Kv ve zaaflarımla oynaması

Eşiniz annesine neden böyle düşman
Düşman olmanın kin beslemenin bile bir adabı olur gerçi

İyi yapmşsn boşverr. Haketmiş hakettiği cevabı almış.
Saygı bekleyen insan saygı duymayı bilecek önce.
Ben bana böyle davranan kv yi adam yerine koymam.
Sus sus sus taş olsa çatlar.. herkese anladığı dilden...

Eşim de anne anneannemde senden nefret ediyor bak zeyzeyle kader arkadaşısınız dedi kv nin annesi her seferinde seni sevmiyorum diyen bir insan ama bunun sebebi çok küçük yaşta kp kaçmış olması
onlar baya laçka olmus. mesafelı ol ve tavız verme
ileride aynı pozısyonda sen olursun yoksa.

Ee görüşme o zaman .. neden inatla dibinden ayrilmiyorsun? Madem esin üstüne titriyor ,annesinin şerrinden korumayı da bilmeli . Demek ki o kadar da dusunemiyor

Bunun sebebini bende merak ediyorum ama eşim değil o evde tek düşman olan diğer çocuklarıda illallah diyor tüm akrabaları arkasından illallah çekiyor
O zaman gitmesin yanına
Sizi de götürmesin
Ne gerek var ki bunlara
Anasının bir açığını yakalasa da kinini kussa diye bekliyor gibi bir hali var

Ee görüşme o zaman .. neden inatla dibinden ayrilmiyorsun? Madem esin üstüne titriyor ,annesinin şerrinden korumayı da bilmeli . Demek ki o kadar da dusunemiyor
Görüşmemek için canımı bile veririm ama eşim inatla hayır görüşeceğiz diye osrar ediyor her gittiğimizde önce bana sonra eşime sarıyor birbirlerine laf sokmaya o kadar alışmışlar ki benim oturup yıllarca düşünsem aklıma gelmeyecek şeyleri 2 dakika içinde birbirlerine sayıyorlar ama bunu gülerel eğlenerek yapıyorlar

Saçma ! Buna bir çözüm bulunmalı. .en azından bir süre görüşmek istemiyorum ,sen istiyorsan görüşmeye devam edebilirsin gibi bir teklif sun eşine ..

Eşinizle karşı karşıya kalmamaya bakın.
Ben böyle adamdan korkarım.

Zıtlaştıgınız vakit, annesi ile girdiği ağız dalaşlarından antrenmanlı olarak sizi paramparça kıracak bir adamla evlisiniz.

Kendi annesinin kumaşı olması ile ilgili kadını aşağılamış adam. Suç onunmuş gibi...

Kayınvalidenize ağzının payını kendiniz, size laf söylediğinde vermelisiniz.
Böyle uzaktan uzağa mesajla degil.
Üstelik mesajda oğlunun parmağı olduğunu da anlar kadın..

Bana cevap vermez biliyorum çünkü bumu eşimin yaptırdığını anlamıştır eşimin lafları bunlar benden ilk kez bötle şeyler çıktı
Yanlış anlama ama eşinde ailesi de normal değil
Belliki kırılgan naif bir insansın
Seni kendilerine benzetmelerine izin verme
Ben gitmiyorum de bırak ne yaparlarsa yapsınlar
Anasına o lafları söyleyen adam yarın seninle kötü olsa neler söylemez

Ya birde kumasıyla aynı evde mi yaşıyor kv?
Konuyla alakasız ama neden kuma getirmiş ki kp acaba .

Ondan farkin kalmamis farkinda misin?halbuki esekten dusenin halini yine dusenin anlamasi gerekmezmiydi?mademki onun seviyesine inebiliyorsun seninde sizlanmana gerek yok karsilikli şutlarinizi cekin iste golu atan atana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…