Gerçekten çok benzer yönlerimiz var hayat aynı baksana buna şükür işte ne yapalım ben.arada mayıs anneleriyle.konuşuyorum ilk başta ordaydım.da bi şeyler oldu nisan annelerine geçtim.onlar daha sıcaklar gene arada mayıstakiler le konuşuyorum 22.yaşındayım. Canım istanbuldayım ilk.bebeğim valla bilseydim bende yaptirmazdim o testi gereksiz.bi test bi de.risk çıktı bende düşük de olsa oğlum olucak inşallah
Bu arada iyisin demi geçti düşük tehliken Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben 91liyim 24 yasindayim simdiki cocugum 27 aylik yani neredeyse ikibucuk yasinda. Ilk cocukta oyle oluyo canim insan istiyo gormeyi ozellikle babalar ☺☺Bende nefret ederim doktordan ama babamız çok politikalı doktor ne derse yapıyoruz şimdi randevuyu biraz erteledim vay efendim niye öyle.yapmışım
Senin ilk çocuğun kaç yaşında peki
Maşallah canım Allah bağışlasın.yavrunu ne.güzel tam.arkadaş olucaklar desene
Evet ya doktorlar anca gıcıklık yapiyo bende eşim ısrar etmese gitmem o kadar sık
Bu arada sen ankara da.misin
Ay inanamıyorum benim esimde amasyali uzaktan akrabamiz oluyo supermis yaa aynen iyiki tanistik. Corumun neresinden cnmBu kadar Olur bizde çorum luyuz eşimde bende iyi ki buldum seni ya
Mecitozunden babam annem.köyünden şimdi .bana yuh dicen ama.eşim.de benim uzaktan akrabamAy inanamıyorum benim esimde amasyali uzaktan akrabamiz oluyo supermis yaa aynen iyiki tanistik. Corumun neresinden cnm
Hahahah olur cnm olur bizim otaraflar akraba evliliği yapar genelde nasip tabi. Amasyaya giderken o Mecitözü yolu varya uzuuuunn amasyaya giden yol iste biz amasyaya gittigimizde hep ordan geciyoz.Mecitozunden babam annem.köyünden şimdi .bana yuh dicen ama.eşim.de benim uzaktan akrabam
Biliyorum canım orayı yaşadım corumda 7 yaşıma kadar evet mutlaka arada konuşalimHahahah olur cnm olur bizim otaraflar akraba evliliği yapar genelde nasip tabi. Amasyaya giderken o Mecitözü yolu varya uzuuuunn amasyaya giden yol iste biz amasyaya gittigimizde hep ordan geciyoz.
Biliyorum canım orayı yaşadım corumda 7 yaşıma kadar evet mutlaka arada konuşalim
İnşallah taşınmayız canım ya evet malesef çok saçma bi durumdayız gerçekten o amalar beni uyutmuyo bi türlü inşallah kurtuluruz herşeyden bi andaBen olsam boyle bi durumda tasinirdim.
AMA tabi buyuk bi ama var.
Butun bu borclar bu insanlar yuzunden gelmis basiniza.
Uzaktayken sizi kukla olarak kullanan bu insanlar diplerine tasinirsaniz daha kotu olmazmi?
Alt kat kv gilinmi? Borc var diyosaniz evde onlarinda satsinlarya o evi borctan kurtulsunlar onlarda sizde.
Yok eger diyosan ev onlarin degil kira oduycez o eve; o zmn o ayni kirayi baska bi eve oderim ve o insanlardan uzak dururum.
Bu insanlar sizd iyi gelmiycek, besbelli.
Ve nedense korktum birden. Kocaniz " kapimizi kapatiriz gelemezler oyle" demis.
Demis ama eger o kdar sozunu geciren birisiyse " neden bu borclari ben oduyorum soyleyin hele" demiyor?
İnşallah taşınmayız canım ya evet malesef çok saçma bi durumdayız gerçekten o amalar beni uyutmuyo bi türlü inşallah kurtuluruz herşeyden bi anda
Ev işte aile apartmanı bi katı eşim.için yapmışlar canım.benimHayir yok mantiga sigmiyorki.
Ev kimin? Onlarinmi?
Ev işte aile apartmanı bi katı eşim.için yapmışlar canım.benim
Canım kv dolandırırdı eşim mecburen ödemek zorunda kaldı krediyi hoş adam.parası varkende ödemiyormuş eşim de kendi adına.kredi haciz gelmesin diye ödüyorE tamam. Borcmu var? Odesin babasi borclar kapnsin.
Eger kocan bunu diyemiyorsa maalesefki dumduz soyluyorum kocan orya tasindiginizda " evime gelmeyin" diycek biride olamaz.
Ve korkarimki o evden hic bi zaman cikamiycaksiniz.
Canım kv dolandırırdı eşim mecburen ödemek zorunda kaldı krediyi hoş adam.parası varkende ödemiyormuş eşim de kendi adına.kredi haciz gelmesin diye ödüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?