- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
orada yanlış kelime kullanmışım.hak değil reva görüyor.reva görmese o hengameden annesini kurtarır.belki de kadının oğlundan beklediği budur.o kadının neler yaşadığını ne biliyoruz.kim kabul eder.mecbur tutulmuş belli ki
son kez söylüyorum,kocana dikkat et.gidip kıskandıralım diyeceğine görüşmenize mani olabilirdi.Edebiyle oturduktan sonra neden kapımız açık olmasın ama rahat durmuyor onu buna bunu ötekine düşürüyor
ben de cevap yazdım.Konu sahibi cevap verdi. Çocukları bırak bu adamı evi deyip destek oldukları halde çok kıymetli! kocasını kumaya bırakmıyormuş..
Hiçbir şey söylemediKv ne cevap verdi ben de onu merak ettim
Bakın çok dil dökmüşler zamanında halen de döküyorlar gel anne dediklerine ben şahidim ama gelmiyor ben boşanmam diyor başka birşey demiyor tamam yaşadıkları hiç kolay değil bazen anlatıyor kumasının ilk evlendiği zamanlar kp ile odalarında seslerinş duyup kafasını vururmuş duvarlara dıymamak içşn ama bunların sorumlusu ben değilim benşm hiç bir günahım yok yıllar yıllar önce olmuş bir olayın acısını neden benden çıkarıyor
İyi yapmışsınKızlar hepinize iyi geceler uzaktan takip ediyordum uzun zamandır fakat ilk konumu açma ihtiyacı hissettim daha fazla tek başıma düşünmek istemiyorum ben 3 yıldır evliyim kv ile müthiş kötü fakat yinede mecburi göeüşmeye devam ettiğimiz bir ilişkimiz var sebebini anlayamadım ama benden 3 yıldır nefret ediyor annem babam ayrılar ben çok küçükken ayrılmışlar ikiside evliler başkaları ile soğul resmi bir ilişkimiz var beni babaannem büyüttü kayınvalidem her görüşmemizde beni ailemin durumu ile yaralıyor halbuki ikisi ilede kötü ilişkimiz yok yani kavga vs yok sadece resmiyiz yıllardır uzak büyümekten kaynaklı bu akşam kvdeydik durdul yere bana laf sokmaya başladı oğluma karşı çok şımarıyorsun dedi bende anne niye şımarayım kocaman kadınım dedim durdu durdu ve eşime dönüp dediki napsın annesi babası tarafından bile sevilmemiş hiç sana yamanıyor işte dedi ve ben öylece kalakaldım eve geldikten sonra eşimle çektiğimiz fotoğrafları gönderip ekte size gönderdiğim yazıyo attım ven haksızmıyım yanlış mı yaptım kızlar bu arada kv min üstüne kuma getirmiş kp buma istinaden o yazıyo yazdım
Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim benim bu konuyu açmakta ki bir diğer amacımda evlenecek olan genç kızlar var ise okusunlar ve ayıp günah yaşlıdır vs diye diye ömürlerini çürütmesinler sabırda bir yere kadar insan hayatında ben bunu geç anladım ama anladım sizler seviye vs diye düşünürken karşıda ki şahıs sizin güçsüz ve onunla baş edemeyecek kadar aciz olduğunuzu düşünüyor o yüzden ezdirmeyin kendinizi ben çok ezdirdim olan bana oldu
Kime akıl verip vermeyeceğim beni ilgilendirir seni değil şimdi derhal konumdan uzaklaşŞunları bildiğin halde kayınvalidenin kumasını “çok iyi kadın sesi soluğu çıkmaz hiç” diye övmen neyin kafası? Bu mudur iyi insan olmak? Birinin evine çöreklenmek, kadın içerdeyken sesini duyura duyura kocasıyla birlikte olmak? Kötü dediğin kayınvalideni o hale getiren çok iyi insan dediğin kuma olabilir mi acaba?
Kocan kuma kabul etti diye annesine bilenene kadar babasına gösterecekti tepkisini. Her fırsatta kuma üzerinden vurulucak insan annesi değil çünkü.
Evim kapım açık gelsin bende kalsın diye de şov yapmayın bence hiç zira kocan annesini kuması üzerinden aşağılayan, annemi iyice kıskandıralım diye seni kullanıp eğlenen psikolojisi bozuk bir tip. Eve yurda o kadını sokmayacağınız çok belli.
Gerdeğin kanlı çarşafına da o gün tepki gösterecektin. Tepki göstermenin zamanı ve adabı vardır belli ki ikisini de bilmiyorsun o yüzden genç kızlara akıl vermeye kalkma bence.
Aynen tatlım sonuna kadar o dediğinden geçicem noldu zorunamı gitti yoksa alışmışsın tabi ezilmeye biri kendini savununca haliyle ben niye yapamadım diye mi artık niye bilmem bileniyorsuntabi tabi çürütmesinler kocalarıyla bir olup kv ile yumurtalık geçsinler..
Oyy ben orayı okumamistimEşiniz her ikinizi de savunmuyor savunamıyor. Eşini ezdirmemek böyle olmaz!!! Resmen annesiyle sizi iyice birbirinize düşürüp karşıdan izliyor. Üçünüzün arasında en sorunlu kişi eşiniz, annesine karşı aşırı saygısız, sizi savunamıyor. Eğer gerçekten iyi bir eş ve evlat olsaydı bu şekilde tavır sergilemezdi. Kayınvalidenizin size laf soktuğu bir anda bir daha bu konuları açmanı istemiyorum anne geçmiş geçmişte kalmıştır bu tavrın devam ederse araya mesafe koymak zorunda kalacağım deseydi. Ayrıca size o mesajı yazdırması da çok çirkin, insanın eşini savunması böyle bir şey değil.
Eee bu durumda eşiniz neden susuyor annesine böyle konuşmasını müsade ediyorDayanamadım artık nolur biraz anlayın her gittiğimizde bana hiç suçum yokken annen anne olsaydı sana çeyiz yapardı vs diyor daha neler neler düğünümğ babannemler yaptı ona dahi dünyanın lafını sokuyor
Bizdede benzer durumlar var.en sinir olduğum sözdür ay yazık.devamlı annem için söyler dayanamam annemin yazık olacak bir durumu yok aksine parasını kazanıp istediği gibi evini geçindiriyor.başkasının yanında bahseder beni mahcup etmek için tanımadığım insanlara ayrı gelmiyor baban falan Rabbim kimsenin acısıyla mutlu olmayı bana nasip etmesin.öyle yapanlarada rabbim hem bu dünyada hemde ahiretinde bu dünyada nasıl canımı acıtıyorlarsa ahirette fazlasıyla canını açıksın.Kızlar hepinize iyi geceler uzaktan takip ediyordum uzun zamandır fakat ilk konumu açma ihtiyacı hissettim daha fazla tek başıma düşünmek istemiyorum ben 3 yıldır evliyim kv ile müthiş kötü fakat yinede mecburi göeüşmeye devam ettiğimiz bir ilişkimiz var sebebini anlayamadım ama benden 3 yıldır nefret ediyor annem babam ayrılar ben çok küçükken ayrılmışlar ikiside evliler başkaları ile soğul resmi bir ilişkimiz var beni babaannem büyüttü kayınvalidem her görüşmemizde beni ailemin durumu ile yaralıyor halbuki ikisi ilede kötü ilişkimiz yok yani kavga vs yok sadece resmiyiz yıllardır uzak büyümekten kaynaklı bu akşam kvdeydik durdul yere bana laf sokmaya başladı oğluma karşı çok şımarıyorsun dedi bende anne niye şımarayım kocaman kadınım dedim durdu durdu ve eşime dönüp dediki napsın annesi babası tarafından bile sevilmemiş hiç sana yamanıyor işte dedi ve ben öylece kalakaldım eve geldikten sonra eşimle çektiğimiz fotoğrafları gönderip ekte size gönderdiğim yazıyo attım ven haksızmıyım yanlış mı yaptım kızlar bu arada kv min üstüne kuma getirmiş kp buma istinaden o yazıyo yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?