- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
Benimde bacım:)))Oy çok hoşuma gitti. Helal olsun :))))
Siz utanmaya devam edin o halde ben etmiyorum etmeyeceğim denasil ayip bir mesaj. okurken inanin ben utandim, bir insanin yasamis oldugu kotu bir olayi nasil basina boyle kakabiliyor insanlara..
kayinvaliden bel alti vurmus evet, ama senin aynisini yapman ondan farkli olmadigini gosteriyor.
3 yıldır sustum çekmediğim çile eziyet bırakmadı gerdek sabahımda kapılara dayandı kanlı çarşafımı elaleme gösterdi o bunları yaparken ben sustuö niye sustum biliyormusun çünkü utandım ayıp dedim büyük dedim noldu peki ben sustukça sapıttı ben sustukça azıttıSiz utanmaya devam edin o halde ben etmiyorum etmeyeceğim de
valla enişteyi ayakta alkışladımBu mesajı yazmak benim değil eşimin fikriydi ben bir daha görüşmek istemediğimi söyledim eşim de hayır biz mutlu oldukça onlar daha çok kıskanacak asıl intikam budur dedi bundan dolayı yazdım
3 yıldır sustum çekmediğim çile eziyet bırakmadı gerdek sabahımda kapılara dayandı kanlı çarşafımı elaleme gösterdi o bunları yaparken ben sustuö niye sustum biliyormusun çünkü utandım ayıp dedim büyük dedim noldu peki ben sustukça sapıttı ben sustukça azıttı
Ve halen bugün birileri kalkıp bana ayıp etmişssin şöyle böyle diyebiliyorsa bir durup geröekten düşğnmek lazım biz iİn verdiğimiğiz için bu insanlat bunları bşze reva görüyor benim aklım 30 dan sonra geldi başıma yeni evlenen kızlarımız ezdirmesin kendini karakterlerinden ödün vermesinBunu halen yapan sapik kadinlar var ya. Igrenclik resmen. Insan utanir ya...bide kapiya dayaniyorlar. Iyi sabretmissiniz
3 yıldır sustum çekmediğim çile eziyet bırakmadı gerdek sabahımda kapılara dayandı kanlı çarşafımı elaleme gösterdi o bunları yaparken ben sustuö niye sustum biliyormusun çünkü utandım ayıp dedim büyük dedim noldu peki ben sustukça sapıttı ben sustukça azıttı
Resmi nikahım 3 yıl önce kıyıldı o zamanlar dini nikah kıyılmadı daha yeni kıydırdık bunda ne sakınca var ki
sanki koca kumanın oğluYani kayınvalidenizin yaşadıklarından dolayı psikolojisi bozuk olabilir .Tabi ki tepkileri,konuşmaları üzücü.. sizde belki yaşadıklarınızdan dolayı pek iyi düşünemiyor olabilirsiniz o sıkıntıyla tepki vermek istemişsiniz ve en doğrusunu yani bir süre konuşmayarak tepkinizi vermek istediniz.
ama kocanız hayır mesaj yaz bizi daha da kıskansinlar diye sizi yönlendirmesi bana hiç sağlıklı bir davranış gibi gelmedi.
Kocanız için söylüyorum o nasıl evlatmis öyle..Annesinin yaşadıklarını bile bile bunu size yaptırdıysa çok çok hayirsizmis bunca yıllık annesine,bebekken onu tüm kötülüklerden korumaya çalışan annesini bu mesajla psikolojisini daha da bozmuş yazık ki siz de ona uymuşsunuz halbuki ki olgun olan sizdiniz yapmamalıydıniz.
Dayanamadım artık nolur biraz anlayın her gittiğimizde bana hiç suçum yokken annen anne olsaydı sana çeyiz yapardı vs diyor daha neler neler düğünümğ babannemler yaptı ona dahi dünyanın lafını sokuyor
Gelenekçiliğinden veya dindarliğından değil sırf bana pislik olsun kavga çıksın diye yaptı eşimin kuzenleri çarsafı gördüklerinde sen napıyorsun bizdr böyle birşey yok vs dediler bende ordan anladım böyle bir adetleri olmadınıhiç bir sakınca yok bana göre.yani resmi nikah kıyılmışsa tamamdır da,ama çarşaf bile görmek isteyecek kadar gelenekçi olan kayınvalidenizin, 3 yıl sonra dini nikah kıydırmanıza ,verdiği tepkiyi merak ettim.
Söyleme şeklini görmeniz lazımdı gülerek söyledi ve bunu her görüşmemizde yapıyor eşime başka kızlar gösteriyor bak çok hamarat vs diye eşimde anne madem o kadar hamarat kızın annesini babama al sen alışkınsın kumanla oturmaya diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?