- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
Eşiniz annesine neden böyle düşmanSöyleme şeklini görmeniz lazımdı gülerek söyledi ve bunu her görüşmemizde yapıyor eşime başka kızlar gösteriyor bak çok hamarat vs diye eşimde anne madem o kadar hamarat kızın annesini babama al sen alışkınsın kumanla oturmaya diyor
İyi yapmşsn boşverr. Haketmiş hakettiği cevabı almış.Evet eşim reşit ama evlendiğimiz günden bu yana beni savunur durur hakkını yiyemem hep üzerime titredi annesi her türlü rezilliği reva gördü ama oğlu el üstünde tuttu bir seferinde kv nin evşne mşsafir geldi benide çağırdı misafirlere benim yanımda annesiz büyümüş ondan tepsi tutmayı bile beceremiyor dedi bunları artık kaldıramıyorum yıllardır sustum ama artık gerçekten takatim kalmadı
Bunun sebebini bende merak ediyorum ama eşim değil o evde tek düşman olan diğer çocuklarıda illallah diyor tüm akrabaları arkasından illallah çekiyorEşiniz annesine neden böyle düşman
Düşman olmanın kin beslemenin bile bir adabı olur gerçi
onlar baya laçka olmus. mesafelı ol ve tavız vermeEşim de anne anneannemde senden nefret ediyor bak zeyzeyle kader arkadaşısınız dedi kv nin annesi her seferinde seni sevmiyorum diyen bir insan ama bunun sebebi çok küçük yaşta kp kaçmış olması
Ee görüşme o zaman .. neden inatla dibinden ayrilmiyorsun? Madem esin üstüne titriyor ,annesinin şerrinden korumayı da bilmeli . Demek ki o kadar da dusunemiyorEvet eşim reşit ama evlendiğimiz günden bu yana beni savunur durur hakkını yiyemem hep üzerime titredi annesi her türlü rezilliği reva gördü ama oğlu el üstünde tuttu bir seferinde kv nin evşne mşsafir geldi benide çağırdı misafirlere benim yanımda annesiz büyümüş ondan tepsi tutmayı bile beceremiyor dedi bunları artık kaldıramıyorum yıllardır sustum ama artık gerçekten takatim kalmadı
O zaman gitmesin yanınaBunun sebebini bende merak ediyorum ama eşim değil o evde tek düşman olan diğer çocuklarıda illallah diyor tüm akrabaları arkasından illallah çekiyor
Görüşmemek için canımı bile veririm ama eşim inatla hayır görüşeceğiz diye osrar ediyor her gittiğimizde önce bana sonra eşime sarıyor birbirlerine laf sokmaya o kadar alışmışlar ki benim oturup yıllarca düşünsem aklıma gelmeyecek şeyleri 2 dakika içinde birbirlerine sayıyorlar ama bunu gülerel eğlenerek yapıyorlarEe görüşme o zaman .. neden inatla dibinden ayrilmiyorsun? Madem esin üstüne titriyor ,annesinin şerrinden korumayı da bilmeli . Demek ki o kadar da dusunemiyor
Anam karıma laf soksunda bende anama laf sokayım gibi di miEe görüşme o zaman .. neden inatla dibinden ayrilmiyorsun? Madem esin üstüne titriyor ,annesinin şerrinden korumayı da bilmeli . Demek ki o kadar da dusunemiyor
Yok hayır bir cevap vermedikv den cevap geldi mi ben onu merak ettim.
Bana cevap vermez biliyorum çünkü bumu eşimin yaptırdığını anlamıştır eşimin lafları bunlar benden ilk kez bötle şeyler çıktıAsıl kaynananın cevabı ne olacak onu merak ettim.
Saçma ! Buna bir çözüm bulunmalı. .en azından bir süre görüşmek istemiyorum ,sen istiyorsan görüşmeye devam edebilirsin gibi bir teklif sun eşine ..Görüşmemek için canımı bile veririm ama eşim inatla hayır görüşeceğiz diye osrar ediyor her gittiğimizde önce bana sonra eşime sarıyor birbirlerine laf sokmaya o kadar alışmışlar ki benim oturup yıllarca düşünsem aklıma gelmeyecek şeyleri 2 dakika içinde birbirlerine sayıyorlar ama bunu gülerel eğlenerek yapıyorlar
Yanlış anlama ama eşinde ailesi de normal değilBana cevap vermez biliyorum çünkü bumu eşimin yaptırdığını anlamıştır eşimin lafları bunlar benden ilk kez bötle şeyler çıktı
Anlamadım valla ,hastalıklı ilişkiler ..Anam karıma laf soksunda bende anama laf sokayım gibi di mi
Bir acayip iş
Evet aynı evdeler o kadının ağzı var dili yok o kadar iyi bir kadın kiYa birde kumasıyla aynı evde mi yaşıyor kv?
Konuyla alakasız ama neden kuma getirmiş ki kp acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?