- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
İyi gene hadi yeni çocuk yapalım dememiş, ben kv ile küsüm. En son geçen yıl acaba hatasını anladımı diye gitmiştim. Yine laf sokmakla meşguldü.ondan beri de tamamen alakamı kestim. Eşim ben rahatsız oluyorum diye, soğan yesem olur mu diye sormuştu, kadın kafayı yedi ne anladıysa artık, kp' e sürekli biz yeni çocuk yapalım, bu gece yapalım deyip durdu. Bu olmamış filan demek istedi sanırım. Eşinizin savunuyor olmasına sevindim. Mesafeyi açın bence siz de.Yok eşimde beni savundu ona senide sevmiyorum senin gibi evlat olmaz olsun vs diye saydırdı konuşmaları gördü kv ama cevap vermedi
Bu mesajı yazmak benim değil eşimin fikriydi ben bir daha görüşmek istemediğimi söyledim eşim de hayır biz mutlu oldukça onlar daha çok kıskanacak asıl intikam budur dedi bundan dolayı yazdım
O an donakaldım eve geldik direk ben ağlarken eşim yanıma geldi konuştu benimle o fikri verdi bende yaptımGerek yoktu böyle birşeye .. kalakalmak yerine saygisizlik etmeden o an yapistiracaktin lafını .. Şuan skor : 1-1 , seviye aynı yani ..
Söyleme şeklini görmeniz lazımdı gülerek söyledi ve bunu her görüşmemizde yapıyor eşime başka kızlar gösteriyor bak çok hamarat vs diye eşimde anne madem o kadar hamarat kızın annesini babama al sen alışkınsın kumanla oturmaya diyorIyi yapmissiniz bence, sonucta o da bilerek soyledi o laflari. Ayrica ne kadar cirkin bi kv.. en azindan esiniz olan bitenin farkinda...
Kızlar hepinize iyi geceler uzaktan takip ediyordum uzun zamandır fakat ilk konumu açma ihtiyacı hissettim daha fazla tek başıma düşünmek istemiyorum ben 3 yıldır evliyim kv ile müthiş kötü fakat yinede mecburi göeüşmeye devam ettiğimiz bir ilişkimiz var sebebini anlayamadım ama benden 3 yıldır nefret ediyor annem babam ayrılar ben çok küçükken ayrılmışlar ikiside evliler başkaları ile soğul resmi bir ilişkimiz var beni babaannem büyüttü kayınvalidem her görüşmemizde beni ailemin durumu ile yaralıyor halbuki ikisi ilede kötü ilişkimiz yok yani kavga vs yok sadece resmiyiz yıllardır uzak büyümekten kaynaklı bu akşam kvdeydik durdul yere bana laf sokmaya başladı oğluma karşı çok şımarıyorsun dedi bende anne niye şımarayım kocaman kadınım dedim durdu durdu ve eşime dönüp dediki napsın annesi babası tarafından bile sevilmemiş hiç sana yamanıyor işte dedi ve ben öylece kalakaldım eve geldikten sonra eşimle çektiğimiz fotoğrafları gönderip ekte size gönderdiğim yazıyo attım ven haksızmıyım yanlış mı yaptım kızlar bu arada kv min üstüne kuma getirmiş kp buma istinaden o yazıyo yazdım
Dayanamadım artık nolur biraz anlayın her gittiğimizde bana hiç suçum yokken annen anne olsaydı sana çeyiz yapardı vs diyor daha neler neler düğünümğ babannemler yaptı ona dahi dünyanın lafını sokuyor
Yemin ederim hiçbir şımarıklığım olmaz olamaz o benim kaç yaş büyüğüm onun yanında aşna fişne zaten yapmam ama artık laflarına dayanamıyorum bana sürekli başkalarının ailelerini anlatıyor sonrada sen annesizsin anlamazsın anneliği vs gibi laflar ediyor
Yok eşimde beni savundu ona senide sevmiyorum senin gibi evlat olmaz olsun vs diye saydırdı konuşmaları gördü kv ama cevap vermedi
Esin reşit mi ? Fena akıllar bunlar .. gerek yok bu kadar kısasa. . Anında müdahale etmek en doğrusu ..böyle itiş kakis cicim ayları geçince sana dönüşü ağır olur ..O an donakaldım eve geldik direk ben ağlarken eşim yanıma geldi konuştu benimle o fikri verdi bende yaptım
Evet eşim reşit ama evlendiğimiz günden bu yana beni savunur durur hakkını yiyemem hep üzerime titredi annesi her türlü rezilliği reva gördü ama oğlu el üstünde tuttu bir seferinde kv nin evşne mşsafir geldi benide çağırdı misafirlere benim yanımda annesiz büyümüş ondan tepsi tutmayı bile beceremiyor dedi bunları artık kaldıramıyorum yıllardır sustum ama artık gerçekten takatim kalmadıEsin reşit mi ? Fena akıllar bunlar .. gerek yok bu kadar kısasa. . Anında müdahale etmek en doğrusu ..böyle itiş kakis cicim ayları geçince sana dönüşü ağır olur ..
Eşim de anne anneannemde senden nefret ediyor bak zeyzeyle kader arkadaşısınız dedi kv nin annesi her seferinde seni sevmiyorum diyen bir insan ama bunun sebebi çok küçük yaşta kp kaçmış olmasıeşin ne dedi peki annesi onları söylerken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?