kv yanina taşınma

siz olsanız taşınır miydiniz

• Ankete Katılan
    100
Bende nefret ederim doktordan ama babamız çok politikalı doktor ne derse yapıyoruz şimdi randevuyu biraz erteledim vay efendim niye öyle.yapmışım
Senin ilk çocuğun kaç yaşında peki

Cok şükür gecti atlattim. Ya insanin moralini bozan bi test gereksiz annemin arkadasi yaptirdi bi hastalik varya neydi o deoum sendorumu mu ne ondan var demis doktoru kadin mahvoldu agla agla kendini perisan etti insani o olaylar daha cok etkiliyo bebegi sapa saglam dogdu hic biseyi yok. Banada 6 ayda gicik doktor kafasi büyük hemen kadin doguma alalim dedi nasil korktuk bi bilsen meger kadin pimpirikliymis herkese ayni seyi soyluyomus. O gece hastanede kaldim onun yuzunden

Bende nefret ederim doktordan ama babamız çok politikalı doktor ne derse yapıyoruz şimdi randevuyu biraz erteledim vay efendim niye öyle.yapmışım
Senin ilk çocuğun kaç yaşında peki
Ben 91liyim 24 yasindayim simdiki cocugum 27 aylik yani neredeyse ikibucuk yasinda. Ilk cocukta oyle oluyo canim insan istiyo gormeyi ozellikle babalar ☺☺

Her daim karısırlar..gelene ğidene girene çıkana..gittiğine geldiğine...

Maşallah canım Allah bağışlasın.yavrunu ne.güzel tam.arkadaş olucaklar desene
Evet ya doktorlar anca gıcıklık yapiyo bende eşim ısrar etmese gitmem o kadar sık
Bu arada sen ankara da.misin

Maşallah canım Allah bağışlasın.yavrunu ne.güzel tam.arkadaş olucaklar desene
Evet ya doktorlar anca gıcıklık yapiyo bende eşim ısrar etmese gitmem o kadar sık
Bu arada sen ankara da.misin

Evet ankarada oturuyorum. Annemler istanbulda oturuyo ve amasyaliyiz

Bu kadar Olur bizde çorum luyuz eşimde bende iyi ki buldum seni ya

Mecitozunden babam annem.köyünden şimdi .bana yuh dicen ama.eşim.de benim uzaktan akrabam
Hahahah olur cnm olur bizim otaraflar akraba evliliği yapar genelde nasip tabi. Amasyaya giderken o Mecitözü yolu varya uzuuuunn amasyaya giden yol iste biz amasyaya gittigimizde hep ordan geciyoz.

Hahahah olur cnm olur bizim otaraflar akraba evliliği yapar genelde nasip tabi. Amasyaya giderken o Mecitözü yolu varya uzuuuunn amasyaya giden yol iste biz amasyaya gittigimizde hep ordan geciyoz.
Biliyorum canım orayı yaşadım corumda 7 yaşıma kadar evet mutlaka arada konuşalim

Ben olsam boyle bi durumda tasinirdim.
AMA tabi buyuk bi ama var.
Butun bu borclar bu insanlar yuzunden gelmis basiniza.
Uzaktayken sizi kukla olarak kullanan bu insanlar diplerine tasinirsaniz daha kotu olmazmi?

Alt kat kv gilinmi? Borc var diyosaniz evde onlarinda satsinlarya o evi borctan kurtulsunlar onlarda sizde.

Yok eger diyosan ev onlarin degil kira oduycez o eve; o zmn o ayni kirayi baska bi eve oderim ve o insanlardan uzak dururum.

Bu insanlar sizd iyi gelmiycek, besbelli.

Ve nedense korktum birden. Kocaniz " kapimizi kapatiriz gelemezler oyle" demis.
Demis ama eger o kdar sozunu geciren birisiyse " neden bu borclari ben oduyorum soyleyin hele" demiyor?

İnşallah taşınmayız canım ya evet malesef çok saçma bi durumdayız gerçekten o amalar beni uyutmuyo bi türlü inşallah kurtuluruz herşeyden bi anda

İnşallah taşınmayız canım ya evet malesef çok saçma bi durumdayız gerçekten o amalar beni uyutmuyo bi türlü inşallah kurtuluruz herşeyden bi anda

Hayir yok mantiga sigmiyorki.
Ev kimin? Onlarinmi?

Hem kendi kredilerini yüklediler hemde onların dibine gidip bi de derdinize dert ekleyeceksiniz. Vallahi aynı çatı altında kapı ayrı bile olsa yaşamak çok zor, örnekleri önümde çok fazla var.

Ev işte aile apartmanı bi katı eşim.için yapmışlar canım.benim

E tamam. Borcmu var? Odesin babasi borclar kapnsin.
Eger kocan bunu diyemiyorsa maalesefki dumduz soyluyorum kocan orya tasindiginizda " evime gelmeyin" diycek biride olamaz.
Ve korkarimki o evden hic bi zaman cikamiycaksiniz.

E tamam. Borcmu var? Odesin babasi borclar kapnsin.
Eger kocan bunu diyemiyorsa maalesefki dumduz soyluyorum kocan orya tasindiginizda " evime gelmeyin" diycek biride olamaz.
Ve korkarimki o evden hic bi zaman cikamiycaksiniz.
Canım kv dolandırırdı eşim mecburen ödemek zorunda kaldı krediyi hoş adam.parası varkende ödemiyormuş eşim de kendi adına.kredi haciz gelmesin diye ödüyor

Canım kv dolandırırdı eşim mecburen ödemek zorunda kaldı krediyi hoş adam.parası varkende ödemiyormuş eşim de kendi adına.kredi haciz gelmesin diye ödüyor

Tm anladim canimda. Bu borc kimin? Babasinin. Eger ev onunsa satsin diyorum ogluna versin. Boylece borc kapanir.
Kocan bunu demeyi bilmeli.
Demiyosa eve tasindiginizda " evimize gelmeyin" sozlerini zaten hic soylyemez.
Orya kazik cakarsiniz omrunuz boyu.
O evden cikamazsinz artik omur boyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…