Kv ve zaaflarımla oynaması

Evet aynı evdeler o kadının ağzı var dili yok o kadar iyi bir kadın ki
İyi mi
Elalemin evine çökmüş işte daha ne kadar kötü olabilir bir insan
Kv dene acıdım
Kaynanası manyak ki oğluna kızacağına kız kaçırdı diye gelinine bilenmiş,kocası dengesiz harem kurmuş,evlatları desen bir tuhaf
Boşuna mutsuzluktan ölmüyor ona buna sarmıyor kadın

Tamam onu anlıyorum yaşadıkları kolay şeyler değil ama benim annemle babam ben birkaç aylıkken ayrılmışlar benim anneöi gördüğümde yaşım 6 ydı o saatten sonrada samimş olmadık zaten onunda çocuğu var yani tüm bunlarda benim hiçbir suçum yok her seferinde ailemle yargılamasından bıktım artık bir yanlışım varsa direk söylesin istiyorum ama o bunun yerine annemi babamı babaannemi katıp katıp laf sokmasına artık katlanmıyorum

O zaman gitme işte
Sana gerçekten değer veriyorsa eşin kabul eder bunu
Gitsin kendisi istediği kadar laf soksun

Bence bu harika olurdu.

cevap yazdı mı? herkesin bir dayanma sınırı var siz de patlamışsınız demek ki. bir insanı zaaflarından hele hele anne babadan vurmak çok adice, utanmaz. keşke çok çok daha fazlasını yazsaydınız hakediyor çünkü.

Böyle insanlara cevap vermemek daha da zorlarına gidiyor emin ol cevap verdiğin an sana ulaşabiliyor oluyor çünkü bir insanı yok saymak en büyük ceza bence umursamamak söylediklerini kale alıp cevap vermemek...
Ben Öyle yapıyorum ve daha da cildirdigini görüyorum

Keşke sen hiçbirşey yapmadan cevabı eşin yapıştırsa. Bidaki sefere cesaret edemezdi.
Eşinle konuş sana söylenen şeylere izn vermesin. Eşinden yüz bulduğndan bunları söyleme cesareti buluyor ..

Helal be çok iyi yapmışsın! Bundan sonra kendini hazırla söylediği anda yapıştır cevabını hadsize! Umarım kocam arkanda olurda sevimsiz yerini bilir. Seni ailen sevdi de noldu bak kocandan yana şansın olmamış diyebilirsin mesela. Yada açık açık neden sürekli bu konuyu açıyosun hoşunamı gidiyo falan da diyebilirsin.

Kv denin sorunu seninle degil ogluyla resmen. Ama bunu senin uzerinden de yurutuyor. Hatta yurutuyorlar! Yorumlarini da okudum ve o mesaji esin attirmis sana.

Zaten gulerek ana ogul birbirlerine laf sokuyorlarmis dedigine gore..
Ilginc iliskileri var. Bence uzak dur o kaynanadan. Aralarinda sende kayniyorsun resmen senin uzerinden soguk savaslar donuyor gibi esinde kiskansinlar gidecegiz diye seni zorluyormus vs...ay cok garip.. Sevmiyorsa annesini ozaman oda gitmesin. Ne o oyle laf sokmalar kiskandirmaya calismalar vs? Yorucu, yipratici ve cok gereksiz seyler..
Madem esinde annesinin sacmaliklarini goruyor biliyor ozaman gitmeyin gorusmeyin kafaniz rahat olsun. Bayramdan bayrama vs gidersiniz..

diyalog ve yazışmalar çok çirkin. Seviye düşmüş.
Birinin oğlu, diğerinin eşi. Karşı konulmaz bir cazibesi var galiba adamın böyle birbirinize girdiğinize göre kadınla.
Eşin ne yaptı o laflar söylenirken? Kuzu gibi baktı mı?

Umarım eşin ikili oynamıyordur.Anasına bu mesajı çektiren gizli gizli senin dedikodunu anasıyla yapmıyordur.Senin arkanda olan adam o sözleri engelleyen kişidir insan annesine diyemez mi böyle şeyler deme kırılıyor vs. diye insan ailesiyle açıkça konuşur yani ben eşimi kırabilecek şeyleri anneme söylerim ve dikkat eder araları anne oğul gibi çok şükür.Benim eşimde bunun bir tık üstü ne ben ailesine birşey derim nede o söyletir ama davranışlarına engel olamaz düğünümde yaptıklarını yaptılar eşimden çekindiklerini sanırdım gayet rahat davrandılar ailem beni sevdiği için huzursuz olmamam için eşimi üzmez ama karşı taraf bunu gram düşünmüyor bu sebepten görüşmüyorum onlarla eşim görüşüyor.

Malesef mesajı attıran eşiymiş...

E sen de onun zaafıyla oynamışsın, daha ne... İntikamını almışsın. Gelin-kaynana tam bulmuşsunuz birbirinizi. Samimiyetsizce "iyi ki varsın canım annem" filan yazmanız da cabası olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…