Kv ve zaaflarımla oynaması

Konu sahibi cevap verdi. Çocukları bırak bu adamı evi deyip destek oldukları halde çok kıymetli! kocasını kumaya bırakmıyormuş..

Siz de, kv niz de, eşiniz de değişiksiniz bence.
Ama aynı topraktan yoğrulmuşsunuz.
Eşiniz eve gelince sizi kışkırtacağına, elini masaya vurup annesini nazikçe susturmalıydı.
Şimdi herşey daha çirkin olacak. Ben hepinizin tavrını yanlış buldum

Sayfayi actigimla kapanmasi bir oldu... Anladigim kadariyla canin cok yanmis ki boyle bisey yapmaya gerek duydun.. Umarim bundan sonra dahada zor bi hal almaz iliskiniz.. Kv yaptigida cok ayip senin ne sucun var annen baban bu sekilde olmasini gormus baskasina halt yemek duser ayrica anne ve babanin ayrilmasi kendinin uzerine kuma gelmesinden daha kotu bisey degilki.. cahili yenemezsin bu yuzden kaale almamani tavsiye ederim kardesim

Şunları bildiğin halde kayınvalidenin kumasını “çok iyi kadın sesi soluğu çıkmaz hiç” diye övmen neyin kafası? Bu mudur iyi insan olmak? Birinin evine çöreklenmek, kadın içerdeyken sesini duyura duyura kocasıyla birlikte olmak? Kötü dediğin kayınvalideni o hale getiren çok iyi insan dediğin kuma olabilir mi acaba?

Kocan kuma kabul etti diye annesine bilenene kadar babasına gösterecekti tepkisini. Her fırsatta kuma üzerinden vurulucak insan annesi değil çünkü.
Evim kapım açık gelsin bende kalsın diye de şov yapmayın bence hiç zira kocan annesini kuması üzerinden aşağılayan, annemi iyice kıskandıralım diye seni kullanıp eğlenen psikolojisi bozuk bir tip. Eve yurda o kadını sokmayacağınız çok belli.

Gerdeğin kanlı çarşafına da o gün tepki gösterecektin. Tepki göstermenin zamanı ve adabı vardır belli ki ikisini de bilmiyorsun o yüzden genç kızlara akıl vermeye kalkma bence.

İyi yapmışsın

tabi tabi çürütmesinler kocalarıyla bir olup kv ile yumurtalık geçsinler..

Kime akıl verip vermeyeceğim beni ilgilendirir seni değil şimdi derhal konumdan uzaklaş

Oyy ben orayı okumamistim
Cidden ne tehlikeli adammis
3 sene boyunca annesine ağzını açıp bir daha eşimle böyle konuşmani istemiyorum dese iş bu kadar uzamazdi

Resmen annesine olan hıncını konu sahibi üzerinden almış

Konu sahibi sen haklısın ve yıllarca elinden olmayan bir nedenden vurulmuşsun
Kaynana bunu yapan sen olunca tepkim evet haklısın oldu
Kaynanan dibine kadar hak etmiş

Ama bunu kendi oğlunun yaptırmış olması çok çirkin
Eşin sana ailesiyle olabildiğince az muhattap etmeli madem rahatsız bu durumdan

Küçük yaşta kocaya kaçtığı için ailesiyle arası bozuk olan bir kadın (ki annesi bunca yıldan sonra bile yumuşamamış) üzerine kuma getirilince gidecek bir yeri olmadığı için sesini çıkaramamış olabilir mi? Kumayla kocanın sevişme seslerini duyup kafasını duvarlara vuran bir kadın gidebilecek olsa kendisine bunu neden reva görsün?
Bunları yaşayan kadının çocuğu babasına laf etmeyip anneyi kuma meselesiyle aşağılıyan, anneye her fırsatta belaltı meselelerle laf sokan, anneye karşı merhameti olmayan bir insanken o anneyi evine kabul edip bakar mı?

Konu sahibi cevaplara sinirleniyorsun, kendini haklı buluyorsun ama olayları doğru yorumlayamıyorsun. Kocan normal bir insan değil. Aile yapısı da hiç normal değil. Kayınvaliden belki yaşadıkları yüzünden belki fıtratı böyle olduğundan sana karşı yanlış davranışlarda bulunmuş. Sana aile meselelerin dolayısıyla laf sokmamalıydı, senin elinde olmayan şeyler sebebiyle üzerine gelmemeliydi . Fakat bunu da kayınvalidene yapan başka biri daha var o da kocan. Kayınvalidenin davranışları yanlışken kocanınki doğru mu şimdi? Kayınvaliden ona sinirlenip acısını senden çıkarıyor olmasın? Kocanın aklıyla yazdığın mesaj kayınvalidenin seni sinirlendiren davranışlarından ne farkı var? İnsan hakkını böyle mi savunmalı?

Eee bu durumda eşiniz neden susuyor annesine böyle konuşmasını müsade ediyor

Bizdede benzer durumlar var.en sinir olduğum sözdür ay yazık.devamlı annem için söyler dayanamam annemin yazık olacak bir durumu yok aksine parasını kazanıp istediği gibi evini geçindiriyor.başkasının yanında bahseder beni mahcup etmek için tanımadığım insanlara ayrı gelmiyor baban falan Rabbim kimsenin acısıyla mutlu olmayı bana nasip etmesin.öyle yapanlarada rabbim hem bu dünyada hemde ahiretinde bu dünyada nasıl canımı acıtıyorlarsa ahirette fazlasıyla canını açıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…