Kv ve zaaflarımla oynaması

Oha o tepsiyi olduğu gibi yere bırakır çıkar giderdim.

KK'da seviye seviye level atlamış haberimiz yok. Bir seviye lafıdır gidiyor.
O seviye denen şey her bünyeye işlemiyor ya gerçekten. İnsan bir zaman sonra zıvanadan çıkıyor işte..

Kötü ve pislik düşünenler bir tokat atsa ötekini yanağını dönecek optimist üyelerle dolu ortalık..

Konu sahibi cektigi bu mesaji soylemeseydi ve kayinvalidem bana boyle boyle diyor deseydi "agzinin payini ver, gereken cevabi ver, kocan ne bicim adam hic mi cevap vermiyor" denirdi.
Konu sahibi yapilmasi gerekeni yapmis ve elestiriliyor. Enteresan gercekten.
Ustune kuma getirilen kayinvalide kadar anne babasi ayrilmis babanne elinde buyumus bir insanin da yipranmis bir psikolojisi olabilir.
Bence guzel demissiniz. Daha da ustelemez eminim ki.
Bu olay burada kapanir.

burada en suçlu koca iken konu sahibi hiç yorum yapmıyor bu konuda.sadece konu sahibinin yanındayMIŞ gibi görünüyor ama çok sürmez.geni bozuk.annesine kumayı hak gören evlat,kendine de hak görür.

Kumayı hak görmüyor. Kuma ile yaşamı kabul ettiği için annesini suçluyor. Ve bence haklı da.. Demek ki senelerce suçlamış gerek bilinçaltında gerekse sözelde.

Belki de daha güçlü durmasını bekliyordu annesinin. Adamın neler yaşadığını bilmiyoruz. Buradan konuşmak kolay.. Sosyal hayatta "bu kadın kim" diyene cevap vermek "babamın 2 karısı var" demek kolay şey mi? O da öfkesini bu şekilde çıkarmaya alışmış..

Şimdi buraya bir kadın konu açsa "kocam eve kuma getirdi" diye demez miyiz "kabul etme" "nasıl kabul edersin" "senin gururun yok mu boşan" diye.. Önce kadından kabullenmemesini beklerim ben şahsen..

Arkadaşında dediği gibi eşim ve çocukları her daim kv ye gel çıkalım şu evden biz bakarı sana demişler hatta allahı var kendisi yok eşim hep benim yanımda der annesine güzellikle çık şu evden artık daha neden duruyorsun diye kv verdiği cevapsa sen karınla ilgilen anca onu düşğn ben bakarım başımın çaresine oldu

Benimde hakli olup sorunlarim olsa asla buraya konu falan acmam insani haklida olsa pisman ediyorlar konu actigina...suya topraga hatta duvara derdimi anlatirim daha iyi...aman aman kalsin istemez..basimin agrisi ikiye katlanir

burada en suçlu koca iken konu sahibi hiç yorum yapmıyor bu konuda.sadece konu sahibinin yanındayMIŞ gibi görünüyor ama çok sürmez.geni bozuk.annesine kumayı hak gören evlat,kendine de hak görür.
Kumayı keza hak olarak görmüyor ama kv diğer kadını kp ile bırakmak istemediği için boşanmıyor yoksa tüm evlatları zira buna bende dahil olmak üzere ona sonuna kadar kapımız açık gelsin burası onun oğlunum evi ama bana her fırsatta annesiz olmam ile dalga geçmesin

Bakmayın siz burda bana saygı terbiye nutuğu çekenlere gerdek sabahında çarşaf görmeye gelse kv de leri o çarşafla boğarlar bu terbiye saygı yanlısı kızlarımız:)

Kapım açık mı diyosun

E tmm kaynanan kotu. Ozaman esinin amaci ne? Uzak tutsun sizi ondan.
Ana ogul madem birbirleriyle didisiyorlar alismislar birakin ne halleri varsa gorsun. Sizide kendi seviyelerine cekiyorlar.
Ayrica oglu laf soylese kizmaz unutur sizin laflarinizi unutmaz kin güder.
Esinin yaptigi hic hos degil. Ara bulmak yerine veya uzak tutmak yerine ortaligi kizistiriyor resmen.

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim benim bu konuyu açmakta ki bir diğer amacımda evlenecek olan genç kızlar var ise okusunlar ve ayıp günah yaşlıdır vs diye diye ömürlerini çürütmesinler sabırda bir yere kadar insan hayatında ben bunu geç anladım ama anladım sizler seviye vs diye düşünürken karşıda ki şahıs sizin güçsüz ve onunla baş edemeyecek kadar aciz olduğunuzu düşünüyor o yüzden ezdirmeyin kendinizi ben çok ezdirdim olan bana oldu

orada yanlış kelime kullanmışım.hak değil reva görüyor.reva görmese o hengameden annesini kurtarır.belki de kadının oğlundan beklediği budur.o kadının neler yaşadığını ne biliyoruz.kim kabul eder.mecbur tutulmuş belli ki

Aynen öyle, kv nin seviyeli konuşöadan anlayacak bir yapısı olsa o lafları etmez bir kere!

Böylelerine susunca seviyeli değil ezik oluyorsun kobu sahibi da bunun en güzel örneği

Bence sonuna kadar hak etmiş. Ama eşiniz bu durumlarda sizin yanınızda oluyorsa nasıl hala bu hareketlerine devam edebiliyor? Ben kv ile böyle bir ilişki sürdüremezdim. Ha napardım orasını bilmiyorum. Umarım hiç de öğrenmem.

tabii tabiii kapınız sonuna kadar açıktır.kadının karşısında kıskandıralım diyen bir evlat var

Bakın çok dil dökmüşler zamanında halen de döküyorlar gel anne dediklerine ben şahidim ama gelmiyor ben boşanmam diyor başka birşey demiyor tamam yaşadıkları hiç kolay değil bazen anlatıyor kumasının ilk evlendiği zamanlar kp ile odalarında seslerinş duyup kafasını vururmuş duvarlara dıymamak içşn ama bunların sorumlusu ben değilim benşm hiç bir günahım yok yıllar yıllar önce olmuş bir olayın acısını neden benden çıkarıyor

Aynen katiliyorum. Bende daha once ki mesajimda bunlari belirttim. Olay es de bitiyor yani. Birsuru yorum yazan olmus. Ama konu sahibinin yorumlarinida okuyun kizlar...o mesaji es attirmis
Ana ogul sidik yarisina girmisler. Birgun onlar barisir sen kotu olursan hic sasmam. Annesine de mesaj attirir sana karsi ilerde.. Tovbe yarabbim. Resmen bozguncu adam..

Canim sen ve esinin yaslari kac?
Esin iyi niyetli ve akli selim bir yaklasimda olsa seni annesiyle gorusturmezdi boyle bir durumda. Veya oyle mesaj attirmazdi, kiskandiralim dmezdi vs ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…