evlisin.Madem hesap vermeyecektin evlenmeseydin oğlumla dedi
İşte ben safece oğlunla evlendim seninle değil oğlun beni sevdiği için burdayım dedim.Onca sözüne rağmen cirkeflesmedimİçimden şevket hocayı çıkartır hoşt az ileride havla derdim pis salyalarinietrafa saçma mikrop seni oğlunla evlendim diye başına bekçimi kesildin baba bak kadın haddini bil oğlun bile bana hesap soramıyorum sen kimsin derdim valla böyle iftiraya maruz kalmamak için bir daha bu cevabı ver.
Böyle insanlar sorunlu arkadaşım kendi zihniyetlerini başkasına bulaştırmaktalar,vallahi sabırlısın maşallah diyorum...Çok afedersiniz ama dünden beri benim de icimden bu geçiyor.Yani kadın ısrar etti gir diye çocuk da aglayinca biraz girdim çıktım zaten.Kendisi erkek olan eve gidince adamın üzerine atlıyor galiba
Dünden beri kendime gelemedim.Gercekten ben bu kadarını beklemiyordum.Cahillikte Nirvana yapmışlar karı koca.Demekki kendileri o pis zihniyette ki herkesi öyle görüyorlar.Rabbim ıslah etsin böylelerini.
Canım ama namusuna kadar dil uzatmislar susma çirkeflik değil ama lafı gediğinekoymayı bil çünkü sen sustukça daha ağır ithamlarda bulunacaklar.İşte ben safece oğlunla evlendim seninle değil oğlun beni sevdiği için burdayım dedim.Onca sözüne rağmen cirkeflesmedim
Çok teşekkür ederim.Ancak sanırım daha fazla dayanamayacagim.Bu insanlarla görüşmesem de mesafeden anlamıyorlar.Bu evliligi o iki cahil insana rağmen devam ettirebilecegime, bunlara karşı güçlü durabilecegime emin değilimBöyle insanlar sorunlu arkadaşım kendi zihniyetlerini başkasına bulaştırmaktalar,vallahi sabırlısın maşallah diyorum...
Bu olay bı kere daha farklı şekilde oldu hatta onu da buraya yazmıştım.Her seferinde cevap da versem eskisinden betr bı noktaya geriliyoruzCanım ama namusuna kadar dil uzatmislar susma çirkeflik değil ama lafı gediğinekoymayı bil çünkü sen sustukça daha ağır ithamlarda bulunacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?