Kv ve zaaflarımla oynaması

nasil ayip bir mesaj. okurken inanin ben utandim, bir insanin yasamis oldugu kotu bir olayi nasil basina boyle kakabiliyor insanlara..
kayinvaliden bel alti vurmus evet, ama senin aynisini yapman ondan farkli olmadigini gosteriyor.

Siz utanmaya devam edin o halde ben etmiyorum etmeyeceğim de
3 yıldır sustum çekmediğim çile eziyet bırakmadı gerdek sabahımda kapılara dayandı kanlı çarşafımı elaleme gösterdi o bunları yaparken ben sustuö niye sustum biliyormusun çünkü utandım ayıp dedim büyük dedim noldu peki ben sustukça sapıttı ben sustukça azıttı

Bunu halen yapan sapik kadinlar var ya. Igrenclik resmen. Insan utanir ya...bide kapiya dayaniyorlar. Iyi sabretmissiniz

Bunu halen yapan sapik kadinlar var ya. Igrenclik resmen. Insan utanir ya...bide kapiya dayaniyorlar. Iyi sabretmissiniz
Ve halen bugün birileri kalkıp bana ayıp etmişssin şöyle böyle diyebiliyorsa bir durup geröekten düşğnmek lazım biz iİn verdiğimiğiz için bu insanlat bunları bşze reva görüyor benim aklım 30 dan sonra geldi başıma yeni evlenen kızlarımız ezdirmesin kendini karakterlerinden ödün vermesin

eşiniz ağzını açıp bişey diyemiyor mu? maaile birbiriyle sidik yarıştırıyor ya. ne garip insanlar var.

Resmi nikahım 3 yıl önce kıyıldı o zamanlar dini nikah kıyılmadı daha yeni kıydırdık bunda ne sakınca var ki

hiç bir sakınca yok bana göre.yani resmi nikah kıyılmışsa tamamdır da,ama çarşaf bile görmek isteyecek kadar gelenekçi olan kayınvalidenizin, 3 yıl sonra dini nikah kıydırmanıza ,verdiği tepkiyi merak ettim.

sanki koca kumanın oğlu

Ben seni haklı gördüm. Davanı sürdür bu şekilde. Demek ki artık susacak takatin kalmamış.
Kimbilir daha neler yaptı densiz mahluk.

Çok iyi yapmışssın. Huzursuzluktan nefret eden ben bile bunu diyorum düşün.

Bundan sonra karşısında da susma. O laf soktukça eşine sokul. Eşine onun yanında güzel şeyler söyle.

Kv ne çok kızdım. Kimbilir çocukluğun ergenliğin nasıl zor geçti yanında anne baban yokken.

Gelenekçiliğinden veya dindarliğından değil sırf bana pislik olsun kavga çıksın diye yaptı eşimin kuzenleri çarsafı gördüklerinde sen napıyorsun bizdr böyle birşey yok vs dediler bende ordan anladım böyle bir adetleri olmadını

burada en suçlu koca iken konu sahibi hiç yorum yapmıyor bu konuda.sadece konu sahibinin yanındayMIŞ gibi görünüyor ama çok sürmez.geni bozuk.annesine kumayı hak gören evlat,kendine de hak görür.

Sonuna kadar haklisin senin canini yakmaya calismis, sen de ona hakettigini vermissin.
Ben olsam bunu canim annem,cicim annem demeden yuzune soyler, birdaha da muhatap olmazdim.

...süper kapak olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…