- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
Oha o tepsiyi olduğu gibi yere bırakır çıkar giderdim.Evet eşim reşit ama evlendiğimiz günden bu yana beni savunur durur hakkını yiyemem hep üzerime titredi annesi her türlü rezilliği reva gördü ama oğlu el üstünde tuttu bir seferinde kv nin evşne mşsafir geldi benide çağırdı misafirlere benim yanımda annesiz büyümüş ondan tepsi tutmayı bile beceremiyor dedi bunları artık kaldıramıyorum yıllardır sustum ama artık gerçekten takatim kalmadı
burada en suçlu koca iken konu sahibi hiç yorum yapmıyor bu konuda.sadece konu sahibinin yanındayMIŞ gibi görünüyor ama çok sürmez.geni bozuk.annesine kumayı hak gören evlat,kendine de hak görür.
Arkadaşında dediği gibi eşim ve çocukları her daim kv ye gel çıkalım şu evden biz bakarı sana demişler hatta allahı var kendisi yok eşim hep benim yanımda der annesine güzellikle çık şu evden artık daha neden duruyorsun diye kv verdiği cevapsa sen karınla ilgilen anca onu düşğn ben bakarım başımın çaresine olduKumayı hak görmüyor. Kuma ile yaşamı kabul ettiği için annesini suçluyor. Ve bence haklı da.. Demek ki senelerce suçlamış gerek bilinçaltında gerekse sözelde.
Belki de daha güçlü durmasını bekliyordu annesinin. Adamın neler yaşadığını bilmiyoruz. Buradan konuşmak kolay.. Sosyal hayatta "bu kadın kim" diyene cevap vermek "babamın 2 karısı var" demek kolay şey mi? O da öfkesini bu şekilde çıkarmaya alışmış..
Şimdi buraya bir kadın konu açsa "kocam eve kuma getirdi" diye demez miyiz "kabul etme" "nasıl kabul edersin" "senin gururun yok mu boşan" diye.. Önce kadından kabullenmemesini beklerim ben şahsen..
Benimde hakli olup sorunlarim olsa asla buraya konu falan acmam insani haklida olsa pisman ediyorlar konu actigina...suya topraga hatta duvara derdimi anlatirim daha iyi...KK'da seviye seviye level atlamış haberimiz yok. Bir seviye lafıdır gidiyor.
O seviye denen şey her bünyeye işlemiyor ya gerçekten. İnsan bir zaman sonra zıvanadan çıkıyor işte..
Kötü ve pislik düşünenler bir tokat atsa ötekini yanağını dönecek optimist üyelerle dolu ortalık..
Kumayı keza hak olarak görmüyor ama kv diğer kadını kp ile bırakmak istemediği için boşanmıyor yoksa tüm evlatları zira buna bende dahil olmak üzere ona sonuna kadar kapımız açık gelsin burası onun oğlunum evi ama bana her fırsatta annesiz olmam ile dalga geçmesinburada en suçlu koca iken konu sahibi hiç yorum yapmıyor bu konuda.sadece konu sahibinin yanındayMIŞ gibi görünüyor ama çok sürmez.geni bozuk.annesine kumayı hak gören evlat,kendine de hak görür.
Bakmayın siz burda bana saygı terbiye nutuğu çekenlere gerdek sabahında çarşaf görmeye gelse kv de leri o çarşafla boğarlar bu terbiye saygı yanlısı kızlarımız:)KK'da seviye seviye level atlamış haberimiz yok. Bir seviye lafıdır gidiyor.
O seviye denen şey her bünyeye işlemiyor ya gerçekten. İnsan bir zaman sonra zıvanadan çıkıyor işte..
Kötü ve pislik düşünenler bir tokat atsa ötekini yanağını dönecek optimist üyelerle dolu ortalık..
Kapım açık mı diyosunKumayı keza hak olarak görmüyor ama kv diğer kadını kp ile bırakmak istemediği için boşanmıyor yoksa tüm evlatları zira buna bende dahil olmak üzere ona sonuna kadar kapımız açık gelsin burası onun oğlunum evi ama bana her fırsatta annesiz olmam ile dalga geçmesin
orada yanlış kelime kullanmışım.hak değil reva görüyor.reva görmese o hengameden annesini kurtarır.belki de kadının oğlundan beklediği budur.o kadının neler yaşadığını ne biliyoruz.kim kabul eder.mecbur tutulmuş belli kiKumayı hak görmüyor. Kuma ile yaşamı kabul ettiği için annesini suçluyor. Ve bence haklı da.. Demek ki senelerce suçlamış gerek bilinçaltında gerekse sözelde.
Belki de daha güçlü durmasını bekliyordu annesinin. Adamın neler yaşadığını bilmiyoruz. Buradan konuşmak kolay.. Sosyal hayatta "bu kadın kim" diyene cevap vermek "babamın 2 karısı var" demek kolay şey mi? O da öfkesini bu şekilde çıkarmaya alışmış..
Şimdi buraya bir kadın konu açsa "kocam eve kuma getirdi" diye demez miyiz "kabul etme" "nasıl kabul edersin" "senin gururun yok mu boşan" diye.. Önce kadından kabullenmemesini beklerim ben şahsen..
Aynen öyle, kv nin seviyeli konuşöadan anlayacak bir yapısı olsa o lafları etmez bir kere!KK'da seviye seviye level atlamış haberimiz yok. Bir seviye lafıdır gidiyor.
tabii tabiii kapınız sonuna kadar açıktır.kadının karşısında kıskandıralım diyen bir evlat varKumayı keza hak olarak görmüyor ama kv diğer kadını kp ile bırakmak istemediği için boşanmıyor yoksa tüm evlatları zira buna bende dahil olmak üzere ona sonuna kadar kapımız açık gelsin burası onun oğlunum evi ama bana her fırsatta annesiz olmam ile dalga geçmesin
Bakın çok dil dökmüşler zamanında halen de döküyorlar gel anne dediklerine ben şahidim ama gelmiyor ben boşanmam diyor başka birşey demiyor tamam yaşadıkları hiç kolay değil bazen anlatıyor kumasının ilk evlendiği zamanlar kp ile odalarında seslerinş duyup kafasını vururmuş duvarlara dıymamak içşn ama bunların sorumlusu ben değilim benşm hiç bir günahım yok yıllar yıllar önce olmuş bir olayın acısını neden benden çıkarıyororada yanlış kelime kullanmışım.hak değil reva görüyor.reva görmese o hengameden annesini kurtarır.belki de kadının oğlundan beklediği budur.o kadının neler yaşadığını ne biliyoruz.kim kabul eder.mecbur tutulmuş belli ki
Tüm sayfaları okudum. Vay anasını, demek koca yazdırmış mesajı.
Size bir şey söyleyeyim mi, evli olduğunuz adam gerçekten tehlikeli bir tip. Kendi anasına ters düşünce belden aşağı vuran adam, sizle ters düşünce de tüm zayıf noktalarınızdan vurmaya kalkacak. Anasının ettiği lafların 2 katını edecek, biliyor hassas noktanızı artık. Ben böyle adamdan ciddi korkarım.
Siz o adama dikkat edin. Anasından da tehlikeli o. Hoş, annesi ne ki, oğlu ne olsun...
Sizi baskıyla oralara götürüp annesiyle iğrenç laf sokuşturmalara gireceğine, adam gibi sizi uzak tutsun ordan, o kadar kıymet veriyorsa. Adama bak, kendi anasını kıskandırmak için karısını ailesinin evine götürüyor. :)
Ana-oğul onların derdi kim kimi lafıyla yaralayabilecek yarışı. Siz arada kalmışsınız bence.
Edebiyle oturduktan sonra neden kapımız açık olmasın ama rahat durmuyor onu buna bunu ötekine düşürüyortabii tabiii kapınız sonuna kadar açıktır.kadının karşısında kıskandıralım diyen bir evlat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?