kv yanina taşınma

siz olsanız taşınır miydiniz

• Ankete Katılan
    100
O eve taşınırsanız,ömrünüzün uzun bir kısmını orada geçireceksiniz belliki. Nedenine gelince,bebek doğunca bahanesi bebek bakmak olacak (siz işe başlayacaksınız bir süre sonra değilmi?) siz çıkmak isteseniz evden,eşiniz kira vermemeye alışmış olacak ,istemeyecek.
Asla taşınmayın. Sizin iyiliğinizi istiyorsa ailesi versin evi kiraya,kirayıda kredi ödemesi için kullanın,siz sağ onlar selamet yaşayın.

eşiniz kendısınıne atılan kazagın farkındaysa olabılır ( kapımızı acamazlar dedıgı ıcın )
ama yok bazıları gibi her türlü kazığa ragmen göz göre göre anam da anam babam da babam diyorsa kesinlikle gitmeyin daha cok ezılırsınız
kendı saflıgının yukunu sıze cektıremez nasıl yaptılarsa odesın borcu o zaman

kv denizin altındaki evi kiraya verip, ordan gelen para ile şuanda oturduğunuz evin kirasını ödeyin madem. hem taşınma masraflarından da kurtulmuş olursunuz.

Evet bak anladın.beni.Sen eşim onlardan uzak sadece annem babam diyor sonuçta yoksa hiç saymaz araları yok yani ben gitmem asla git demez

Evet bak anladın.beni.Sen eşim onlardan uzak sadece annem babam diyor sonuçta yoksa hiç saymaz araları yok yani ben gitmem asla git demez
sizi ezdirmeyecekse dediğim gibi çekilebilir bi süre
cunku maddi sıkıntı da zor
peki kv kp nasıl ?
mesela kv herseye karısmak ıster mı ?sürekli bir arada olalım heryere beraber gıdelım ıster mı ?
sız nasıl bı ınsansınız baskın mı yoksa yumusak huylu mu?
gerektıgınde hayır demeyı bılır mısınız?
bunlar da onemlı
sınrıınızı bellı edersenız ve esınızde sıze yardımcı olursa bence olabılır

Eltim var onun yanında bana bi şey demez onunla uğraşır ikisi birbirine takılırlar ben hep dışarıdayım onlar için hayatta karıştırmam oğulları onların ağzını actirmaz zaten yukarı çıkmam onlarda gelemez genelde hep çekinirler benden

Bende kv yaninda oturuyorum inan cok zor oluyo evde bi buyuyun olmasi iyi ama nereye kadar insan rahat hareket edemiyo

Bende kv yaninda oturuyorum inan cok zor oluyo evde bi buyuyun olmasi iyi ama nereye kadar insan rahat hareket edemiyo
Siz nasıl geçiniyorsunuz neden anlaşamıyorsunuz?
Yanlış anlamayın bende birlikteyim. fikir alışverişi yapmak için soruyorum

Malesef vermiyolar bahçeli evleri o yüzden rahat edemeyiz diyolar eşim olmadı kiraya veririz diyo ama o zamanda ailesiyle kötü olucak

Oooooo lükse bak valla
Hem maddi durumun kötü olsun, kredini ödeyeme
Hem de bahçeli evi "rahat edemeyiz" bahanesi ile kiraya verme

Çok pişkinlermiş vallahi.

Ben olsam eşimi bir şekilde ikna ederdim, onların kredisini ödememesi için. O zaman rahatlarını mı düşünürler yoksa eve gelecek haczi mi düşünürler, akılları başlarına gelip boş evi mi kira verirler bilemem.

Siz nasıl geçiniyorsunuz neden anlaşamıyorsunuz?
Yanlış anlamayın bende birlikteyim. fikir alışverişi yapmak için soruyorum
Yok evleneli 7ay oldu esimin duzenli bi isi yok eve kayinpederim bakiyo anlasiyoruz yani evde esimle yanliz kalamiyoruz insan oyuzden hareket edemiyo dedim eger kv iyiyse otur borcun bitene kadar eger iyiyse bebegine bile bakar rahat edersin cnm

Yok evleneli 7ay oldu esimin duzenli bi isi yok eve kayinpederim bakiyo anlasiyoruz yani evde esimle yanliz kalamiyoruz insan oyuzden hareket edemiyo dedim eger kv iyiyse otur borcun bitene kadar eger iyiyse bebegine bile bakar rahat edersin cnm
Anladım sizin birde kayınpeder var öylesi daha zordur muhakkak

Canım ben.birlikte değil de alt katına tasinicam yakın.zamanda.da.ise başlamayı düşünüyorum üzüldüm.senin adına benim.de.korkum öyle olmak

Canım kredi eşimin adına kendi adına olmasa.ben.de ödetmem ama.ucu bize dokunuyo gene valla pişkinler canım bi de oturduğumuz ev küçük yazık olucak size diyo babası küçük evde bi de çocuk gelicek diye

Ev kucuk olunca neoluyomus ya atmi kosturacaksiniz eger imkanin varsa evin kucuklugune bakma gitme bence onlar kendilerine bakitacak birini ariyolar

Ev kucuk olunca neoluyomus ya atmi kosturacaksiniz eger imkanin varsa evin kucuklugune bakma gitme bence onlar kendilerine bakitacak birini ariyolar
Canım yanlarında eltim var hep birlikteler beni öyle aramazlar hiç birlikteler onlar hep hiç de bakmam soğuk duruyoruz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…