kv yanina taşınma

siz olsanız taşınır miydiniz

• Ankete Katılan
    100
Yani bence eşiniz ile çok zor durumdaysanız taşının,
Zaten altlı ,üstlü oturacaksınız,
Seviyeli olduktan sonra ve sınırlarınızı belirtiğiniz sürece sorun yok

Sen işe başlayınca da Kv bebeğe mi bakacak

Zira üst katta annesi varken bakıcıya ya da senin annene baktırmazlar elalem ne der diye

Huzur satın alınmaz arkadaşım

Maddi sıkıntı kötü

Aşağıyı yabancıya kiraya vermeye de yanaşmazlar ben bîliyorum o tarzı

Ama az giy az kullan elektriği suyu kıs huzurunu bozma

Ben birlikte otururken bayaa zorlandım çok sorun çıkmadı ama piskolojikman yıprandım. Ayrı eve çıktık 1.5 sene ev sorunluydu ben ameliyat oldum filan kv. Üst katında boşalınca Oray'a taşındık 2.5 sene altlı üstlü oturduk mesafeyi korudum laubali olmadık. Onlar memlekete taşındı. 1.5 senedir süperiz çok rahatım. Demem o ki taşın büyükten zarar gelmez. Yoldaş olur sana da.

Aslında bana çok ellesmiyo çünkü eltim onlarla yaşıyor onun da.evi var ama herşeyleri bir çıkmaz evine kolay kolay onun çocuklarına bakıyo bana dokunmaz gibi geliyo eşim de soğuktur hep

Aslında bana çok ellesmiyo çünkü eltim onlarla yaşıyor onun da.evi var ama herşeyleri bir çıkmaz evine kolay kolay onun çocuklarına bakıyo bana dokunmaz gibi geliyo eşim de soğuktur hep
Ee daha ne biraz destek te olur hamilesin yardıma ihtiyacın olur bişey olur. Çok zor değil. İyi yanlarını düşün bence

Canım ya bi şey sorabilirmiyim arada ki mesafeyi nasıl.korudun ben.uzaktayken gitmezdim hiç bi şeye ama.yakınken nasıl yapicam bilmiyorum

Canım ya bi şey sorabilirmiyim arada ki mesafeyi nasıl.korudun ben.uzaktayken gitmezdim hiç bi şeye ama.yakınken nasıl yapicam bilmiyorum
Güleryüzle davrandım hep onlar çağırmadıkça evine gütmedim. Akşamdan akşama çocukları görelim özledik diyorlardı çocuğu tek gönderdim veya ikisiyle birlikte indim alt kata. Saygılı davrandım muhabbetlere dalmadım. Tartışmadan uzak durup sessiz kaldım. sorulursa cvp verdim vs. İyi ayrıldık onlar taşınırken yani. Tartışmadık

Çok sağol canım benim ya gerçekten

Kiraya baya zam yapamaz onun bir limiti var. 1000 lira ie en fazla 55 lira yapabilir, devletin açıkladığı orandan fazla yapamaz, şikayet bile edebilirsiniz. Oraya taşınırsanız kolay kolay kurtulamazsınız, önce kimse çalamaz kapımızı derler ama sonra iş değişir. Geleni kovamazsınız herhalde. Ne kadar uzak o kadar iyi burada bunu öğrendim. O evi kiraya verip kredi borçlarını ödesinler, amaç sizi oraya getirtmek demek ki.

Karşılıklı sınırlar bilindiği sürece sorun olmaz. Çizgilerinizi çok net belli edin.
Eşinize de ailesine de.
Eşinizin ailesinin borcunu ödemesi bence daha büyük sorun. Bunu halletmelisiniz.
Parayı kim kullandıysa borcu o ödemeli.

Canım ben kaç kere anlattım ama adam ödüyorum diyip ödemiyor bi de canım eşim bide yapılandırdı daha kötü oldu

Canım ben kaç kere anlattım ama adam ödüyorum diyip ödemiyor bi de canım eşim bide yapılandırdı daha kötü oldu
Demek oda sorumsuz. Anlamak zor. Evlatları kendi evine bakacak yaşa gelmiş ne diye sırtına aileside bir yük bindirir anlamıyorum. Bence evden önce borç ödeme işini kesinlikle halledin.

Demek oda sorumsuz. Anlamak zor. Evlatları kendi evine bakacak yaşa gelmiş ne diye sırtına aileside bir yük bindirir anlamıyorum. Bence evden önce borç ödeme işini kesinlikle halledin.
Canım kendi oğlu askerde bi de onu da bize yüklemek istiyo krediyi onlar.ödese taşınmak zorunda kalmayız aslinda

Ben ailelere belli mesafede oturulması taraftarıyım. Bu durum kaçınılmazsa ilk başta ki tutumunuz sürekli olacaktır. Ona göre mesafenizi ayarlayın.

Sen ne zaman taşınmayı düşünuyosun canım peki

canım ben o sitede bi ev buldum evin sahibi önümüzdeki ay taşıncak onu bekliyoruz..
ama ben çalışan insanım akşama kadar yokum akşam da kapatırım kapımı benim evime öyle kafasına göre karışamaz tersimdir biraz.. onun için çok kafaya takmıorm..

Ben ailelere belli mesafede oturulması taraftarıyım. Bu durum kaçınılmazsa ilk başta ki tutumunuz sürekli olacaktır. Ona göre mesafenizi ayarlayın.

evet ben de buna tarafım.. ben evlendim eşimin tayini gereği 3 sene başka şehirde yaşadık.. vala karışan görüşen olmayınca özellikle de yeni evlilere evlilik çok güzel yerine oturuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…