- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
Iyiligini bilemiycem ne diye evli barklı adamın peşinden gitmiş.Evet aynı evdeler o kadının ağzı var dili yok o kadar iyi bir kadın ki
İyi miEvet aynı evdeler o kadının ağzı var dili yok o kadar iyi bir kadın ki
Tamam onu anlıyorum yaşadıkları kolay şeyler değil ama benim annemle babam ben birkaç aylıkken ayrılmışlar benim anneöi gördüğümde yaşım 6 ydı o saatten sonrada samimş olmadık zaten onunda çocuğu var yani tüm bunlarda benim hiçbir suçum yok her seferinde ailemle yargılamasından bıktım artık bir yanlışım varsa direk söylesin istiyorum ama o bunun yerine annemi babamı babaannemi katıp katıp laf sokmasına artık katlanmıyorumİyi mi
Elalemin evine çökmüş işte daha ne kadar kötü olabilir bir insan
Kv dene acıdım
Kaynanası manyak ki oğluna kızacağına kız kaçırdı diye gelinine bilenmiş,kocası dengesiz harem kurmuş,evlatları desen bir tuhaf
Boşuna mutsuzluktan ölmüyor ona buna sarmıyor kadın
O zaman gitme işteTamam onu anlıyorum yaşadıkları kolay şeyler değil ama benim annemle babam ben birkaç aylıkken ayrılmışlar benim anneöi gördüğümde yaşım 6 ydı o saatten sonrada samimş olmadık zaten onunda çocuğu var yani tüm bunlarda benim hiçbir suçum yok her seferinde ailemle yargılamasından bıktım artık bir yanlışım varsa direk söylesin istiyorum ama o bunun yerine annemi babamı babaannemi katıp katıp laf sokmasına artık katlanmıyorum
Anlamadım sorunuzuBu nasil iliski esin bu iliskinin nresinde
Bence bu harika olurdu.Yerinizde olsam, sadece anne bugün düşündüm de sana da hak verdim zamanında eşin tarafından yeterince sevilmemişsin, üzerine bir de kuma gelmiş. Yanında kocamla mesafeye de dikkat etcem seni üzmek istemem derdim. Annesi ve babasından sevilmemiş kısmı hiç yazmazdım incindiğimi belli etmemek için. Ama böyle de olmus tabi hadsiz kadın.
Dediğiniz gibi artık gitmeyeceğim ciddi anlamda hemen hemen her akşam 10 kişi birbirirne girip laf sokuyor ve bunların arasında ömrüm çürüyorO zaman gitme işte
Sana gerçekten değer veriyorsa eşin kabul eder bunu
Gitsin kendisi istediği kadar laf soksun
cevap yazdı mı? herkesin bir dayanma sınırı var siz de patlamışsınız demek ki. bir insanı zaaflarından hele hele anne babadan vurmak çok adice, utanmaz. keşke çok çok daha fazlasını yazsaydınız hakediyor çünkü.Yemin ederim hiçbir şımarıklığım olmaz olamaz o benim kaç yaş büyüğüm onun yanında aşna fişne zaten yapmam ama artık laflarına dayanamıyorum bana sürekli başkalarının ailelerini anlatıyor sonrada sen annesizsin anlamazsın anneliği vs gibi laflar ediyor
Yok hayır cevap gelmedicevap yazdı mı? herkesin bir dayanma sınırı var siz de patlamışsınız demek ki. bir insanı zaaflarından hele hele anne babadan vurmak çok adice, utanmaz. keşke çok çok daha fazlasını yazsaydınız hakediyor çünkü.
Malesef mesajı attıran eşiymiş...diyalog ve yazışmalar çok çirkin. Seviye düşmüş.
Birinin oğlu, diğerinin eşi. Karşı konulmaz bir cazibesi var galiba adamın böyle birbirinize girdiğinize göre kadınla.
Eşin ne yaptı o laflar söylenirken? Kuzu gibi baktı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?