Kaşınıyorsun bak buna güldüm ama.doğru gerçektenKaşınıyosun bence
Sanki oraya gidince bir elin yağda bir elin balda mı olacak
Burda yaşadığın sorunun alasını orda yaşarsın, bi de üstüne dır dır
Kv ile aram buz öyle diyim asla çıkıp işini yapmam zaten bebek var diye.işten çıktım zorlaniyorum eşim sınırı korur çok.şükür hep korudu maddi anlamda çok rahat edicez aslında şunu düşünüyorum bebekle az.kaldıktan sonra yeniden ise başlarım
Aslında bana çok ellesmiyo çünkü eltim onlarla yaşıyor onun da.evi var ama herşeyleri bir çıkmaz evine kolay kolay onun çocuklarına bakıyo bana dokunmaz gibi geliyo eşim de soğuktur hepBen birlikte otururken bayaa zorlandım çok sorun çıkmadı ama piskolojikman yıprandım. Ayrı eve çıktık 1.5 sene ev sorunluydu ben ameliyat oldum filan kv. Üst katında boşalınca Oray'a taşındık 2.5 sene altlı üstlü oturduk mesafeyi korudum laubali olmadık. Onlar memlekete taşındı. 1.5 senedir süperiz çok rahatım. Demem o ki taşın büyükten zarar gelmez. Yoldaş olur sana da.
Ee daha ne biraz destek te olur hamilesin yardıma ihtiyacın olur bişey olur. Çok zor değil. İyi yanlarını düşün benceAslında bana çok ellesmiyo çünkü eltim onlarla yaşıyor onun da.evi var ama herşeyleri bir çıkmaz evine kolay kolay onun çocuklarına bakıyo bana dokunmaz gibi geliyo eşim de soğuktur hep
Canım ya bi şey sorabilirmiyim arada ki mesafeyi nasıl.korudun ben.uzaktayken gitmezdim hiç bi şeye ama.yakınken nasıl yapicam bilmiyorumBen birlikte otururken bayaa zorlandım çok sorun çıkmadı ama piskolojikman yıprandım. Ayrı eve çıktık 1.5 sene ev sorunluydu ben ameliyat oldum filan kv. Üst katında boşalınca Oray'a taşındık 2.5 sene altlı üstlü oturduk mesafeyi korudum laubali olmadık. Onlar memlekete taşındı. 1.5 senedir süperiz çok rahatım. Demem o ki taşın büyükten zarar gelmez. Yoldaş olur sana da.
Güleryüzle davrandım hep onlar çağırmadıkça evine gütmedim. Akşamdan akşama çocukları görelim özledik diyorlardı çocuğu tek gönderdim veya ikisiyle birlikte indim alt kata. Saygılı davrandım muhabbetlere dalmadım. Tartışmadan uzak durup sessiz kaldım. sorulursa cvp verdim vs. İyi ayrıldık onlar taşınırken yani. TartışmadıkCanım ya bi şey sorabilirmiyim arada ki mesafeyi nasıl.korudun ben.uzaktayken gitmezdim hiç bi şeye ama.yakınken nasıl yapicam bilmiyorum
Çok sağol canım benim ya gerçektenGüleryüzle davrandım hep onlar çağırmadıkça evine gütmedim. Akşamdan akşama çocukları görelim özledik diyorlardı çocuğu tek gönderdim veya ikisiyle birlikte indim alt kata. Saygılı davrandım muhabbetlere dalmadım. Tartışmadan uzak durup sessiz kaldım. sorulursa cvp verdim vs. İyi ayrıldık onlar taşınırken yani. Tartışmadık
Hakkı'nızda hayırlısı cnm korkma hiç kendi evine huzuruna bak senÇok sağol canım benim ya gerçekten
Evet malesef onlarin kredilerini ödüyor evlenmeden.önce çekmiş babası ödüyor diye biliyo eşim ama ödememiş daha nice şeyler yaptılar eşimde boşver diyo kimse bizim kapımızı açamaz taşınırsak oraya diyo şimdi ki evimiz küçük rutubet yaptı bi de bu sene adam da.kıraya baya.bi zam yapicak oturduğumuz eve değmez
Canım ben kaç kere anlattım ama adam ödüyorum diyip ödemiyor bi de canım eşim bide yapılandırdı daha kötü olduKarşılıklı sınırlar bilindiği sürece sorun olmaz. Çizgilerinizi çok net belli edin.
Eşinize de ailesine de.
Eşinizin ailesinin borcunu ödemesi bence daha büyük sorun. Bunu halletmelisiniz.
Parayı kim kullandıysa borcu o ödemeli.
Demek oda sorumsuz. Anlamak zor. Evlatları kendi evine bakacak yaşa gelmiş ne diye sırtına aileside bir yük bindirir anlamıyorum. Bence evden önce borç ödeme işini kesinlikle halledin.Canım ben kaç kere anlattım ama adam ödüyorum diyip ödemiyor bi de canım eşim bide yapılandırdı daha kötü oldu
Canım kendi oğlu askerde bi de onu da bize yüklemek istiyo krediyi onlar.ödese taşınmak zorunda kalmayız aslindaDemek oda sorumsuz. Anlamak zor. Evlatları kendi evine bakacak yaşa gelmiş ne diye sırtına aileside bir yük bindirir anlamıyorum. Bence evden önce borç ödeme işini kesinlikle halledin.
İnşallah borcu onlar öderler de sizde düzeninizi değiştirmek zorunda kalmazsınız.Canım kendi oğlu askerde bi de onu da bize yüklemek istiyo krediyi onlar.ödese taşınmak zorunda kalmayız aslinda
Sen ne zaman taşınmayı düşünuyosun canım peki
Ben ailelere belli mesafede oturulması taraftarıyım. Bu durum kaçınılmazsa ilk başta ki tutumunuz sürekli olacaktır. Ona göre mesafenizi ayarlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?