- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
eşiniz kendısınıne atılan kazagın farkındaysa olabılır ( kapımızı acamazlar dedıgı ıcın )Evet malesef onlarin kredilerini ödüyor evlenmeden.önce çekmiş babası ödüyor diye biliyo eşim ama ödememiş daha nice şeyler yaptılar eşimde boşver diyo kimse bizim kapımızı açamaz taşınırsak oraya diyo şimdi ki evimiz küçük rutubet yaptı bi de bu sene adam da.kıraya baya.bi zam yapicak oturduğumuz eve değmez
Evet bak anladın.beni.Sen eşim onlardan uzak sadece annem babam diyor sonuçta yoksa hiç saymaz araları yok yani ben gitmem asla git demezeşiniz kendısınıne atılan kazagın farkındaysa olabılır ( kapımızı acamazlar dedıgı ıcın )
ama yok bazıları gibi her türlü kazığa ragmen göz göre göre anam da anam babam da babam diyorsa kesinlikle gitmeyin daha cok ezılırsınız
kendı saflıgının yukunu sıze cektıremez nasıl yaptılarsa odesın borcu o zaman
sizi ezdirmeyecekse dediğim gibi çekilebilir bi süreEvet bak anladın.beni.Sen eşim onlardan uzak sadece annem babam diyor sonuçta yoksa hiç saymaz araları yok yani ben gitmem asla git demez
Eltim var onun yanında bana bi şey demez onunla uğraşır ikisi birbirine takılırlar ben hep dışarıdayım onlar için hayatta karıştırmam oğulları onların ağzını actirmaz zaten yukarı çıkmam onlarda gelemez genelde hep çekinirler bendensizi ezdirmeyecekse dediğim gibi çekilebilir bi süre
cunku maddi sıkıntı da zor
peki kv kp nasıl ?
mesela kv herseye karısmak ıster mı ?sürekli bir arada olalım heryere beraber gıdelım ıster mı ?
sız nasıl bı ınsansınız baskın mı yoksa yumusak huylu mu?
gerektıgınde hayır demeyı bılır mısınız?
bunlar da onemlı
sınrıınızı bellı edersenız ve esınızde sıze yardımcı olursa bence olabılır
Bende kv yaninda oturuyorum inan cok zor oluyo evde bi buyuyun olmasi iyi ama nereye kadar insan rahat hareket edemiyoKızlar malesef bi sürü maddi ve şu an oturduğumuz evdeki sorunlardan.dolayı kv alt katına taşınma gibi bi durumumuz var aslında baya da zorunlu off bi yanım diyo çek dayan taşınma ama diğer türlü de çok zorlanicaz eşime kendi kredilerini yüklediler iki arada bi deredeyim
Siz nasıl geçiniyorsunuz neden anlaşamıyorsunuz?Bende kv yaninda oturuyorum inan cok zor oluyo evde bi buyuyun olmasi iyi ama nereye kadar insan rahat hareket edemiyo
Malesef vermiyolar bahçeli evleri o yüzden rahat edemeyiz diyolar eşim olmadı kiraya veririz diyo ama o zamanda ailesiyle kötü olucak
Yok evleneli 7ay oldu esimin duzenli bi isi yok eve kayinpederim bakiyo anlasiyoruz yani evde esimle yanliz kalamiyoruz insan oyuzden hareket edemiyo dedim eger kv iyiyse otur borcun bitene kadar eger iyiyse bebegine bile bakar rahat edersin cnmSiz nasıl geçiniyorsunuz neden anlaşamıyorsunuz?
Yanlış anlamayın bende birlikteyim. fikir alışverişi yapmak için soruyorum
Anladım sizin birde kayınpeder var öylesi daha zordur muhakkakYok evleneli 7ay oldu esimin duzenli bi isi yok eve kayinpederim bakiyo anlasiyoruz yani evde esimle yanliz kalamiyoruz insan oyuzden hareket edemiyo dedim eger kv iyiyse otur borcun bitene kadar eger iyiyse bebegine bile bakar rahat edersin cnm
Malesef canım hamilelik dolayısıyla çıktım.iştensen calısmıyo musun ..
kayınvalıdenle aran nasılMalesef canım hamilelik dolayısıyla çıktım.işten
Canım ben.birlikte değil de alt katına tasinicam yakın.zamanda.da.ise başlamayı düşünüyorum üzüldüm.senin adına benim.de.korkum öyle olmakYok evleneli 7ay oldu esimin duzenli bi isi yok eve kayinpederim bakiyo anlasiyoruz yani evde esimle yanliz kalamiyoruz insan oyuzden hareket edemiyo dedim eger kv iyiyse otur borcun bitene kadar eger iyiyse bebegine bile bakar rahat edersin cnm
Hayirlisi en azindan eviniz ayri isede baslicaksan iyi valla en azindan yakininda olmazCanım ben.birlikte değil de alt katına tasinicam yakın.zamanda.da.ise başlamayı düşünüyorum üzüldüm.senin adına benim.de.korkum öyle olmak
Canım kredi eşimin adına kendi adına olmasa.ben.de ödetmem ama.ucu bize dokunuyo gene valla pişkinler canım bi de oturduğumuz ev küçük yazık olucak size diyo babası küçük evde bi de çocuk gelicek diyeOooooo lükse bak valla
Hem maddi durumun kötü olsun, kredini ödeyeme
Hem de bahçeli evi "rahat edemeyiz" bahanesi ile kiraya verme
Çok pişkinlermiş vallahi.
Ben olsam eşimi bir şekilde ikna ederdim, onların kredisini ödememesi için. O zaman rahatlarını mı düşünürler yoksa eve gelecek haczi mi düşünürler, akılları başlarına gelip boş evi mi kira verirler bilemem.
Aslinda zor deilde ev ev ustune olmuyo benceAnladım sizin birde kayınpeder var öylesi daha zordur muhakkak
Ev kucuk olunca neoluyomus ya atmi kosturacaksiniz eger imkanin varsa evin kucuklugune bakma gitme bence onlar kendilerine bakitacak birini ariyolarCanım kredi eşimin adına kendi adına olmasa.ben.de ödetmem ama.ucu bize dokunuyo gene valla pişkinler canım bi de oturduğumuz ev küçük yazık olucak size diyo babası küçük evde bi de çocuk gelicek diye
Canım yanlarında eltim var hep birlikteler beni öyle aramazlar hiç birlikteler onlar hep hiç de bakmam soğuk duruyoruz birbirimizeEv kucuk olunca neoluyomus ya atmi kosturacaksiniz eger imkanin varsa evin kucuklugune bakma gitme bence onlar kendilerine bakitacak birini ariyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?