Kv ve zaaflarımla oynaması

Yok eşimde beni savundu ona senide sevmiyorum senin gibi evlat olmaz olsun vs diye saydırdı konuşmaları gördü kv ama cevap vermedi
İyi gene hadi yeni çocuk yapalım dememiş, ben kv ile küsüm. En son geçen yıl acaba hatasını anladımı diye gitmiştim. Yine laf sokmakla meşguldü.ondan beri de tamamen alakamı kestim. Eşim ben rahatsız oluyorum diye, soğan yesem olur mu diye sormuştu, kadın kafayı yedi ne anladıysa artık, kp' e sürekli biz yeni çocuk yapalım, bu gece yapalım deyip durdu. Bu olmamış filan demek istedi sanırım. Eşinizin savunuyor olmasına sevindim. Mesafeyi açın bence siz de.

Kv bunun altinda kalmaz. Saygi da bir yere kadar. Sonuc olarak annenizin babanizin bosanmasi sizin sucunuz degil. Sacma sapan yorumlar yapmis. KV belliki mutsuz.

Gerek yoktu böyle birşeye .. kalakalmak yerine saygisizlik etmeden o an yapistiracaktin lafını .. Şuan skor : 1-1 , seviye aynı yani ..

Iyi yapmissiniz bence, sonucta o da bilerek soyledi o laflari. Ayrica ne kadar cirkin bi kv.. en azindan esiniz olan bitenin farkinda...

Iyi yapmissiniz bence, sonucta o da bilerek soyledi o laflari. Ayrica ne kadar cirkin bi kv.. en azindan esiniz olan bitenin farkinda...
Söyleme şeklini görmeniz lazımdı gülerek söyledi ve bunu her görüşmemizde yapıyor eşime başka kızlar gösteriyor bak çok hamarat vs diye eşimde anne madem o kadar hamarat kızın annesini babama al sen alışkınsın kumanla oturmaya diyor

Sende baska kv öv yaninda o zaman...
Bak ben annemi kaybettimdim 23 yildir üvey annemleyim allah var beni ne kimseye muhtaç etti nede uzdu sirtimda tasisam hakkini ödeyemem . Annem.kv 20 yas küçüktür ama kv asiri saygi duyar anneme ki duymalari da gerekir beni büyütmüş evlendirmis vs ... kotu bile olsa kimseye laf ettirmem . Ablam ile de baska sebeplerdn dolayı 18 yıldır görüşmeyiz esim ve ailesi bir ablam olduğunu bilir ama tanimazlar bile kimse konusma hakkina sahip değildir .ki nisanli iken esim ailesine durumu anlatıyor görüşmüyorlar olene kadar görüşmeseler de kimse tek kelime etmicek onlarin aile sorunu diye de uyarıyor . On yıldır evliyim tek kelime duymadim ... hassas olduğum konular da katiyimdir kimseye cesaret vermem konuşması icin esim dahi soramaz bana .
Kimse hayatını seçemiyor sonuçta kv yaptığı ayip gunahtir . Sana kol.kanat gelmesi lazim bu kiz anasi babasıdan ayri.buyumus diye he yapmıyorsa da sende gerektiği gibi davranirsin

Yok eşimde beni savundu ona senide sevmiyorum senin gibi evlat olmaz olsun vs diye saydırdı konuşmaları gördü kv ama cevap vermedi

kayınvalideniz vicdansız biri
bir kişiyi annesiyle, babasıyla vurmak
bu insanlar bunun hesabını nasıl verecekler, hiç mi korkmuyorlar anlamıyorum

konu sahibi, bence bir daha böyle yapma
her şeyden önce söz uçar, yazı kalır, şu anda onun eline delil vermiş oldun
ikincisi evet eşin destek olmuş ama gerekli resti çekememiş
o anda kalk gidiyoruz demesi lazımdı, o kadın oğlunu kaybetmeyi göze alamaz, onu kaybedebileceğini hisettirmeniz lazım
ve üçüncüsü sonradan yazmak yerine olay anında nokta atışı tepki vermek lazım, o anda susup sonradan imalarla verilen tepki işe yaramaz bence

O an donakaldım eve geldik direk ben ağlarken eşim yanıma geldi konuştu benimle o fikri verdi bende yaptım
Esin reşit mi ? Fena akıllar bunlar .. gerek yok bu kadar kısasa. . Anında müdahale etmek en doğrusu ..böyle itiş kakis cicim ayları geçince sana dönüşü ağır olur ..

Esin reşit mi ? Fena akıllar bunlar .. gerek yok bu kadar kısasa. . Anında müdahale etmek en doğrusu ..böyle itiş kakis cicim ayları geçince sana dönüşü ağır olur ..
Evet eşim reşit ama evlendiğimiz günden bu yana beni savunur durur hakkını yiyemem hep üzerime titredi annesi her türlü rezilliği reva gördü ama oğlu el üstünde tuttu bir seferinde kv nin evşne mşsafir geldi benide çağırdı misafirlere benim yanımda annesiz büyümüş ondan tepsi tutmayı bile beceremiyor dedi bunları artık kaldıramıyorum yıllardır sustum ama artık gerçekten takatim kalmadı

Bence böyle hoş olmamış. Keşke orda direk söyleseydin. Hem de böyle laf sokarak değil direk kocanın yanında deseydin. Annesin yaşına istinaden saygısızlık yapmak istemem diye başlayıp. Neden beni üzüyorsun ?problem nedir diye sorsaydın. Şakaya vursa da sen ciddi olup bir müddet küserdin, tavır yapardın bari mesafe girerdi araya. Ama bu yazdığınla iyice cıvık bir ilişkiye de davetiye çıkardın. Ayrıca da kv senin arkadaşın değil ki sanki böyle arkadaşına yazar gibi garip olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…